gapuchna 28.03.09, 09:19 była tu pierwsza i jedyna? Jakie to miłe uczucie: panować na 69 i pół :)))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:31 Pierwsza może tak, ale nie jedyna! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:42 No ja do ciebie z sercem na dłoni, a ty tak zimno: nie. Łaj???? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:58 A tak se pomyślałem, że raz polecą Natallką. Skoro mówią, że tak niecodziennie dzisiaj... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:07 Inaczej się rozstawaliśmy ...... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:25 Rozstanie jakieś było??? Nie przypominam sobie - ciebie też porzuciłem??? =O Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:33 Nie przejmuj się, jestem zahartowana. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:36 Co ty opowiadasz, to niemożliwe! Przecież dopiero mam plany. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:37 Wolę świadomie oczekiwać ciosu, niż tak z zaskoczenia. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:40 Ale nie takie plany, jak myślisz. Mam plany łowcze, zasadniczo. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:48 O! - pan i władca uśmieszek puścił. Półgębkiem.... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:03 Znów na dziesięciu forach jednocześnie nawijasz? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:32 Przyznaję, masz dziwny sposób bicia się w piersi. Ale uroku ci nie ujmuje. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:37 Mogę cię serio o coś zapytać? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:43 Naturalnie, zapytać zawsze można. W najgorszym wypadku uchylę się od odpowiedzi. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:48 Nie nie, to bardzo neutralne pytanie: czy my się znamy z jakiegoś innego miejsca? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:54 W sensie - czy udzielam się gdzie indziej jako kto inny? Nie, nie udzielam się. Jedyna nić naszej znajomości, o której mi wiadomo, rozpoczęła się od uwag na temat kretyńskiej fryzury popularnej ostatnio wśród młodych mężczyzn. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:01 Dobrze :) uspokoiłeś mnie;) Uff........... Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:15 Cieszę się, że ci ulżyło. :) Ale oczywiście jesteś świadoma, że gdybym z jakichś powodów rozpoczął i ciągnął taką mistyfikację, niekoniecznie miałbym teraz interes w tym, aby się niej przyznawać. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:22 No dobrze, to ci wyjawię: czasem mam wrażenie, ze rozmawiając gdzie indziej, rozmawiam z tobą. A nie jesteś rozmówcą tuzinkowym. Nie, żeby mnie to niepokoiło, bo skoro jestem wszędzie sobą, to znaczy, ze nie konfabuluje ponad przeciętność. Ale..... No, ale ty przecież jesteś opoka taktu i prawdomówności, więc niepotrzebnie to moje wyższe zastrzeżenie :DDD Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:48 No popatrz, myślałem, że czasy sikających w piwo sobowtórów mam już za sobą. Ale przynajmniej dobrze, że w sekrecie mi to wyjawiłaś. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:55 No popatrz, myślałem, że czasy sikających w piwo sobowtórów mam już za sobą. = tłumacz mi na nasze :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 13:29 Nic wielkiego, zdarzało mi się kiedyś słyszeć od poznawanych ludzi, że znają/widzieli kogoś podobnego do mnie. I oczywiście w różnych miejscach i środowiskach występowali jakoby ci podobni. A okres dlatego, że najpierw całe życie nic, potem miałem kilka lat takich rewelacji, potem znów nic. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 13:49 czyżbyś miał tak wszędobylską urodę? Hmmm..... Aaaa, co do okresu to dobrze, bo się przestraszyłam w pierwszym momencie. Że tak całe życie nic - to dobrze, ale że potem kilka lat takich rewelacji - straszne! - mam nadzieję, że bóle nie były nazbyt mocne? Ale pod koniec się uspokoiłam - że sie unormowało.... :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:11 Murzynem albinosem z pejsami nie jestem, ale też nie aż taki ze mnie jedermann. A bóle - póki co, nie wiem, co to ból. :cool: Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:31 Oktuś, Oktuniu, Oktulku, oktulenku, Oktuszku, Oktonio..... nie masz pejsów. och, jaka nieodżałowana starta! Hmmm.... (odniosłabym się bardziej ewidentnie ale boje się zgorszyć czytających) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:49 Nie mam pejsów, nie mam cycełe, nie mam bar mykwy. Tylko napletek mam. No i palcuję dzisiaj w klawiaturę, a wczoraj jadłem wieprzowinę. Żaden za mnie Oktełe, niestety. :( Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:52 dziękuję za potwierdzenie moich spostrzeżeń :DDDDDDD jak tu ciebie nie lubić! (ta bar mykwa to moze fajny by interes był?) