iberia.pl 22.03.09, 21:03 byl juz taki ? Jak byl to ten delete, a jak nie bylo to : sprzedam Chanel 5 -100ml, cena do uzgodnienia, nizsza niz w Sephorze :-P. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam/wymienię 22.03.09, 21:13 heh, też mi błysnął pomysł takiego wątka:-) jak już pisałam, mam na wydaniu Elisabeth Arden Provocative 30 ml, zamienię na fantazyjny podstawek na świeczkę lub coś innego fantazyjnego, na przykład hand made, byle piękne :-) Odpowiedz Link
wilowka Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam/wymienię 22.03.09, 22:03 CI poszło pytanie na mejla w sprawie Arden :) Odpowiedz Link
conena Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam/wymienię 22.03.09, 22:28 sprzedane lalalalala:-) zdarłam z Ciebie skórę, ha! Odpowiedz Link
wilowka Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam/wymienię 22.03.09, 22:33 Pfff wyrolowałam Cię, za 20 dag marchewki poszły ;))) Odpowiedz Link
hsirk Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 21:18 nieuzywane sumienie tanio odstapie. niebieskorozowe, lekkie slady rdzy, ale da sie doczyscic. Odpowiedz Link
asqe Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 21:24 ipoda nano 16GB w dobre rece sprzedam. nowy, nieuzywany cena do uzgodnienia. Odpowiedz Link
zoofka Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 21:37 ehkm... może go na szpilkę? :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 21:53 zoofka napisała: > ehkm... może go na szpilkę? :) To niemożliwe. Wszystkie szpilki zajęte przez równie ważne wątki, a tylko nieco bardziej głupie. :] Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 21:56 :DDDDDD Ale w tym przypadku jest sens, zwłaszcza, że zaczęło się od perfum, a to prawie jak tlen :) Czyli ważny wątek. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:07 Czegoś się nałykałaś? Jakoś jesteś podejrzanie dla mnie miła. :F Generalnie uważam, że wątki na szpilkach powinny być wymieniane i niekoniecznie należałoby zużywać wszystkie trzy naraz. Ale to już mówiłem chyba. Ale skoro chcemy się zachowywać jak dzieci, które gdy dostaną 3 torty to zeżrą wszystkie od razu, aż im się zacznie z obu stron ulewać, to spoko. Ja sobie popatrzę. :D Odpowiedz Link
catthe Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:10 A Ty wciąż swoje? Ojaaa, weźcie mi powiedzcie, że ja taka nie jestem! Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:11 Ty taka nie jesteś!! Odpowiedz Link
catthe Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:16 kitek_maly napisała: > > Ty taka nie jesteś!! Uff, dziękuje!:D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:17 O jesu, to ja TOBIE odpowiedziałam? :D Byłam przekonana, że odpisuję Funny. :DDD Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:18 Więc cofam - Ty TAKA jesteś. :P Odpowiedz Link
catthe Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:20 kitek_maly napisała: > > Więc cofam - Ty TAKA jesteś. :P :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Naprawdę strzelę focha zaraz i se wymyślę jakiś temat co będę nim mendzić na forum jak Mille o tych spilkach. Za karę:P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:21 Powiem szczerze, że nie bardzo kojarzę jaka tam byłaś/nie byłaś opisana wyżej. Muszę wrócić. No. :) Odpowiedz Link
catthe Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:34 kitek_maly napisała: > > Powiem szczerze, że nie bardzo kojarzę jaka tam byłaś/nie byłaś opisana wyżej. > Muszę wrócić. > No. :) Pffffffffffffffffffff Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:11 catthe napisała: > A Ty wciąż swoje? Ojaaa, weźcie mi powiedzcie, że ja taka nie jestem! Jakby problem trwa. Póki tu będę pisał, będę Wam o tym przypominał. Doceń formę chociaż. