i.nes 21.07.09, 21:39 Pospolity, a wiesz, że dziś sobie śmignęłam 1,5 h przed snem? Bossskie powietrze w lesie! :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:04 a ja chę ten www.adrenalinasklep.pl/street/electra-hawaii-1-2/ i mnie znawcy krytykują :( kasy nie mam, pojeździłabym, nie mam na czym dupa :/ Odpowiedz Link
i.nes Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:07 A co Ty się przejmujesz znawcami? Dziś w lesie widziałam pannę na podobnym rowerze i z koszyczkiem przy kierownicy! Uśmiechnięta pedałowała sobie wśród zieleni :) To TOBIE ma być dobrze, a nie znawcom. Odpowiedz Link
vandikia Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:24 ok, pocieszylas mnie :D zeby ten rower kosztowal 400zł .... :) mam niestety inne priorytety w tym roku :( mniej przyjemne, życie Odpowiedz Link
funny_game Re: Rower przyjacielem mym :) 22.07.09, 10:42 Jestę zakochana w dizajnie Electróf i Nirve'óf :) W cenach NI! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:11 i.nes napisała: > Pospolity, a wiesz, że dziś sobie śmignęłam 1,5 h przed snem? > Bossskie powietrze w lesie! :D > i o to chodzi i o to chodzi:) ja tez machnałem 50 km zeby zobaczyc co tam piszcy w sprzecie po zawodach, rozpadły mi sie pedały ale klocki były ok, zawadziłem o warsztat:) Odpowiedz Link
i.nes Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:13 forumowicz_pospolity napisał: > ja tez machnałem 50 km No ja takiego poweru w tygodniu nie mam :) Ale miło było się "przeprosić" z rowerkiem, jak radziłeś! Też muszę zahaczyć o serwis, bo chyba czas wymienić siodełko. Strasznie mnie w dupsko kopie :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:17 i.nes napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ja tez machnałem 50 km > > No ja takiego poweru w tygodniu nie mam :) > Ale miło było się "przeprosić" z rowerkiem, jak radziłeś! > > Też muszę zahaczyć o serwis, bo chyba czas wymienić siodełko. Strasznie mnie w > dupsko kopie :P > to chyba od nie jezdzenia trza dupsko przyzwyczaic i bedzie ok:) Odpowiedz Link
i.nes Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:19 forumowicz_pospolity napisał: > to chyba od nie jezdzenia > trza dupsko przyzwyczaic i bedzie ok:) ja myślę, że to bardziej delikatna sprawa :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:31 i.nes napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > to chyba od nie jezdzenia > > trza dupsko przyzwyczaic i bedzie ok:) > > ja myślę, że to bardziej delikatna sprawa :P > no dobra, w kazdym razie u mnie to tak działa ze jak mam przerwe to mnie boli ale ostatnio sporo krece to jest ok a ludzi duzo po lesie smiga? Odpowiedz Link
i.nes Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:34 forumowicz_pospolity napisał: > a ludzi duzo po lesie smiga? Sporo! Spacerowiczów tyle co kot napłakał, za to dużo osób biegających i właśnie pedałujących. Ale bez uciążliwego zagęszczenia. Za to w weekend będzie masakra ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:37 i.nes napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > a ludzi duzo po lesie smiga? > > Sporo! Spacerowiczów tyle co kot napłakał, za to dużo osób biegających i właśni > e > pedałujących. Ale bez uciążliwego zagęszczenia. Za to w weekend będzie masakra > ;) > w weekend trza w teren czyli z dala od sciezek ale generalnie przyjemny widok ze społeczenstwo sie garnie w wiekszych ilosciach do aktywnosci fizycznej ostatnio w czwartek cisnąłem sciezka wzdłuz metra, było po 22 a ludzie tu i ówdzie pedałowali:) Odpowiedz Link
i.nes Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:43 Następną wyprawę planuję w najbliższy piątek :) Jak będziesz cisnął ścieżką wzdłuż metra to uważaj, żeby mnie nie rozjechać ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:48 i.nes napisała: > Następną wyprawę planuję w najbliższy piątek :) Jak będziesz cisnął ścieżką > wzdłuż metra to uważaj, żeby mnie nie rozjechać ;) > ja tylko w czwartki tam jezdze, tzn jechałem ostatnio i moze bede teraz jechał jak bedzie w miare pogoda, bo brakuje mi kilometrów na liczniku a chce zrobic jeszcze pare maratonów w tym roku ja tam w piłe kopie w okolicy Odpowiedz Link
