lewe_oko 18.04.10, 13:24 W miejsce Białej Pandy wprowadziła się nowa restauracja Niezłe Ziółko. Ktoś może był? Warto się wybrać tam na kolację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Niezłe Ziółko 18.04.10, 20:56 Wstyd się przyznać, ale nawet żadnej pandy nie zauważyłem ;-) To nie opinia, ale chociaż menu: www.niezle-ziolko.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Niezłe Ziółko 19.04.10, 00:10 Panda była bardzo krótko, więc w sumie nie dziwne. Bardzo mieli ładny wystrój, menu lunchowe, ale ceny śródmiejskie. Dzieki za link! Odpowiedz Link Zgłoś
eri4 Re: Niezłe Ziółko 19.04.10, 07:51 > ale ceny śródmiejskie. Co masz na myśli? Bo chyba w całej Warszawie jest taniej niż na Ursynowie, a szczególnie na Kabatach :( Ceny u nas - kosmiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Niezłe Ziółko 19.04.10, 08:37 Nie dotyczy to restauracji. W śródmieściu jest znacznie drożej. Nie piszę o dziuplach z zapychaczami z zamrażarki. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Niezłe Ziółko 19.04.10, 21:47 Restauracje w Śródmieściu są droższe. A poza tym to nie były Kabaty tylko Stokłosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Niezłe Ziółko 24.04.10, 21:41 lewe_oko napisała: > menu lunchowe, ale ceny śródmiejskie. Czy menu lunchowe serwowane jest wyłącznie w cenach falenickich bądź bielańskich? Nie pytam przez złośliwosć, a z ciekawości. A przy okazji - czy takie, przykładowo, farfale (czy farfocele - no takie kluchy okrągłe w kształcie rurki) ze szpinakiem w sosie serowym to jest menu lunchowe czy obiadowe? Bo to jedyne, co jadam w lokalach, a jadam zazwyczaj w okolicach 18 i teraz nie wiem, czy kelnerki patrzą na mnie z pobłażaniem z tego powodu, czy może przez fryzurę. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Niezłe Ziółko 25.04.10, 11:58 To był skrót myślowy - menu lunchowe: specjalne niższe ceny w porze lunchu. Mimo tych niższych cen w porze lunchu generalnie w Białej Pandzie było drogo. Odpowiedz Link Zgłoś