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:11 Lubię sobie z Tobą WZAJEMNIE dowalać, bo Cię, gópi, tak, a nie inaczej lubię!!! (Czasem) :PPP Dotarło w końcu?! :D A Twoje zdanie na temat szpilek znam. Więc milcz ;))) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:13 O, teraz do mnie rozmawiasz jak człowiek. To rozumiem. Ostatnio mnie tu napisano, że nie rozumiem kobiet, więc zrozum moją konfuzję. Próbowałem wtedy rozmawiać jak z człowiekiem, może dlatego tak napisano. :F Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:18 O Milleniuszu możemy rozmawiać w innym wątku! :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:22 O mnie można wszędzie. Byle dobrze. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:26 założę Ci wątek na 40. urodziny :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:32 funny_game napisała: > założę Ci wątek na 40. urodziny :P A, dobra, tylko żeby było dużo załączników. No i pełnoletnie, żeby były, ale nie tak bardzo. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:38 czyt.: Ale nie tak bardzo jak ja? :D Choć akurat dziś usłyszałam w pociągu, że nie wyglądam na swoje, więc mi wisi ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:53 Nie no, Ty jesteś spoko. Pełnoletnia nie tak bardzo. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 23:04 Bardzo, owszem, bardzo. Ale co mi :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 23:49 funny_game napisała: > Bardzo, owszem, bardzo. Ale co mi :) Nie znasz się. To w końcu moje kryteria, więc ja jestem ostatecznym sędzią. :] Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 23:58 @ sprawdź za moment :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 23.03.09, 12:46 No. Mówiłem, że się nie znasz. :)) Odpowiedz Link
llatarnik Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:42 Już Konfucjusz dawno temu odkrył, że przyszpilono-podlinkowanych wątków może być nieskończenie wiele a nie tylko 3... Odpowiedz Link
wilowka No wlaśnie szpilka to byłoby coś :) 22.03.09, 21:57 Ja mam do sprzedania plecak dla dzieci Samsonite pszczółka. Nóweczka. Taniej niż w sklepie. :) Odpowiedz Link
wilowka Re: No wlaśnie szpilka to byłoby coś :) 22.03.09, 22:20 No dobra, uściślijmy, gdzieś tak z 50 zł taniej niż w sklepie. Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 21:58 "Pana Lodowego Ogrodu" J. Grzędowicza, tom pierwszy chętnie nabędę, bo deficyt nawet na allegro jest. Mogę oczywiście nabyć chętnie od razu drugi tom. Jestem zdesperowana! Odpowiedz Link
i.nes Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:29 funny_game napisała: > "Pana Lodowego Ogrodu" J. Grzędowicza, tom pierwszy chętnie nabędę kocham Cię, ale odpowiedź brzmi nie, nigdy w życiu! Sorry! ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:35 Wiem, Rzapciu, że nie oddasz :) I przecież przez Ciebie mi się tak chce i zaczęło się dziś wszystko od tego, że młody człowiek czytał sobie na mych oczach Grzędowicza i zapytałam (jak akurat przestał :))) jak mu "smakuje" i się zaczęło na cały przedział. No więc już tego Grzędowicza lubię choćby za to i za ten zapał, z jakim o nim mówicie :D "Sprzedałam" namiary na Lyncha, Scotta Lyncha :D Aaaaaaaaaaa, za dużo jaram :DDD Odpowiedz Link
funny_game Naprawdę poszukuję tej książki!!! 23.03.09, 11:34 funny_game napisała: > "Pana Lodowego Ogrodu" J. Grzędowicza, tom pierwszy chętnie nabędę, bo deficyt > nawet na allegro jest. > Mogę oczywiście nabyć chętnie od razu drugi tom. > Jestem zdesperowana! Odpowiedz Link
funny_game HURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D 25.03.09, 14:19 Prawie codziennie sprawdzałam Allegro i co? I właśnie przed chwilą kupiłam :))) Odpowiedz Link