i.nes Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:53 Wow, wypas :) Jestem pod wrażeniem! Z maratonów to ja uwielbiam te... filmowe :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:56 i.nes napisała: > Wow, wypas :) Jestem pod wrażeniem! > Z maratonów to ja uwielbiam te... filmowe :D > ale organizujesz se w chałupie czy chodzisz na te kinowe gdzie longiem idą ze 3 filmy?:) Odpowiedz Link
i.nes Re: Rower przyjacielem mym :) 21.07.09, 22:58 Jak miałam rzutnik to robiłam na własnej ścianie. Teraz częściej u przyjaciół :) Do kina chodzę coraz rzadziej, bo wkurza mnie zapach popcornu i siorbanie koli :/ Odpowiedz Link
cytrynka_ltd ja mam starszego i wiernego górala:) 22.07.09, 10:12 i nic więcej nie jest potrzebne mi do szczęścia:) muszę go tylko trochę posmarować, aby dalej służył mi:)) rozbawiło mnie, że ludzie sami sobie stawiają wygórowane przeszkody na drodze, a później płaczą, że im tak ciężko. żeby tylko rozbawiło. już nigdy nie będę takich ludzi wysłuchiwać i im współczuć. na szczęście nie jest ich wiele:) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Ines wie,jak korzystać i cieszyć się życiem:) 22.07.09, 10:17 zaraz ruszam w drogę. może uda mi się na urlopie zrealizować przynajmniej część planów:) najgorsze, że wyszukałam sobie takie możliwości od września, ale niestety nie starczy mi znowu na wszystko czasu:))) może jednak coś uda mi się z tym zrobić:) Odpowiedz Link
i.nes Re: Ines wie,jak korzystać i cieszyć się życiem:) 22.07.09, 13:56 cytrynka_ltd napisała: > Ines wie,jak korzystać i cieszyć się życiem no czasem mam takie przebłyski ;P Odpowiedz Link
funny_game I mym! I mym! 22.07.09, 10:41 Nawet pomimo pierwszej dość efektownej przewrotki na nieswoim :F Elou, Nieśka :* Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 10:43 funny_game napisała: > Nawet pomimo pierwszej dość efektownej przewrotki na nieswoim :F > Elou, Nieśka :* FunnYyy, boshe, jak się za Tobą stęskniłam!! :* Odpowiedz Link
funny_game Re: I mym! I mym! 22.07.09, 10:48 Wysłać Ci swoje nieprane podkolanówki? :F Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 10:49 funny_game napisała: > Wysłać Ci swoje nieprane podkolanówki? :F tylko zapakuj hermetycznie, żeby ktoś ich nie podpierdzielił w czasie transportu! ;p Odpowiedz Link
funny_game Re: I mym! I mym! 22.07.09, 10:54 Hermetycznie, znaczy hermelin w nie włożyć? A wogle-wogle, to czytałam Pratchetta, jak tylko mogłam, przez cały urlop. I jak Rincewind w "Czarodzicielstwie" stanął przed Coinem i jego laską z połówką cegły w starej skarpecie... <rżenie> Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 10:55 O, a propos Pratchetta i mu podobnych: Ty wieeeesz, co mi Wilowka dzierga? Na na naaaaaaa :D Odpowiedz Link
funny_game Re: I mym! I mym! 22.07.09, 10:58 Się domyślam. Kurde. Ale nie wiem na pewno :) Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 10:59 Jak znajdzie fimo (ha!) to zrobi kosę. A zielony będzie seledynowy ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: I mym! I mym! 22.07.09, 11:14 Fimo to ja na śniadanie nosem wciągam :F Ale właśnie nie czarne. A Głód, Zarazę i Wojnę też Ci zrobi? Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 11:16 W sumie to jest myśl... I całą ekipę na motocyklach - ale byłby wypas! :DDD Odpowiedz Link
funny_game Re: I mym! I mym! 22.07.09, 11:22 Ja bym chciała (hm, pewności nie mam, ale chyba) Cardinga, który se ciuchy odmienił i wyglądał "jak czerwona galareta udrapowana białymi serwetkami" :D Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 11:31 Hm, boję się, że go nie ma w książeczce Wilowki... ;) Ale jeśli dostarczysz szczegółowy opis rozłożony na oczka prawe i lewe, to nie wątpię, że Wilowka temu podoła :D Odpowiedz Link
funny_game Re: I mym! I mym! 22.07.09, 11:49 O fcuk! Nie wiesz może, czy kolejka do Łilołki długa? :D Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 12:14 Nie dam się nabrać!!! <dyskretnie zezuje w niebo> Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 12:19 Wiem, przez 4 lata LO patrzyłam na jego sumiaste wąsy i szeroką klatę. Nijak do mię nie podobny :P No może te brwi.... Odpowiedz Link
i.nes Re: I mym! I mym! 22.07.09, 12:24 A jaka pamiętliwa...! Brazer miał potem przerąbane :D Odpowiedz Link
funny_game Re: I mym! I mym! 22.07.09, 12:34 Mój nie, bo go, ze względu na mnie, nie przyjęto. Serio. Odpowiedz Link