Dodaj do ulubionych

Czyżbym pierwszy raz w życiu

28.03.09, 09:19
była tu pierwsza i jedyna?

Jakie to miłe uczucie: panować na 69 i pół :))))))))
Obserwuj wątek
    • bertrada Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:27
      Nie na długo. ;PPP
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:31
      Pierwsza może tak, ale nie jedyna!
      • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:34
        Już jesteśta??????

• niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:39
          Nie.
          • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:42
            No ja do ciebie z sercem na dłoni, a ty tak zimno: nie. Łaj????
            • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:58
              A tak se pomyślałem, że raz polecą Natallką.
              Skoro mówią, że tak niecodziennie dzisiaj...
              • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:07
                Inaczej się rozstawaliśmy ......
                • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:25
                  Rozstanie jakieś było???
                  Nie przypominam sobie - ciebie też porzuciłem??? =O
                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:33
                    Nie przejmuj się, jestem zahartowana.
                    • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:36
                      Co ty opowiadasz, to niemożliwe!
                      Przecież dopiero mam plany.
                      • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:37
                        Wolę świadomie oczekiwać ciosu, niż tak z zaskoczenia.
                        • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:40
                          Ale nie takie plany, jak myślisz.
                          Mam plany łowcze, zasadniczo. :)
                          • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:48
                            O! - pan i władca uśmieszek puścił. Półgębkiem....
                            • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:03
                              Znów na dziesięciu forach jednocześnie nawijasz?
                              • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:24
                                Wypominki????

A fe! :(
                                • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:32
                                  Przyznaję, masz dziwny sposób bicia się w piersi.
                                  Ale uroku ci nie ujmuje. :)
                                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:37
                                    Mogę cię serio o coś zapytać?
                                    • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:43
                                      Naturalnie, zapytać zawsze można. W najgorszym wypadku uchylę się od odpowiedzi.
                                      • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:48
                                        Nie nie, to bardzo neutralne pytanie: czy my się znamy z jakiegoś innego miejsca?
                                        • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:54
                                          W sensie - czy udzielam się gdzie indziej jako kto inny?
                                          Nie, nie udzielam się. Jedyna nić naszej znajomości, o której mi wiadomo,
                                          rozpoczęła się od uwag na temat kretyńskiej fryzury popularnej ostatnio wśród
                                          młodych mężczyzn.
                                          • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:01
                                            Dobrze :) uspokoiłeś mnie;)

Uff...........
                                            • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:15
                                              Cieszę się, że ci ulżyło. :)
                                              Ale oczywiście jesteś świadoma, że gdybym z jakichś powodów rozpoczął i ciągnął
                                              taką mistyfikację, niekoniecznie miałbym teraz interes w tym, aby się niej
                                              przyznawać.
                                              • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:22
                                                No dobrze, to ci wyjawię: czasem mam wrażenie, ze rozmawiając gdzie indziej,
                                                rozmawiam z tobą. A nie jesteś rozmówcą tuzinkowym. Nie, żeby mnie to
                                                niepokoiło, bo skoro jestem wszędzie sobą, to znaczy, ze nie konfabuluje ponad
                                                przeciętność. Ale.....

No, ale ty przecież jesteś opoka taktu i prawdomówności, więc niepotrzebnie to
                                                moje wyższe zastrzeżenie :DDD
                                                • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:48
                                                  No popatrz, myślałem, że czasy sikających w piwo sobowtórów mam już za sobą.
                                                  Ale przynajmniej dobrze, że w sekrecie mi to wyjawiłaś. :)
                                                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:55
                                                    No popatrz, myślałem, że czasy sikających w piwo sobowtórów mam już za sobą.
                                                    = tłumacz mi na nasze :)
                                                  • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 13:29
                                                    Nic wielkiego, zdarzało mi się kiedyś słyszeć od poznawanych ludzi, że
                                                    znają/widzieli kogoś podobnego do mnie. I oczywiście w różnych miejscach i
                                                    środowiskach występowali jakoby ci podobni.
                                                    A okres dlatego, że najpierw całe życie nic, potem miałem kilka lat takich
                                                    rewelacji, potem znów nic.
                                                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 13:49
                                                    czyżbyś miał tak wszędobylską urodę? Hmmm.....