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:57 ps. - zaraz, zaraz.... to pod jaką podpadasz? pejsów nie masz, ale masz napletek - by pasowało, ale wczoraj mięso wpylałeś - nie pasuje! Hm? Odpowiedz mi, bo się znów o ciebie niepokoję. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:09 Że niby wyczuwasz, że przydałby mi się jakiś rytuał przejścia? =O Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:18 A chciałbyś taka kapłankę/przewodniczkę od tego rytuału???? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:26 Kobiełkę??? =O To jakaś arcyherezja! To nie ortodoksja, to dekadencja!!! Co w niczym nie zmienia faktu, że tak. Bym chciał. Tak, proszę. I grzecznie, i stanowczo, i uniżenie. Tak. :) Odpowiedz Link
gapuchna Uważaj - długie.... 28.03.09, 15:45 Dobrze. Bodziesz miał - tylko wybierz: czy taką? czy może taką? czy wreszcie taką? zważ - jaka pokora w ostatniej! Odpowiedz Link
niski.oktan Jak na długie - to dość krótkie... 28.03.09, 16:47 A ta pierwsza to z gotowym dzieckiem, znaczy się nasciturusem? Jak tak, to ja może postoję. Drugiej pasji jakby nie brakuje, ale mogłaby z przodu bardziej być wybudowana. Trzecia niech spada, za bardzo pensjonarska. A nie ma tam na stanie jakiejś swetrówy? Ale koniecznie takiej bez kiecy. Bo jak dla mnie, to takie są najbardziej podchodzące. :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 18:06 A co tu jeszcze dodawać - po bożemu, swetrówa w swetrze, ale z nogami na wierzchu. Mogą być skarpetki. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Rzuć wizją 28.03.09, 18:31 Aaaa, to takie coś to nie to? images4.fotosik.pl/267/ffa1d2b784494efdmed.jpg Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:03 Co też pani - że niby blisko do kościoła, to już od razu się nada? Nonsens. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:10 mnie się spodobała, znaczy mój wzór niedościgniony...:( Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:15 Bóg cię opuścił??? =O Następne stadium to już Auschwitz. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:57 Dzisiaj tu nieopodal przeczytałem pierwszą na tym forum sensowną wypowiedź asqe. A co do innych spraw bieżących, to później przyjdę, dobra? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Rzuć wizją 28.03.09, 20:19 A co do innych spraw bieżących, to później przyjdę, dobra? Lubię, kiedy tak ładnie mnie zapewniasz :DDD Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:35 a nie! awcależeboniechyba! :P ja tu byłam od samej 9 :) ino niezalogowana :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:42 Niezalogowana! - wstyd Kuki, normalnie wstyd!!!!! :) lepiej? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:52 <rumieniec wypełzł jej na i tak rumiane pultinki, poszła spalić się ze wstydu w kącie > :) jakby lepiej :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:08 Oj, rózowe policzki :) To dobzre, ze lepiej, naprawdę. Wróci jeszcze sto razy, ale z dnia na dzień musi być lepiej:) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:15 nooo :/ nienawidzę ich !:) Pewnie ,że wróci, milion a nie sto :) Ale wiem,że za którymś razem już nie wróci :) Teraz to bym chciała tylko żołądek rozsupłać bo mi to życie utrudnia :) A Lucka jest brzydka, i nie przez zawiść jakąś to mówię, po prostu jest . Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:17 Ja nie miałam "szczęścia" być tą drugą, po prostu koniec i już. Moze to jeszcze gorzej o mnie świadczy? Hmmm, może ja naprawdę jestem aż tak strasznie brzydka? CO? Bo żeby tak bez namacalnej przyczyny? Teraz mi ćwieka zabiłas :DDD hihihihihi Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:23 hehhe Gapuś, no ja teraz żyję w przeświadczeniu,że to dlatego,że mam za duży biust ;D :P Odpowiedz Link
asqe Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:26 oooooo, ze tez ja na to nie wpadlam wczesniej. to na pewno dlatego! a jak tam sobotni poranek? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:50 Usiłuję zjeść śniadanie od godziny :D A Ty kacyka dziewczę nie masz ? Żyjesz? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:26 Mój biust też jest za duży, ale ponoć apsował. Też nie lubisz dużych cycków? Bo ja nienawidzę. Gdybym tylko miała forsę, to od razu: ciach prach i po cyckach :) (miseczka D!!!!!!!!!) Odpowiedz Link