hsirk kurwa mac !!! 22.03.09, 22:02 czy was juz dokumentnie pojebalo? kazdy sie mizdrzy "och ach taniej niz w sklepie. a mam to i tamto" jak bedziecie mieli NAPRAWDE sporo taniej niz w sklepie, to sprzedaacie bez ogloszen tutaj. ale nie... wy pewnie chcecie o zlotowke taniej. bo inaczej to byscie za duzo stracili sprzedajac cudze prezenty. bhe. i dodatkowo chcecie naciac forumowiczow. kurwa, gdzie nie spojrzysz cops sprzedaja. niedlugo nawqet z kibla bedzie wystawac glowa takiego, co chce cos sprzedac. SPIERDALAC NA ALLEGRO !!! mozecie to wyciac. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:10 Nie musisz w każdym wątku odpowiadać. Może komuś jednak się ten przyda, mimo że uważasz, że jest beznadziejny. Poza tym bardzo nisko zagrałeś - pewnie wszyscy widzą o co chodzi, dawno dawno temu była afera o Twoje ch*je czy też k*rwy w tytułach. Iberia krytykowała. Więc teraz pewnie stwierdziłeś, że tu też możesz pokozaczyć i zrobić aferkę. Brawo. Odpowiedz Link
hsirk Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:12 dobra. przepraszam za kurwy i chuje urazonych. i tych co sprzedaja. i tych co sie sprzedaja. i tamtych. i kitka w szczegolnosci. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:19 Nie czuję się urażona. I nie oczekuję przeprosin. Tylko uważam, że sporów już nieco przysypanych jątrzyć i odgrzebywać nie należy. Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:12 Brawo, Kitek, serio. Hsirq, chopcze, co Ci? :) Odpowiedz Link
wilowka Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:11 Hsirk gryź się. Dla jednego plecaka nie będę konta na Allegro zakładać, ja by mnie parło na sprzedaż, to bym pod każdym postem przypominała i pytała, czy ktoś nie chce. Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:09 Hej, przestań. A ja sobie pomyślałam, że "O, ktoś "znajomy" ma być może coś, co ja chcę kupić" i fajnie, to taka wymiana w pewnym sensie. Jej, pojechałeś chyba, tylko nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:14 Nie, być może tak nie jest i biorę taką ewentualność pod uwagę. Tylko po co taki nerw dla tak niewinnego wątasa? Conena np. chce się, spójrz, wymienić, a nie sprzedać za milion baksów. Na fotoforum Wnętrza jest giełda tematyczna, działa, nikt się nie skarży na sprzedających/kupujących/wymieniających, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link
catthe Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:12 Z kawałkiem wypowiedzi Hsirka się zgadzam bo to chyba trochę głupio sprzedać coś co się dostało za darmo. Tzn. znajomym sprzedać bo chyba tak forum można traktować. Na allegro czy gdzie tam pewnie jakoś to inaczej wygląda. Ale sam pomysł takiego wątku mi się podoba bo właśnie bezpieczniej i raźniej sprzedawać/kupować od 'swoich'. Odpowiedz Link
hsirk Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:15 tylko takie watki na dluzsza mete wykoncza to forum. zreszta, jak tam ogol chce. tylko naelezy to nazwac: watek sprzedazy niepotrzebnych prezentow. i bedzie cacy i czysto i tak europejsko Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:19 Dlaczego zakładasz, że będą to niepotrzebne prezenty i dlaczego nazwa jest taka ważna, skoro nikt się nie upiera, że jest nieważna? ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:16 Ale dlaczego zakładacie, że ludzie będą sprzedawać prezenty/rzeczy, które dostali ZA DARMO? I skąd wiecie, że (jeśli nawet tak), to zamiast stawiać nieudany prezent w kącie szafy, ludzie nie wrzucą tej kasy ze sprzedaży do puszki na bezdomne zwierzaki? Tylko o tym może krzyczeć nie będą i dobrze. Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:21 Nie, no spoko. Twoja postawa jest LEPSZA. Podejrzewać, że wszystko jest tylko po to, żeby zarobić, ludzie to chuje i siedzą dwa lata na forum tylko po to, żeby w końcu opchnąć zwietrzałe perfumy frajerom. Odpowiedz Link
hsirk Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:22 nie. moja postawa nie jest lepsza. jest taka sama. Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:25 No dobrze, wisi mi, nie jest to sprawa życia i śmierci. Mam nadzieję, że umiemy się nie zgadzać. Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:31 Ale mogę się wściec i rzucić talerzem? ;) Co masz fajnego do sprzedania? Odpowiedz Link