Aaaa, co do okresu to dobrze, bo się przestraszyłam w pierwszym momencie. Że tak
                                                    całe życie nic - to dobrze, ale że potem kilka lat takich rewelacji - straszne!
                                                    - mam nadzieję, że bóle nie były nazbyt mocne? Ale pod koniec się uspokoiłam -
                                                    że sie unormowało....

:DDDDDDDDDDDD
                                                  • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:11
                                                    Murzynem albinosem z pejsami nie jestem, ale też nie aż taki ze mnie jedermann.

A bóle - póki co, nie wiem, co to ból. :cool:
                                                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:31
                                                    Oktuś, Oktuniu, Oktulku, oktulenku, Oktuszku, Oktonio..... nie masz pejsów. och,
                                                    jaka nieodżałowana starta! Hmmm.... (odniosłabym się bardziej ewidentnie ale
                                                    boje się zgorszyć czytających)
                                                  • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:49
                                                    Nie mam pejsów, nie mam cycełe, nie mam bar mykwy. Tylko napletek mam.
                                                    No i palcuję dzisiaj w klawiaturę, a wczoraj jadłem wieprzowinę.
                                                    Żaden za mnie Oktełe, niestety. :(
                                                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:52
                                                    dziękuję za potwierdzenie moich spostrzeżeń :DDDDDDD

jak tu ciebie nie lubić!

(ta bar mykwa to moze fajny by interes był?)
                                                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 14:57
                                                    ps. - zaraz, zaraz.... to pod jaką podpadasz? pejsów nie masz, ale masz napletek
                                                    - by pasowało, ale wczoraj mięso wpylałeś - nie pasuje! Hm? Odpowiedz mi, bo się
                                                    znów o ciebie niepokoję.
                                                  • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:09
                                                    Że niby wyczuwasz, że przydałby mi się jakiś rytuał przejścia? =O
                                                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:18
                                                    A chciałbyś taka kapłankę/przewodniczkę od tego rytuału????
                                                  • niski.oktan Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:26
                                                    Kobiełkę??? =O
                                                    To jakaś arcyherezja! To nie ortodoksja, to dekadencja!!!

Co w niczym nie zmienia faktu, że tak. Bym chciał.
                                                    Tak, proszę. I grzecznie, i stanowczo, i uniżenie.
                                                    Tak. :)
                                                  • gapuchna Uważaj - długie.... 28.03.09, 15:45
                                                    Dobrze. Bodziesz miał - tylko wybierz:

czy taką?

http://img4.imageshack.us/img4/2120/48386186.png

czy może taką?

http://img8.imageshack.us/img8/2994/25823743.jpg

czy wreszcie taką?

https://th.interia.pl/30,b45fe05e51373801/zmyslowa.jpg

zważ - jaka pokora w ostatniej!

• niski.oktan Jak na długie - to dość krótkie... 28.03.09, 16:47
                                                    A ta pierwsza to z gotowym dzieckiem, znaczy się nasciturusem? Jak tak, to ja może postoję. Drugiej pasji jakby nie brakuje, ale mogłaby z przodu bardziej być wybudowana. Trzecia niech spada, za bardzo pensjonarska.

A nie ma tam na stanie jakiejś swetrówy?
                                                    Ale koniecznie takiej bez kiecy. Bo jak dla mnie, to takie są najbardziej podchodzące. :)
                                                  • gapuchna Rzuć wizją 28.03.09, 17:43
                                                    a ja się, znaczy a ja dopasuję :)
                                                  • niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 18:06
                                                    A co tu jeszcze dodawać - po bożemu, swetrówa w swetrze, ale z nogami na
                                                    wierzchu. Mogą być skarpetki. :)
                                                  • gapuchna Re: Rzuć wizją 28.03.09, 18:31
                                                    Aaaa, to takie coś to nie to?

