kedrok1 31.03.09, 10:41 no i co z tym zrobić? Kobitki zawsze mają jakieś sprytne metody. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: zimno w stopy i dłonie 31.03.09, 10:50 Musisz poprosić jakiegoś fajnego faceta, żeby się rozebrał i wlazł z Tobą pod kołderkę i sobie ugrzewać o niego stópki. Bo nawet owcza wełna nie działa tak rozgrzewająco, jak... Założę się, że się skrzywiłeś, jak to przeczytałeś :F Odpowiedz Link
kedrok1 Re: zimno w stopy i dłonie 31.03.09, 12:06 funny_game napisała: > > Założę się, że się skrzywiłeś, jak to przeczytałeś :F > czy ja mam włączoną kamerkę internetowa i o tym nie wiem?? Odpowiedz Link
baba_krk Re: zimno w stopy i dłonie 31.03.09, 11:07 Na stopy grube skarpety, a dłonie między uda. Może być? :D Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: zimno w stopy i dłonie 31.03.09, 11:49 Do dopiero co poślubionej żony przychodzi mąż z pytaniem 'Mogę sobie ogrzać ręce miedzy twoimi udami?' no to żona się oczywiście zgodziła. I ten mąż tylko sobie grzał te ręce, nic poza tym. Na drugi dzień przychodzi i pyta 'Mogę sobie ogrzać ręce między twoimi udami?' żona się zgodziła. Tak samo przychodzi na trzeci dzień...W czwarty dzień to samo. W końcu ta żona już taka trochę niewyżyta, no ale co tu zrobić. Na piaty dzień przychodzi mąż i pyta 'Mogę sobie ogrzać ręce miedzy twoimi udami?' a żona już taka zdesperowana: 'A uszy Ci nie zmarzły?'. Odpowiedz Link
lacido Re: zimno w stopy i dłonie 31.03.09, 12:25 może weź się do jakiejś roboty tylko tak, żeby CI się paliła w rękach ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: zimno w stopy i dłonie 31.03.09, 13:12 Naświetlaj słońcem przez lupę ;) Odpowiedz Link