catthe Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:19 funny_game napisała: > Ale dlaczego zakładacie, że ludzie będą sprzedawać prezenty/rzeczy, które > dostali ZA DARMO? No taka była moja pierwsza myśl jak Iberia najpierw napisała w wątku o prezentach, że dostała niechciane chanel a potem, że je odsprzeda. Ale może faktycznie nie za darmo je dostała. > I skąd wiecie, że (jeśli nawet tak), to zamiast stawiać nieudany prezent w kąci > e > szafy, ludzie nie wrzucą tej kasy ze sprzedaży do puszki na bezdomne zwierzaki? > Tylko o tym może krzyczeć nie będą i dobrze. Masz rację, o tym nie pomyślałam. Sorry big. Odpowiedz Link
funny_game Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:24 catthe napisała: > No taka była moja pierwsza myśl jak Iberia najpierw napisała w wątku > o prezentach, że dostała niechciane chanel a potem, że je odsprzeda. > Ale może faktycznie nie za darmo je dostała. Ok, a jeśli za darmo, to - na miłość boską - dlaczego to jest złe, że chce je odsprzedać? Tak, może oddać komuś, kogo lubi. Ale nie znamy Jej sytuacji (ja przykładowo o Ibci, bo to o każdego może chodzić). > > > I skąd wiecie, że (jeśli nawet tak), to zamiast stawiać nieudany > prezent w kąci > > e > > szafy, ludzie nie wrzucą tej kasy ze sprzedaży do puszki na > bezdomne zwierzaki? > > Tylko o tym może krzyczeć nie będą i dobrze. > > Masz rację, o tym nie pomyślałam. Sorry big. No, qrcze, chodzi mi tylko o to, że nie wiemy, a sobie interpretujemy. A skoro juz interpretujemy, to dlaczego zawsze komuś na minus? P. S. Jutro odpiszę na maila :) Odpowiedz Link
catthe Re: kurwa mac !!! 22.03.09, 22:32 funny_game napisała: > Ok, a jeśli za darmo, to - na miłość boską - dlaczego to jest złe, że chce je > odsprzedać? > Tak, może oddać komuś, kogo lubi. Ale nie znamy Jej sytuacji (ja przykładowo o > Ibci, bo to o każdego może chodzić). Znów masz rację rację. No w pierwszym odruchu pomyślałam, że znajomym to może tak głupio sprzedać coś co ma sie za darmo. Teraz myślę, że może faktycznie nie ma w tym nic złego a ja się gupio mądrzę. Panny tak mają, te znaki w sensie. Pierwsze do krytykowania. Co za okropna cecha!(ale walczę z tym;) > No, qrcze, chodzi mi tylko o to, że nie wiemy, a sobie interpretujemy. A skoro > juz interpretujemy, to dlaczego zawsze komuś na minus? To pewnie przez tę sfrustrowaną i zawiedzioną ludźmi naszą historię, która pewnie każdy w jakimś stopniu posiada. Tak se na szybko wymyśliłam. Nie mniej jednak ja nie byłam tak ostro na 'nie' jak Hsirk i nie miałam w sobie tyle ostrych słow do osób, które się wpisały w wątku. Zgłosiłam tylko małą wątpliwość co do opcji sprzedawania prezentów. I oczywiście, Twoja postawa podoba mi się bardziej. W sensie widzenia świata raczej pozytywnie aniżeli negatywnie. > P. S. Jutro odpiszę na maila :) Merci! Odpowiedz Link
iberia.pl Re: kurwa mac ??? nic ci poza tym 23.03.09, 14:20 nie dolega?? Pstuluje zeby ten chamski belkot wyciac w pien. Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:26 ja bym nawet darmo oddała trochę szmat Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:31 > ja bym nawet darmo oddała trochę szmat Będą na mnie pasować? :] Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:47 a masz jakieś ciągoty w kierunku poprzebierania się w damskie fatałaszki? ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:55 juz_niedlugo_wiosna napisała: > a masz jakieś ciągoty w kierunku poprzebierania się w damskie fatałaszki? ;) Niekoniecznie. Ale wciąż mam te trąbki. :D Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 23:01 to robimy wymianę? ;) trąbek na szmatki? :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 23:48 > to robimy wymianę? ;) trąbek na szmatki? :D No właśnie. Tu o wymianę chodzi nie o szmatki. Robimy! :] Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 23:50 milleniusz napisał: > No właśnie. Tu o wymianę chodzi nie o szmatki. Robimy! :] wymiana, to słowo kluczowe? ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 23.03.09, 12:47 > wymiana, to słowo kluczowe? ;) Zdecydowanie! Np. doświadczeń. By nie być zbyt dosłownym. :] Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 23.03.09, 18:04 milleniusz napisał: > Zdecydowanie! Np. doświadczeń. By nie być zbyt dosłownym. :] ok, to zaczynaj :) Odpowiedz Link
bertrada Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:29 Nie chcę się czepiać, ale ten wątek zaczyna podchodzić pod ogłoszenie komercyjne, które nasz ojciec założyciel na wniosek samych forumowiczów obiecał wycinać w podpunkcie b, punktu 4 regulaminu forum. ;D 4. W celu ochrony dobra dyskusji i dyskytujących usuwane będą posty): a) nie wnoszące żadnej treści do dyskusji (spam) b) będące ogłoszeniami komercyjnymi c) w sposób rażący i bezpodstawny narażające na szwank dobre imię innych dyskutantów (na udokumentowaną prośbę zainteresowanych) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=83475009 Odpowiedz Link
hsirk Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:31 wlasnie dlatego cham krish powtorzy: chceta handlowac, spierdalajta na allegro. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:34 Dlaczego mówisz do mnie, żebym spierdalała? Może się nieco opanuj, co? Odpowiedz Link
hsirk Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:38 mozesz zlozyc skarge do moderatora. wolna wola. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:41 Nie mam zamiaru. Wolałabym się dowiedzieć dlaczego jesteś taki chamski i tak się z tym obnosisz. Mnie Twoje poglądy w aktualnym wątku nie odpowiadają a spierdalać Ci nie każę. Rozmawiam jak z człowiekiem. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:44 Zresztą już nieważne. Mam to w nosie. Bezpodstawnego chamstwo tłumaczyć nie sposób. :) Dobranoc. Odpowiedz Link
hsirk Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:46 coa. najwyrazniej nie zostaniesz zona hsirka. Odpowiedz Link
hsirk Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:45 > Rozmawiam jak z człowiekiem. och, dzieki. dozgonnie wdzieczny jestem. > Wolałabym się dowiedzieć dlaczego jesteś taki chamski i tak się z tym obnosisz. taki sie juz urodzilem i ciagle trenuje by to poglebic. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:33 Więc proponuję zmienić tytuł wątku. Na forum WM jest taki wątek, oficjalnie 'Oddam' a i tak uzgodnienia są już prywatne a i same posty często jawnie dotyczą sprzedaży. fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,42160052.html Co innego gdyby tu ktoś sobie zrobił Allegro. Ale jedna rzecz? Odpowiedz Link
bertrada Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:36 To też niczego nie usuwam i mam nadzieję, że administracja zawodowa też tego nie zrobi. ;D Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:36 O właśnie o tym wątku pisałam! Odpowiedz Link
iberia.pl berta 27.03.09, 12:52 nie badz smieszna, moze najpierw oczysc to forum z chamstwa i plugastwa a potem sie czep o JEDEN watek rzekomo komercyjny. A teraz jeszcze wypytaj ile i kto na tym watku zarobil i niech to koniecznie zglosza do fiskusa. Doskonale wiesz jaki byl moj zamysl, ze skoro czesc osob tu sie zna mniej lub bardziej to chyba nic zlego w tym, ze kilka osob cos od kogos kupi czy sie czyms wymieni.Nie reklamuje tu niczego, nie wrzucam linkow do aukcji itd. Skoro moj watek LAMIE Wasz regulamin, netykiete w takim razie prosze go usuanac, i rownoczesnie usun pozostale watki i posty lamiace regulamin, ok? Odpowiedz Link
funny_game Iberio :) 22.03.09, 22:40 Bardzo chętnie kupię. Już od dawna noszę się z zamiarem sprawienia prezentu w postaci "Piątki" pewnej osobie, która ten zapach kocha. Rzuć ceną na priva, proszę, i zobaczymy :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 22:55 tego smroda niebrałbym nawet za darmo naprawdę Odpowiedz Link
funny_game Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 22.03.09, 23:03 Wiarus, to kup :) www.myspace.com/gojira Odpowiedz Link
hsirk sprzedam 22.03.09, 23:39 uzywane buty wizytowe marki Auchan. 3 lata, bez dziur. pastowane. taniej niz w sklepie. Odpowiedz Link