images4.fotosik.pl/267/ffa1d2b784494efdmed.jpg
                                                  • niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:03
                                                    Co też pani - że niby blisko do kościoła, to już od razu się nada?
                                                    Nonsens.
                                                  • gapuchna Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:10
                                                    mnie się spodobała, znaczy mój wzór niedościgniony...:(
                                                  • niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:15
                                                    Bóg cię opuścił??? =O
                                                    Następne stadium to już Auschwitz.
                                                  • gapuchna Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:19
                                                    ale ja chciałabym tak. nic nie poradzę:(
                                                  • niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:35
                                                    I całe szczęście, że nie poradzisz. :)
                                                  • gapuchna Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:42
                                                    uj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd hehhehe
                                                  • niski.oktan Re: Rzuć wizją 28.03.09, 19:57
                                                    Dzisiaj tu nieopodal przeczytałem pierwszą na tym forum sensowną wypowiedź asqe.

A co do innych spraw bieżących, to później przyjdę, dobra?
                                                  • gapuchna Re: Rzuć wizją 28.03.09, 20:19
                                                    A co do innych spraw bieżących, to później przyjdę, dobra?

Lubię, kiedy tak ładnie mnie zapewniasz :DDD
    • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:35
      a nie! awcależeboniechyba! :P ja tu byłam od samej 9 :) ino niezalogowana :)
      • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:42
        Niezalogowana! - wstyd Kuki, normalnie wstyd!!!!!
        :)

lepiej?
        • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 09:52
          <rumieniec wypełzł jej na i tak rumiane pultinki, poszła spalić się ze wstydu w kącie > :)

jakby lepiej :)
          • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:08
            Oj, rózowe policzki :)

To dobzre, ze lepiej, naprawdę. Wróci jeszcze sto razy, ale z dnia na dzień musi
            być lepiej:)
            • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:15
              nooo :/ nienawidzę ich !:)

Pewnie ,że wróci, milion a nie sto :) Ale wiem,że za którymś razem już nie wróci :) Teraz to bym chciała tylko żołądek rozsupłać bo mi to życie utrudnia :)

A Lucka jest brzydka, i nie przez zawiść jakąś to mówię, po prostu jest .
              • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:17
                Ja nie miałam "szczęścia" być tą drugą, po prostu koniec i już. Moze to jeszcze
                gorzej o mnie świadczy? Hmmm, może ja naprawdę jestem aż tak strasznie brzydka?
                CO? Bo żeby tak bez namacalnej przyczyny?
                Teraz mi ćwieka zabiłas :DDD

hihihihihi
                • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:23
                  hehhe Gapuś, no ja teraz żyję w przeświadczeniu,że to dlatego,że mam za duży biust ;D
                  :P
                  • asqe Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:26
                    oooooo, ze tez ja na to nie wpadlam wczesniej. to na pewno dlatego!
                    a jak tam sobotni poranek?
                    • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:50
                      Usiłuję zjeść śniadanie od godziny :D
                      A Ty kacyka dziewczę nie masz ? Żyjesz? :D
                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:26
                    Mój biust też jest za duży, ale ponoć apsował.

Też nie lubisz dużych cycków? Bo ja nienawidzę. Gdybym tylko miała forsę, to od
                    razu: ciach prach i po cyckach :) (miseczka D!!!!!!!!!)
                    • wilowka Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:29
                      Ej ponoć nie ma czegoś takiego jak za duży biust ;))

