razzmatazzy 25.03.09, 14:45 Ciężko było, ale dałam radę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 14:49 To pierwsze to dekretem, a na drugie przetarg oglosilas?:-) Czesc:-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 14:50 Pierwsze i drugie siłą woli ;) Sześć! :) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 14:52 Taki leprocyd, to pierwsze. Tarło wałem? Tak sie podobno na wiertniach rozmnazaja :-ß Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 14:56 Leprocud? ;) Mówisz, że na wiertniach niezły łomot odchodzi? :D Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 14:59 Lepperocud! Siur ze odchodzi. W piesni "Inzynierowie z Petrobudowy" jest odnosny fragment: "W zeszlym miesiacu mialem kobite Co miala obie nogi umyte". Mam link do calosc rzucic? :-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:02 Lepper cudny? Przesadziłeś, moja wyobraźnia tego nie ogarnia! :D :DDD Gdzieś to słyszałam, ale rzuć, jeśli jest na youtube. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:05 Przecudny! Dwie wersje www.youtube.com/watch?v=ik72-Zs1AHU www.youtube.com/watch?v=loLEjbkQuzQ Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:09 Cudak! No tak, znam to przecież! Dzięki za przypomnienie ;) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:10 Leppierz to byl mormon hormonalny. I homar w stolowce pracowniczej polskiej polityki. A Renia to juz w ogole.... To se ne vrati :-( Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:20 Mormon hormonalny :DDD Cudne! Nie nie, w stołówce pracowniczej polskiej polityki homara nie uświadczysz (w menu - owszem, ale tylko na papierze ;). Co najwyżej podróby z makreli. No mam nadzieję, że to se ne vrati!!! Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:23 razzmatazzy napisała: > No mam nadzieję, że to se ne vrati!!! To moze ne vrati, ale nie znaczy ze nie moze byc rownie wesolo. Wesolo moze byc na rozne sposoby, czasami wzajemnie sprzeczne. Duze nadzieje pokladam wciaz w patriotycznej prawicy katolickiej. Z tego odlamu co neguje dinozaury, bo przecie sie do Arki Noego by taki nie zmiescil. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:29 Tak, oni hodują nowe zastępy, tego też się obawiam. Widziałeś kiedyś dinozaura w Arce?! No właśnie! ;) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:34 A w ogole to gdzie byl Duch Swiety jak sie te stwory zzeraly? I kto szedl do piekla? Niby inne bylo dla tyranozaurow? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:36 Po prostu nawalił, nie dopilnował sprawy. Dla tyranozaurów to samo, co dla tyranów. Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:44 Nie bylo zadnych dinozaurow. To sa wszystko slady Sobeckiej przekonujacej Nature ze seks nie jest najwazniejszy. Te kosci polamane i cmentarzyska. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:48 Nie mówi się seks, tylko bliskość z partnerem, czytaj sąsiednie wątki ;))) A w ogóle, to się uwziąłeś na Sobecką, a może ona czyta to forum i jest jej przykro, 'bo to wszystko nie tak, nie tak, nie to'? ;))) Trochę empatii miej, w końcu kobita z Naturą walczy, ambitna jest! :DD Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:52 razzmatazzy napisała: > Nie mówi się seks, tylko bliskość z partnerem, czytaj sąsiednie wątki ;))) Fuffufufufufufu, "partnera", co za technokratyczno-liberalne okreslenie. "Kopulant niesakramentowy" sie mowi :-)) W wersjach gomorycznej i sodomicznej. > > A w ogóle, to się uwziąłeś na Sobecką, a może ona czyta to forum i jest jej > przykro, 'bo to wszystko nie tak, nie tak, nie to'? ;))) > Trochę empatii miej, w końcu kobita z Naturą walczy, ambitna jest! :DD Po prostu pewne kobiety cos w sobie maja i nie mozna przestac o nich myslec i przypominac sobie tego co i jak mowia i jak wygladaja. Wierz facetowi :-) > Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 16:00 szwagier_z_niemodlina napisał: > Fuffufufufufufu, "partnera", co za technokratyczno-liberalne okreslenie. > "Kopulant niesakramentowy" sie mowi :-)) W wersjach gomorycznej i sodomicznej. :DDD Ale akurat partner mi się najpierw z tańcem kojarzy :) > > > Po prostu pewne kobiety cos w sobie maja i nie mozna przestac o nich myslec i > przypominac sobie tego co i jak mowia i jak wygladaja. Wierz facetowi :-) No wierzę, że Sobecka to fatalna kobieta ;))) Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:12 Ex-Trędowata przyszła walcem i wyrówna??? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:21 Kobiety na traktory! Młodsza walcowa Rudecka Stefania się kłania ;) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:24 R-ty, nie mow mi ze nie czytalas Mniszkownej? :-))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:30 Całej to nie dałam rady, wybacz! ;))) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:33 Ale chociaz fragmenty:-) Mnie wzruszylo, bom wyczytala w Wikipedii ze autorka "odebrala wyksztalcenie domowe". Jest moze nic w proownaniu z pewna poslanka Samoobrony co miala skonczona Wyzsza Szkole Parapsychologii w Moskiwe, filia w Warszawie, no ale wtedy nie bylo takiej oferty edukacyjnej. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:35 No, fragmenty tak :) Może chodziło o home-schooling, a kształcił ją jakiś absolwent Sorbony, kto wie? :DDD Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:42 "Domek oddzwiernego urzadzony byl w stylu staroswieckim" :-)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:50 Wydało się!!! Nosisz 'Trędowatą' ze sobą w torbie, tylko pewnie odpowiednio pogrubioną, w okładce z napisem 'Ulisses' :DDD Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:53 Nieprawda! W plecaku. Oprawiona w stare wydanie "Trybuny Ludu" z Honeckerem na okladce! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 16:02 I pewnie mnóstwo notatek ołówkiem na marginesach poczynionych... Tak, każdy ma swoją Księgę Życia :DD To ja Cię zostawiam teraz sam na sam ze Stefcią, na razzie! :) Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:24 Guzik! Piękne dziewczyny na ekrany, taka była kiedyś koncepcja :)) To święta prawda, zapytaj kogoś starszego. . Ode mnie :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:31 :DDD A jest tu ktoś taki? ;DDDD Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Zniosłam trąd i parłam wałem 25.03.09, 15:52 :DDDDDDDDDDDDDDD Nie wiem, z taśmy produkcyjnej zjechałam i właśnie w papierek mnie wkręcili, złoty taki ;)) Nowa jestem. Odpowiedz Link