wilowka Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:29 Ej ponoć nie ma czegoś takiego jak za duży biust ;)) 70 E na ten przykład - w sam raz ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:33 A 80 D? Bo jak ja staję prosto i staram się spojrzeć na stopy, to ich nie widzę. I te - cholera! - codzienne masaże. Po sto na jedną:( Nudzi mi się to ... A płaski - zero komplikacji. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:53 A to ja też nie, chyba ,żę garbusa zrobię :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:38 No ja pracuję nad akceptacją moich, 75H. H!!! grrrrr :/ a mi się takie małe podobają :) Odpowiedz Link
asqe Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:47 mnie sie tez male podobaja, ale sama nie chcialabym takich miec. dobrze mi z moimi 70G, pasuja do figury: do pupy i bioder:) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:52 tzn ja też bym całkiem małych nie mogła mieć bo mam brzuszek taki troszkę. W sensie,że nie gruby ale ma taki kształt niepłaski. Ale trochę mniejsze mogłyby być bo teraz w drugą stronę mi proporcje zaburzają :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:49 A to przepraszam, ja to stóp znaczną część widzę (jak się wychylę ) :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:53 Jak się wychylę to ja też! No co ty! - za mi się źle zrobiło na samą myśl, ze i po wychyleniu bym nie dostrzegła :DDDDDD Odpowiedz Link
i.nes O_o 28.03.09, 11:32 no niezłe jesteście! ledwo oczy otworzyłam, a tu już mnie werbalnie atakują cyckami :D i to kto? baby! :DDD Odpowiedz Link
niski.oktan Re: O_o 28.03.09, 11:58 Za pozwoleniem, a niby kto inny miałby zaatakować wielkim cycem - transwesgenerseksualistki/-ści? Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:45 Dzień dobry, słodki ;)) Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:45 Obecna! Zakupy zrobione, obiad tylko do piekarnika wstawić, jak M. wróci z zajęć, sprzątać mi się nie chce, listonosz przyniósł mi Grzędowicza, słonko, żyć mi się chce i kawy się chce :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:47 p.s.2 - powinno być: cześć wielkie cycki! :DDDDD Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:13 Łaaał. Zazdrożdżę Ci :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:29 Nie no, aż takie tycie nie są, żeby popadać w negatywne nastawienie do mnie ;))) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:15 Ojoj, i tu też Ci zazdrożdżę :D Ja sbie ryj dorysowywuję i zaraz do pracy , buuuu, do samej 22-giej , a ja wolę na spacer. Tak myślę nas małą dezercją ale dziś się nie uda :( Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:01 Gapciu, potowarzyszę Ci przez 5 minut. Weź mnie za rękę i poprowadź :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:03 Kogo oskubiemy z piórek? - ja tylko na minutę - trza się spieszyć. Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:05 A kto jest obecny oprócz nas? Bo jak tylko my, to niestety wybór padnie na Ciebie :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:06 Ja nie mogę, bo jestem skąpo ubrana, nic nie zostanie ;) Wychodzi ze ty! Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:12 Kochana, ja jeszcze w łóżku leżę :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:18 no to mnie pobiłaś, bo ja za przeproszeniem, zachrzaniam po całej chałupie ze ścierką w dłoni :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:21 Ja jestem u rodziców :D A ta ścierka to cały Twój strój? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:23 rozpieszczają cię, hę? Ścierka to symbol mej pracowitości, a generalnie mam większość: gatki, stanik, rajstopy, golf i ... koniec. Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:32 Rozpieszczali :D Ale w niczym nie musiałam pomagac itp., dzieci pojechały na wycieczkę z ojcem, to tak sobie trwam w samotności w moim dawnym pokoju :D No dobra, a po co rajstopy? :-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:46 Po co? By być na wszelki wypadek mocno prowokacyjną :DDDD Przyznaj, miło jest tak czasem wrócić niejako do siebie:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:52 Ostatnio pojawił się nowy trend - oczka rajstopach :D Pewnie, że miło :-) Ale z racji niewielkiej odległości bywam tutaj dosyc często :-) Odpowiedz Link