qw994 06.08.09, 20:25 Właśnie się pakuję i odruchowo wyjęłam z szafy pięć bluzeczek. Po jakiego grzyba? To jakiś fenomen. Przecież potrzebuję dwóch! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: Wyjeżdżam na weekend 06.08.09, 20:28 Jak jesteś prawdziwym twardzielem, to i w jednej dasz radę:) Odpowiedz Link
qw994 Re: Wyjeżdżam na weekend 06.08.09, 20:41 Nie wiem, czy wtedy ludzie z mojego otoczenia nie musieliby być większymi twardzielami :)) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Wyjeżdżam na weekend 08.08.09, 14:02 "twardzielowi" w słoneczny weekend nawet nie jest potrzebna żadna koszula;))) Odpowiedz Link
asqe Re: Wyjeżdżam na weekend 06.08.09, 20:28 no co ty? a skad wiesz w jakim humorze bedziesz pojutrze i co bedziesz miala ochote zalozyc? bierz wszystkie piec :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Wyjeżdżam na weekend 08.08.09, 14:01 prawdziwa kobieta:) brawo. a, letnie bluzeczki nie zajmują dużo miejsca:) Odpowiedz Link
funny_game Re: Wyjeżdżam na weekend 06.08.09, 21:16 Ojesssu, jak to dobrze, że to napisałaś. Już się przeraziłam, że QW weźmie tylko te dwie :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Wyjeżdżam na weekend 06.08.09, 22:34 asqe napisała: > no co ty? a skad wiesz w jakim humorze bedziesz pojutrze i co > bedziesz miala ochote zalozyc? bierz wszystkie piec :) o jessó, i jak - po takiej radzie - ja mam się jutro spakować na 4 tygodnie...??!! ;D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Wyjeżdżam na weekend 07.08.09, 09:57 i.nes napisała: > o jessó, i jak - po takiej radzie - ja mam się jutro spakować na 4 > tygodnie...??!! ;D Wyczarteruj dodatkowy pojazd na bagaże:D Odpowiedz Link
i.nes Re: Wyjeżdżam na weekend 07.08.09, 11:20 izabellaz1 napisała: > Wyczarteruj dodatkowy pojazd na bagaże:D Wystarczy osobny plecak na książki ;) Chyba trzeba będzie zalosować! Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Wyjeżdżam na weekend 07.08.09, 12:20 > > no co ty? a skad wiesz w jakim humorze bedziesz pojutrze i co > > bedziesz miala ochote zalozyc? bierz wszystkie piec :) > > o jessó, i jak - po takiej radzie - ja mam się jutro spakować na 4 > tygodnie...??!! ;D Jesó, po takiej radzie (czyli bierz pięć), to akurat dziecinnie proste. :P Odpowiedz Link
i.nes Re: Wyjeżdżam na weekend 07.08.09, 13:01 kitek_maly napisała: > Jesó, po takiej radzie (czyli bierz pięć), to akurat dziecinnie > proste. :P No może i proste - jeśli jest się dzieckiem ;P Odpowiedz Link
mala_mee Re: Wyjeżdżam na weekend 07.08.09, 09:56 Ja już jakiś czas temu na łikendy biore dość małą torbę w którą zmieści mi się niewiele. Ale i tak dałam radę dwie sukienki, spodnie długie i krótkie i dwie pary butów... I jeszcze dorzuciłam sweterek na wszelki wypadek no i muszą być przecież bluzki do tych spodni. A to przecież tylko sobota i niedziela... Dzisiaj rano stwierdziłam, ze konieczna jest dla mnie jak najmniejsza ale na kółkach torba. Cieżko się zrobiło... Odpowiedz Link
thank_you Re: Wyjeżdżam na weekend 07.08.09, 11:23 Właśnie się pakuję i biorę zdecydowanie więcej bluzek. Dzieci zawsze mnie usmarują, a 3 dni z Nimi...plus nocne eskapady = wiecznie uświniona K. ;-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wyjeżdżam na weekend 07.08.09, 11:31 a ja biore ciuszki, okulary,cos do czyszczenia roweru, kask no razem bedzie 1 plecak mały Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Wyjeżdżam na weekend 07.08.09, 13:04 A ja biorę cewkę ale nigdzie nie wyjeżdżam, dlaczego ??? Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Wyjeżdżam na weekend 08.08.09, 14:04 moczopędne piwo będziesz przed tv pić?:) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Wyjeżdżam na weekend 08.08.09, 14:05 ja nigdzie nie wyjeżdżam na weekend. nawet nie chcę, bo tutaj mam fajniej:) Odpowiedz Link