cookie_monsterzyca 15.04.09, 23:54 Zrobiła se wizytówkę... I ma zdjęcie. A ja to promuję :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:00 Odpowiem Ci tak jak potwór powiedział dr Frankenstain'owi: You have to consider consequences of your actions. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:05 A ty ładna jesteś w ciemnych. Dopiero to zauwazyłam :)))) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:10 A to brzydka byłam wcześńiej ? :D Dzięki :* Tez się wolę w ciemnych :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:15 Oj, no nie imputuj!!!!!!!!!!!!! :DDDDD Ja też wole ciemne, zresztą, innych nigdy nie miałam :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:25 Toć nie imponuję ! :P Ciemne fajne są :) Mój blond był mało wyrazisty. Zastanawiałam się nad ognistą rudością ale mi nie pasuje do rumieńców :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:28 Chodziła za mną marchewka. Taka totalna marchew, jaskrawa i dość jasna. Mam bardzo jasną twarz, skórę, więc by pasowało. Ale jak sobie uzmysłowiłam, że musiałabym odbarwić moje włosy, potem je dopiero pokolorować. Żal mi je niszczyć. I nadal są czarne :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:32 Też tak myślałam. A z czarnych zeszłam na blond od razu i żyją a nawet mają się całkiem nieźle mimo prostowania codziennego i regularnego zapominania nakładania masek i odżywej :) Mojej mamie marchewka pasowała , ale ona ma niebieskie oczy i mniejsze rumieńce. Wg mnie te brązowe oczy i świńskie policzki nie współgrają z takim pięknym rudym... Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:34 to są chomicze policzki i hej, to ja tu mam szczękę godną arniego z blond czupryną :D:D:D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:35 Hmmmm, no nie wiem? Ja jeszcze w życiu swoim trwałej nie zrobiłam. Strasznie boje się takich operacji. Niedawno jeszcze miałam takie, jak Thenk you, długie do pasa. Ino mi wylazły, więc ścięłam :) Ale ja jestem z natury brunetką, nietypową mam tylko karnację. Powinnam mieć ciemna, a nie wyszło:) A co to są "swińskie" policzki??????? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:37 No bo ja mam takie pyzate pultinki, a na nich różowe placki :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:43 Aaaaa, to to to ja znam. Ja mam barwy narodowe:) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:46 No! I mi do tego jakoś ten rudy nie pasuje. Ale coraz częściej mi przez myśl przechodzi ,że z tego blondu to się mogłam na próbę na rudo zrobić a potem to zabrązowić, bo teraz znowu bawić się w rozjaśnianie itp , nieee... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:48 eeeee tam, czarne sa najładniejsze :) i tego się trzymam! a mnie ostatnio babsko podle wycięło. normalnie płakać mi się chciało. już odrosły, ale klęłam i życzyłam połamania nóg:) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:01 No czarne fajne ale ja mam brwi za jasne do nich i za blada jestem, za jasną jednak mam karnację do czarnych-czarnych.. :) Mój mnie teć ciachnął duuuuuużo krócej niż chciałam, nigdy bym sie na to nie odważyła, ale mam i jestem zadowolona :) Źli fryzjerzy bern in de hel. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:05 A nie byłam jeszcze nigdy u faceta! Nie znam jak to jest: męskie dłonie kształtuj mój PR włośny :DDD Ty wiesz, jak to ładnie wygląda: czarne włosy, jasna gęba! :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:16 Ekstra! Mimo,że mój jest spedalony to i tak go kocham, niech codziennie myje mi włosy i masuje głowę i maca po uszach i twarzy, to boskie , taki delikatny fajny męski dotyk , łaaaaa... :D no, jak chylińska, ale ona nie ma różowych placków i za jasnych brwi :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:19 załatw mi takiego na lato - będę nad morzem w gdańsku :) i niech pomasuje..... ja bym nie wiem co zrobiła, za głaskanie glowy. och.... Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:27 taki jest tylko jeden :D mów kiedy będziesz to Cię zapiszemy, on koło mnie jest to jeszcze Cię na kawę zaproszę ;D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:28 Serio? Jeśli tak, to naprawdę kiedy bede miała umówiony termin, powiem ci z jakieś 2 tyg. wcześniej :) Na pewno to bedzie lipiec bądź sierpień :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:30 A na kawę to ja ciebie zapraszam do Literackiej :))))) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:16 I cyc też po oczach nie bije na tym zdjęciu. A gdzieś narzekałaś ostatnio, że wolałabyś, gdyby się był zadowolił jakąś wcześniejszą literką. :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:27 Mój cyc? Bo do przodu pochylona jestem to tak wyszło :) Niemniej jednak do narzekania w