forumowicz_pospolity 27.07.09, 21:42 zajadacie sie arbuzem czy raczej nie?:) bosz za komuny co sie działo jak rzucili arbuziaki hit hit hit! a teraz full wszedzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Podglądałeś mnie! 27.07.09, 21:47 Dzisiaj w pracy zeżarłam pół (noo jakieś 2,5 kilo) i Przyturlałam do domu jednego całego, bo były w Biedronie ładne. No i teraz wyżeram. Łychą Na monitor trochę chlapie :D Odpowiedz Link
zoofka Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 21:51 kocham, uwielbiam arbuzy!!! w zeszłym roku na wakacjach miałam raj, bo arbuzy na stołówce na porządku dziennym byli. A że tam gorąco było, to arbuzami żyłam cały tydzień. Bóg nobla za te arbuzy dostać powinien* *niech se każdy wstawi swojego Boga ;) Odpowiedz Link
zoofka Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 21:53 P.S. też jem je łyżką jak Wilowka. Do gołej skóry. Połówkę dziennie :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 21:53 a ja kroje przy łupinie a potem w kosteczke Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 21:57 Pedancik z ciebie:D Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 21:59 heart_of_ice napisała: > Pedancik z ciebie:D nie napisałem ze kroje równiutko bo nie kroje:) > > Pauli > -- > Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza > . > [T.P] Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:01 Oj, i tak cię nie lubię, bo mi apetytu na arbuza narobiłeś, a nie mam pod ręką:P Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:02 heart_of_ice napisała: > Oj, i tak cię nie lubię, bo mi apetytu na arbuza narobiłeś, a nie mam pod ręką: > P a mi narobiono na tunczyka nie ma lekko:) > > Pauli > -- > Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To > fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany > ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:04 > a mi narobiono na tunczyka > nie ma lekko:) Na niedobrego tuńczyka masz apetyt?;) Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:07 heart_of_ice napisała: > > a mi narobiono na tunczyka > > nie ma lekko:) > > Na niedobrego tuńczyka masz apetyt?;) jak niedobry jak zestaw składników mi wskazuje ze musi byc dobry:) jutro se walne albo pojutrze > > Pauli > -- > Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To > fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany > ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 21:53 ja tez własnie ukonczyłem wiekszy okaz:) duuuzo potasu:) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 21:57 Z arbuzem lipa polega na tym, że jem go jak jestem głodna, a jak zjem, to dalej jestem głodna. No ale jem i to jest moja ostateczna odpowiedź. Odpowiedz Link
thank_you Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:05 Tak! Uwielbiam arbuzy. Ich zapach, smak. Pestki też są pyszne. A arbuz nasączony wódką...ach :D Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:10 Najgorzej zjeść arbuza przed snem :) Mam jeszcze pół. Zaraz go naruszę ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:25 Się nie nabijaj, w sobote wypiłam dwa piwa miodowe w Spiżu. Koledzy po mojej jedenastej wyprawie do toalety przestali liczyć. Z baru do baru przemieszczaliśmy się BIEGIEM przy wtórze moich jęków i rozpaczliwie wypatrując bram awaryjnych :D (ja doliczyłam do 16) w jeden wieczór, ale to dlatego, ze wcześniej piłam kawę) MASAKRA! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:12 wilowka napisała: > Najgorzej zjeść arbuza przed snem :) to dawne dzieje full arbuza przed snem do łozka sen w stylu: strasznie mi sie chce sikac, widze w poblizu piekną sławojkę, wpadam,leję...i gwałtowne wybudzenie w mokrej poscieli:) > > Mam jeszcze pół. Zaraz go naruszę ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:21 forumowicz_pospolity napisał: > wilowka napisała: > > > Najgorzej zjeść arbuza przed snem :) > > to dawne dzieje > full arbuza przed snem > do łozka > sen w stylu: strasznie mi sie chce sikac, widze w poblizu piekną > sławojkę, wpadam,leję...i gwałtowne wybudzenie w mokrej poscieli:) > Ja jednak wciąż się budzę, na szczęscie. W ostatnim momencie, ale zawsze przed :) Trzymajcie kciuki :D Odpowiedz Link
justysialek Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:32 Ja preferuję melony... najlepiej duże. Odpowiedz Link
wilowka Re: pytanie natury technicznej 27.07.09, 22:34 To zabrzmiało co najmniej dwuznacznie ;)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: pytanie natury technicznej 28.07.09, 00:03 Czasami, ale nie żebym była uzależniona. Ostatnio mam fazę na borówkę hamerykańską i porzeczki :) Czyli raczej drobne niż dorodne okazy ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: pytanie natury technicznej 28.07.09, 00:05 Kochana, wczoraj dostałam wiadro borówek :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: pytanie natury technicznej 28.07.09, 00:06 Ktoś o Ciebie bardzo dba ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: pytanie natury technicznej 28.07.09, 00:13 O przedłużenie linii genetycznej ;-))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: pytanie natury technicznej 28.07.09, 00:15 A może o to, by dwie linie genetyczne się przecięły? ;) Odpowiedz Link