forumowicz_pospolity 18.04.09, 08:56 piękna pogoda z oknem, chce sie żyć;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 09:15 Piękna? Mnie dzisiaj obudziło siąpienie za oknem :/ Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 09:15 Bardzo śmieszne:/ Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
baba_krk Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 09:51 no piękna, mam zamiar to wykorzystać :) Odpowiedz Link
funny_game Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 10:03 Nie najgorsza :) Ale mnie lekko wywiało jednak na ryneczku. Na szczęście nie pada i nie padało w nocy, bo zapomniałam zdjąć z balkonu ostatni raz pomalowanych stolików i nowych, wietrzących się z dziwnego zapachu narzut. Odpowiedz Link
stedo Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 12:51 Masz ksenofobiczny ogląd świata.Jeśli u Ciebie ładnie, to myślisz że już cały świat tak się ma.W W-wie ponuro i mokro.A w ogóle to tu chyba dziaDków nie ma. Są najwyżej dziaTeczki. I te miałeś na myśli zapewne;)) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 13:33 stedo napisała: > Masz ksenofobiczny ogląd świata.Jeśli u Ciebie ładnie, to myślisz że już cały > świat tak się ma.W W-wie ponuro i mokro.A w ogóle to tu chyba dziaDków nie ma. > Są najwyżej dziaTeczki. I te miałeś na myśli zapewne;)) oczywiscie ze tak, bon mot miał byc tudziez gra słów:) i jestem z Wawy, z pogodą to był żart, choc teraz sie nieco ładniej zrobiło, nieco Odpowiedz Link
qw994 Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 13:40 Nadal szaro i ponuro. Ale dobrze, że już trochę zieleni się pokazało, zawsze milej :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 13:44 U mnie też. zaraz biore mp3 i książkę i idę na spacer :D Odpowiedz Link
qw994 Re: pobutka, dziadki!:P 18.04.09, 13:46 Będziesz czytał idąc? :) A myślałam, że tylko ja jestem zboczona :) Odpowiedz Link