2szarozielone 02.07.09, 20:54 jestem gruba - nakrzyczcie na mnie :( gardło mnie boli - poradźcie coś :( czy mam sobie kupić bandamkę w czaszki? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: problemy mam :( 02.07.09, 20:59 W czaszki? A masz 12 lat?:> Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
2szarozielone Re: problemy mam :( 02.07.09, 21:04 nie, ale czuję się staro :) za staro. a moro? albo gładka bordowa? Odpowiedz Link
cytrynka_ltd krzyczę na ciebie! 02.07.09, 21:20 przyłóż sobie lód do czaszki, to ci ulży;) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd a, na gardło jest dobry gargarin:) 02.07.09, 21:21 ulżyło mi, bo to tylko ból gardła:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: a, na gardło jest dobry gargarin:) 02.07.09, 21:22 to ten co w kosmos poleciał i Boga nie zobaczył ? ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: krzyczę na ciebie! 02.07.09, 21:21 wcinam rzodkiewki bo jestem głodna. i mnie pali gardło od tego :( bardziej jeszcze. ostre jakieś. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: problemy mam :( 02.07.09, 23:58 gruba gruba bo trzeba cos robic - najlepiej klasyka czyli przyjrzec sie diecie i zacząć meczyc ciało w ten czy inny sposób Odpowiedz Link
2szarozielone Re: problemy mam :( 03.07.09, 00:11 taki mam plan. myślałam, że wymyślę plan i od razu będzie lepiej ;) Jak na razie przez ból gardła nie ma mowy o bieganiu, ale za to o jedzeniu też nie bardzo :( Przegłodzę się parę dni i będzie ok. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: problemy mam :( 03.07.09, 00:26 2szarozielone napisała: > taki mam plan. myślałam, że wymyślę plan i od razu będzie lepiej ;) > Jak na razie przez ból gardła nie ma mowy o bieganiu, ale za to o jedzeniu też > nie bardzo :( Przegłodzę się parę dni i będzie ok. a ty nic nie cwiczyłas bo mi sie zdawało ze tak cos na sali Odpowiedz Link
2szarozielone Re: problemy mam :( 03.07.09, 17:24 Biegam trochę... Ale chyba za mało.Przejdę na dietę chłodnikowo-owocową :) Będzie lepiej. Odpowiedz Link
karka831 Re: problemy mam :( 03.07.09, 08:44 Jakoś nie chce mi się wierzyć w Twoje bycie grubą, Szaro. :> Co do gardła - polecam septolete w czerwonym opakowaniu (co za ulga dla gardła!) A bandamka w czaszki niefajna. ;> Odpowiedz Link
funny_game Re: problemy mam :( 03.07.09, 09:23 2szarozielone napisała: > jestem gruba - nakrzyczcie na mnie :( A nie! Schudniesz, jak zechcesz. Poza tym, z tego co piszesz wnioskuję, że jesteś atrakcyjną dziewczyną nawet z dwoma kilogramami za dużo (jeśli nie kokietujesz z tą grubością) :) > gardło mnie boli - poradźcie coś :( Halset. > czy mam sobie kupić bandamkę w czaszki? :) Nie noooo, za to to masz o-pe-er :D Czyś Ty zgłupiała? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: problemy mam :( 03.07.09, 17:25 Wiesz, od takich 2-3 kg to się zaczyna. Ja nie chcę, żeby się zaczęło :) A z bandamką głupi żart - ale mam stresa, żeby w łeb na Wacken nie dostać za hiphopową czapeczkę :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: problemy mam :( 03.07.09, 10:45 ćwiczenia za Karką powtórzę, że septolete czereśniowe, albo taki domowy obrzydliwy mix (mleko, cytryna, czosnek, imbir) lepiej nie :> Odpowiedz Link
kedrok1 Re: problemy mam :( 04.07.09, 15:13 2szarozielone napisała: > jestem gruba - nakrzyczcie na mnie :( sie odchudź jak ci to przeszkadza, proste ;) > gardło mnie boli - poradźcie coś :( No jest na to lekarstwo > czy mam sobie kupić bandamkę w czaszki? :) Takie są najlepsze Odpowiedz Link