funny_game się 22.03.09, 23:41 hsirk napisał: > uzywane buty wizytowe marki Auchan. 3 lata, bez dziur. pastowane. > taniej niz w sklepie. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: się 23.03.09, 11:52 funny_game napisała: > hsirk napisał: > > > uzywane buty wizytowe marki Auchan. 3 lata, bez dziur. pastowane. > > taniej niz w sklepie. > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > pffff:DD ja bym kupił jakies dobre nagrania 1 koncertu skrzypcowego Szostakowicza, najlepiej w stereo, bo w Empikach marny wybór;)) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: się 23.03.09, 12:23 funny_game napisała: > A szukałeś w sieci? > na emule? :F (premiera uzycia chyba) no nie szukałem, na razie sie rozgladam w realu na amazonie pewnie cos by było na razie se jeden kupiłem, ale mono ale jakby tu ktos miał taniej niz w sklepie to ja sie pisze poza tym wiesz, ja chce kupic a nie sprzedac;)) Odpowiedz Link
funny_game Re: się 23.03.09, 12:41 forumowicz_pospolity napisał: > na emule? :F (premiera uzycia chyba) :DDD > > no nie szukałem, na razie sie rozgladam w realu > na amazonie pewnie cos by było > na razie se jeden kupiłem, ale mono Sprawdziłabym sklepy dla melomanów sieciowe i allegro. > > ale jakby tu ktos miał taniej niz w sklepie to ja sie pisze > poza tym wiesz, ja chce kupic a nie sprzedac;)) To tak, jak ja książkę. Kupić :) > Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: się 23.03.09, 13:56 funny_game napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > na emule? :F (premiera uzycia chyba) > > :DDD > > > > > > no nie szukałem, na razie sie rozgladam w realu > > na amazonie pewnie cos by było > > na razie se jeden kupiłem, ale mono > > Sprawdziłabym sklepy dla melomanów sieciowe i allegro. > zerkne se na allegro ale kiedys szukalem czego w temacie muz klasyczna i generalnie bryndza była > > > > ale jakby tu ktos miał taniej niz w sklepie to ja sie pisze > > poza tym wiesz, ja chce kupic a nie sprzedac;)) > > To tak, jak ja książkę. Kupić :) > > > > > Odpowiedz Link
kitek_maly Kupię 24.03.09, 19:10 Na DVD spektakl Teatru Tv 'Związek otwarty' z Jandą i Kondratem. Na Allegro nie ma, nigdzie nie ma. :( Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kupię 24.03.09, 19:22 Kitek jest melomanką. (Melowoman? Bez sensu to słowo). Ha, jestem pod wrażeniem. :] Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Kupię 24.03.09, 19:34 Jestem melowomanką tylko paru spektakli, ale za to wielką. ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kupię 24.03.09, 19:38 > Jestem melowomanką tylko paru spektakli, ale za to wielką. ;) Melwoman. Uroczo. :] Odpowiedz Link
thank_you Re: Kupię 24.03.09, 19:36 Nigdy w życiu tego nie sprzeda, on ma całą kolekcję Teatru TVP. Ale mogę spytac, czy Ci nagra. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Kupię 24.03.09, 19:39 No właśnie. :) Przegranie też by mnie bardzo radowało. :) W sieci NIGDZIE oryginału nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Kupię 24.03.09, 19:43 To jakbyś mogła pytnąć go przy okazji jakiejś, to dziękuję in advance. ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 24.03.09, 19:26 Kupię na DVD francuski musical Król Słońce (Le Roi Soleil) z Emmanuelem Moire w roli głównej, tudzież dwupłytowe wydanie ścieżki dźwiękowej z tego filmu. Tudzież kupię płytę fińskiego jazzmana - nie pytajcie, jak się facet nazywa, bo nie wiem. Ale fiński jazzman światowej sławy jest tylko jeden. To ten! :P Odpowiedz Link
kitek_maly Jeszcze coś kupię 25.03.09, 17:41 Wyjdę na jeszcze wielką melowomankę, ale już trudno. ;) Film polski 'Patrzę na Ciebie, Marysiu'. www.filmweb.pl/f8579/Patrz%C4%99+na+ciebie+Marysiu,1999 Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Wątek ogłoszeniowy:kupię /sprzedam 25.03.09, 23:10 Ja jeszcze chciałabym jakieś cedeczko Tuomarili :) To taki jazzman fiński. Odpowiedz Link