tym temcie to ja zawsze pierwsza:D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:30 Oj Kukcia :)))) Widze, ze samopoczucie nieco fajniejsze, skoro o cyckach mówisz :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:34 Takie sporo fajniejsze :) Bo jak to Razz rzekła, niejedno ciasteczko na świecie :) A ja powoli te inne ciasteczka zaczynam znowu dostrzegać a to dobry znak :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:44 I wiesz co, tak na szybko powiem ,że w sumie dobrze ,że się wtedy nie spotkaliśmy. Było za wcześnie. Byłabym przybita i rozmemłana. I on by to widział. A teraz jak to dojdzie do skutku to będę odmieniona, wiosenna, wesoła, w butach dla kobiet, i niech spada :) o :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:30 Czyje zdjęcie, tej cyc, zasadniczo. :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:38 Ja wiem czy to takie oczywiste? :P Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:14 Czuję się teraz tak jakoś specjalnie. Are ya pimpin' me D:? XD Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:25 pumpkin raczej a nie pimpin :P Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:28 A to z kolei ja robiłam :D :P Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:29 No, to dobrze, że aparat Ci nie straszny :P Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:29 to zeby ukryc dwukolorowe oczy :D:D:D:D XD Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:32 Nie uwierzę póki nie zobaczę, o! Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:33 ale co, dwukolorowego makijażu? a cóż tam do patrzenia? kuki się wyżywała twórczo i tyle :D Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:35 A ja bym się nie dałą, ot co :D Po za tym, tu działał handel wymienny :D Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:37 Haha, najpierw musiałbyś mieć coś co mogłoby mi się przydać :D A to ciężka sztuka :D Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:41 Raczej - czyli nie wykluczasz ;) Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:46 Bo kto wie, może jednak czeka mnie jakieś pozytywne zaskoczenie:D Wątpię, ale niezbadane są drogi forumowskie :D:D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:36 Ale powiedz słońce, że ładne oko jej zrobiłam nie ? :P Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:40 Nie wiem co brałyście, ale ja też chcę trochę :P Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:38 Pięknie piękne jej zrobiłaś :) Odpowiedz Link
wesoly.profanator Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:48 Wybór należy do Ciebie ;). Tymczasem spadam :) Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:51 Ach, żeby tak w normalnym życiu gadka o pasztecie tak działa XD branoc :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:52 Trudna decyzja przede mną :P Gódnajt :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:49 Wydaje mi się, że się muszę z Tobą zgodzić. Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:52 D: nuuooo! ale to nie ona stworzyła potwora D: on stworzył się sam XD Odpowiedz Link
milleniusz Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:55 W czyim pokoju jest główny drucik z internetem? Może pójdź tym tropem. :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:02 W pokoju trzeciej z nas :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:04 A, to musiałabyś ponegocjować. Albo ją upić, czy coś. Ale na razie nie odcinaj Rynny, jest sympatycznie rąbnięta. :D Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:08 Zapomniałaś dodać, że mnie się nie da upić :] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:54 Ja się domyślam, że to się nie robi w jeden dzień. :D Dajesz radę. Nie wiesz jak wyglądają cycki (to w wizytówce też się nie łapie), ale ogólnie dajesz radę. Za dobrze nawet. :P Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 00:59 cycki na miejscu, reszta też. co do stanu umysłowego i rozchustanej wyobrazni, to juz gorzej XD Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:05 Pomyśl,że ja biedna mam to na codzień... :P Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:11 zabawny, to bardzo ogolnikowo powiedziane... Hmm, szalony, niezrownowazony, absurdalny... czasami ogniotworczy... :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:21 Spaliłyście już jakąś chatę? Z ogniem trzeba ostrożnie! Ważne, żeby internet ocalał. Najtrudniej spalić bezprzewodowy. :D Idę stąd. Mam dziwne wrażenie, że jutro też tu będziesz. :P Odpowiedz Link
ryniena Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:23 no nie wiem, mam kilka domow do spalenia jutro :p Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Stworzyłam potwora... 16.04.09, 01:23 i to wszystko na trzeźwo :D Odpowiedz Link