heart_of_ice 15.04.09, 20:51 Eee, to luftu te nowe guziki. No owszem, działają, ale tabulator teraz nie działa, jak trzeba:/ Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: Ee.... 15.04.09, 20:51 * DO luftu, of korz:D Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Ee.... 15.04.09, 20:55 Co niby nie działa? =O Przecież przechodzi po całokształcie. BTW, Wesołych Świąt, Pauli. :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Ee.... 15.04.09, 21:06 Nie działa. Do tej pory pisałam tekst, klikałam tab (zaznaczało się "wyślij") i enter. Teraz muszę na piechotę myszą kliknąć. To bardzo męczące jest. Wesołych:):) Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Ee.... 15.04.09, 21:11 A 'podgląd' do tej pory najpierw się nie zaznaczał? Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Ee.... 15.04.09, 21:17 Hmmm... Wiesz, że nie wiem?:D Człowiek kompletnie bezmyślnie klika:) Ale chyba - o dziwo - nie, mam odruch na jedno kliknięcie wyrobiony;) No i nawet dwa kliki małym palcem w tabulator wychodzą szybciej, niż przesuwanie ręki do myszy:) Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Ee.... 15.04.09, 21:25 Nie no, nie możesz być taka stara. Gdyż przemawiasz jak stara maszynistka tutej. :D Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Ee.... 15.04.09, 21:27 Jak to nie mogę? Wolno mi:D Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Ee.... 15.04.09, 21:47 A dlaczego Ty się podpisujesz pod każdym postem? :P<br /> Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Ee.... 15.04.09, 21:49 A ty dlaczego pod każdym swoim robisz '</br>'? :D Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Ee.... 15.04.09, 21:50 A Ty dlaczego masz html-owy znacznik wstawiony na końcu wersu?:> Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Ee.... 15.04.09, 21:53 XHTML-owy jak już coś - a dlaczego? - z rozpędu Teraz Ty - po co podpis? :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Ee.... 15.04.09, 21:56 htmlowy też, o ile pamiętam:) Ale się nie upieram:) A podpis? Hmmm, cholera... Żeby wydawało się, że więcej tekstu napisałam:P Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Ee.... 15.04.09, 21:59 htmlowy był <br> bez / :) Żeby wydawało się, że więcej hmmm... a co, kompleksik jakiś, moja śliczna? :P Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Ee.... 15.04.09, 23:16 Po prostu jestem zachłanna i lubię dużo:D:D Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ee.... 15.04.09, 23:10 Dokładnie, też się złoszczę, że nie mogę przeskakiwać z tematu jednym klawiszem. Nie mogliby dać tego pod spodem, albo gdzieś (nigdzie)? Szitoza. :| Odpowiedz Link