qw994 05.03.09, 19:37 Nie mogę tego pojąć. Nie wiem, jak skomentować. wyborcza.pl/1,75480,6337868,Gdyby_nie_umarl__toby_za_mna_tesknil.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynka_ltd Re: To mną wstrząsnęło 05.03.09, 19:50 psychopaci niestety również mają dzieci. najlepiej zwalać winę. "takie jest życie, miałam pociąg do alkoholu, złe towarzystwo". i zero mózgu. patologia i zwyrodnienie. ostatnio mówiono o sprawie dzieci, które były torturowane przez swoich rodziców. miały przypalane stopy itp. a, Kościół zakazuje aborcji... niestety człowiek jest najgorszym zwierzęciem. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To mną wstrząsnęło 05.03.09, 19:51 Nie dałam rady przeczytać całego. Taką patologię powinno się likwidować. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: To mną wstrząsnęło 05.03.09, 19:54 nikt z sąsiadów nie zareagował, jak był katowany. a, jak spadła hantla na podłogę, to wezwali policję. wszyscy są odpowiedzialni. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To mną wstrząsnęło 05.03.09, 19:56 > a, jak spadła hantla na podłogę, to wezwali policję. Uważam, że nie ma żadnych podstaw do tego, żeby wierzyć w to co ta kobieta opowiada. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd tęskniłby? 05.03.09, 19:52 i ona jeszcze myśli, że on kochałby ją. małe dziecko nie ma świadomości, że jego rodzice robią mu krzywdę. ale, z czasem znienawidziłby ją, tak jak ona jego. bo, to nie jest miłość. powinna ich wszystkich spotkać zasłużona kara. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: tęskniłby? 05.03.09, 20:33 Gapuchna to linkowała w watku o laniu. Przez dwa dni po przeczytaniu tego nie mogłam przestać o tym mysleć, mega dół :/ Jak to mozliwe, że tacy skurwiele chodzą po świecie i nikt nic nie podejrzewa, nie kontroluje ich?? Nie wiem nawet, kto gorszy - ten bezmózgi sadysta, czy ta kretynka. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: tęskniłby? 05.03.09, 20:41 Nie wiem nawet, kto gorszy - ten bezmózgi sadysta, > czy ta kretynka. Nie wiem czy można nazwać mózgiem to co ta kobieta ma w głowie. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: tęskniłby? 05.03.09, 20:50 Raczej tez nie. Pomyślcie, ile jeszcze jest takich rodzin, ile dzieci cierpi, bo "opiekunowie" maja sieczkę we łbach, a sąsiedzi "nie chcą się wtrącać" :/ Szlag człowieka trafia. Nic mnie tak nie rusza, jak krzywda wyrządzana tym, którzy nie maja szans się bronić :( Qrwa mać. Odpowiedz Link
catthe Re: tęskniłby? 05.03.09, 20:59 Nasze prawo jest mało doskonałe. Margines rżnie się bez opamiętanie dla becikowego i żeruje potem na kasie z opieki społecznej. Politycy się cieszą, że rodzi się więcej dzieci. Ale takie dzieci, z takich rodzin nie będą przyszłością tego narodu. To są potencjalni dysfunkcyjni dorośli, ktorzy będą mieli problemy ze znalezieniem się w społeczeństwie. Nie rozumiem dlaczego ktoś kto oddał dzieci do domu dziecka stara się o następne i prawo mu to umożliwia. Albo jak ma zabrane prawa rodzicielskie to sobie rodzi drugie i "wychowuje" jak gdyby nigdy nic. Odpowiedz Link