cookie_monsterzyca 05.04.09, 14:34 www.youtube.com/watch?v=7cv8mebsuAw i to już jesienią zacznę, jak mój kolega kochany raczy studia w gdańsku podjąć , i będzie mnie uczył :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: chcę się nauczyć :) 05.04.09, 17:11 heh powodzenia:) to nie takie trudne jak wygląda, a zabawa jest przednia:) osobiście długo kręciłem kijem, ale poi zdecydowanie łatwiej transportować. polecam strone www.homeofpoi.com - stamtąd się wszystkiego uczyłem, mieli zdecydowanie najlepsze filmiki instruktażowe. nie wiem czy ich nie zmienili - poszukaj. weź skarpety, wsadz w rajstopy i ucz się przy kompie, nie ma co czekac na kumpla:P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: chcę się nauczyć :) 05.04.09, 17:29 No tak, to już wiem gdzie zniknęły moje rajstopy. :P Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: chcę się nauczyć :) 05.04.09, 17:34 <bezradny> ja rajstop nie noszę Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: chcę się nauczyć :) 05.04.09, 17:59 oooo, to ja będę do Ciebie po porady uderzać jak się nie spalić :P narazie oglądam sobie tą stronę : www.firedancers.twoje-miasto.pl/techniki.html Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: chcę się nauczyć :) 05.04.09, 18:08 spokojnie, naprawdę trudno się porządnie podpalić podczas kręcenia. zwłaszcza jak się nie ma ubrania nasiąkniętego benzyną, albo włosów na wierzchu. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: chcę się nauczyć :) 05.04.09, 18:21 nie no, wiem wiem, dżołk :) tzn kijem pewnie bym się zjarała albo poturbowała, jakoś siebie nie widzę z tym ,zaraz jakiegoś hedszota bym odstawiła :) Ale z poi sobie poradzę myślę Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: chcę się nauczyć :) 05.04.09, 18:11 Jak się nauczysz, to możesz iść w miasto hajs sępić, ponoć można sporo wyciągnąć. Odpowiedz Link