70 E na ten przykład - w sam raz ;)
                      • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:33
                        A 80 D? Bo jak ja staję prosto i staram się spojrzeć na stopy, to ich nie widzę.
                        I te - cholera! - codzienne masaże. Po sto na jedną:( Nudzi mi się to ... A
                        płaski - zero komplikacji.
                        • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:53
                          A to ja też nie, chyba ,żę garbusa zrobię :)
                    • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:38
                      No ja pracuję nad akceptacją moich, 75H. H!!! grrrrr :/
                      a mi się takie małe podobają :)
                      • asqe Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:47
                        mnie sie tez male podobaja, ale sama nie chcialabym takich miec.
                        dobrze mi z moimi 70G, pasuja do figury: do pupy i bioder:)
                        • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:52
                          tzn ja też bym całkiem małych nie mogła mieć bo mam brzuszek taki troszkę. W sensie,że nie gruby ale ma taki kształt niepłaski. Ale trochę mniejsze mogłyby być bo teraz w drugą stronę mi proporcje zaburzają :)
                      • wilowka Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:49
                        A to przepraszam, ja to stóp znaczną część widzę (jak się wychylę ) :D
                        • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:53
                          Jak się wychylę to ja też! No co ty! - za mi się źle zrobiło na samą myśl, ze i
                          po wychyleniu bym nie dostrzegła :DDDDDD
                          • i.nes O_o 28.03.09, 11:32
                            no niezłe jesteście!
                            ledwo oczy otworzyłam, a tu już mnie werbalnie atakują cyckami :D
                            i to kto? baby! :DDD
                            • niski.oktan Re: O_o 28.03.09, 11:58
                              Za pozwoleniem, a niby kto inny miałby zaatakować wielkim cycem -
                              transwesgenerseksualistki/-ści?
                              • i.nes Re: O_o 28.03.09, 19:18
                                no mógłby obraz, na ten przykład ;P
    • twardycukierek Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 10:45
      Dzień dobry, słodki ;))
    • funny_game Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:45
      Obecna!
      Zakupy zrobione, obiad tylko do piekarnika wstawić, jak M. wróci z zajęć,
      sprzątać mi się nie chce, listonosz przyniósł mi Grzędowicza, słonko, żyć mi się
      chce i kawy się chce :)))))))))))))))))))
      • funny_game Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:45
        P. S. cześć cycki!
        • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:47
          p.s.2 - powinno być: cześć wielkie cycki! :DDDDD
          • funny_game Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 11:56
            Pozdro od małych :DDD
            • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:00
              Ale masz dopsze.........:(
            • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:13
              Łaaał. Zazdrożdżę Ci :)
              • funny_game Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:29
                Nie no, aż takie tycie nie są, żeby popadać w negatywne nastawienie do mnie ;)))
      • cookie_monsterzyca Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 12:15
        Ojoj, i tu też Ci zazdrożdżę :D
        Ja sbie ryj dorysowywuję i zaraz do pracy , buuuu, do samej 22-giej , a ja wolę na spacer.
        Tak myślę nas małą dezercją ale dziś się nie uda :(
    • thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:01
      Gapciu, potowarzyszę Ci przez 5 minut. Weź mnie za rękę i poprowadź :D
      • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:03
        Kogo oskubiemy z piórek? - ja tylko na minutę - trza się spieszyć.
        • thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:05
          A kto jest obecny oprócz nas? Bo jak tylko my, to niestety wybór padnie na Ciebie :D
          • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:06
            Ja nie mogę, bo jestem skąpo ubrana, nic nie zostanie ;) Wychodzi ze ty!
            • thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:12
              Kochana, ja jeszcze w łóżku leżę :D
              • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:18
                no to mnie pobiłaś, bo ja za przeproszeniem, zachrzaniam po całej chałupie ze
                ścierką w dłoni :DDD
                • thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:21
                  Ja jestem u rodziców :D A ta ścierka to cały Twój strój? :D
                  • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:23
                    rozpieszczają cię, hę?

Ścierka to symbol mej pracowitości, a generalnie mam większość: gatki, stanik,
                    rajstopy, golf i ... koniec.
                    • thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:32
                      Rozpieszczali :D Ale w niczym nie musiałam pomagac itp., dzieci pojechały na wycieczkę z ojcem, to tak sobie trwam w samotności w moim dawnym pokoju :D

No dobra, a po co rajstopy? :-)
                      • gapuchna Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:46
                        Po co? By być na wszelki wypadek mocno prowokacyjną :DDDD

Przyznaj, miło jest tak czasem wrócić niejako do siebie:)
                        • thank_you Re: Czyżbym pierwszy raz w życiu 28.03.09, 15:52
                          Ostatnio pojawił się nowy trend - oczka rajstopach :D

Pewnie, że miło :-) Ale z racji niewielkiej odległości bywam tutaj dosyc często :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka