tuluza_wuwua 10.11.10, 16:44 Nie wiecie może gdzie się takowy znajduje? I tak żeby nie czekać pół roku na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamap Re: Kardiolog nfz 11.11.10, 08:55 W przychodni Na Uboczu jest przychodnia kardiologiczna bdb wyposazona. Konieczne skierowanie od I kontaktu i komplet wynikow badan podstawowych takze rtg klatki piersiowej. Terminy moze lepsze niz gdzie indziej, bo przyjezdzali ludzie np z Ochoty. Nie ma rejonizacji lekarzy specjalistow wiec mozesz poszukac gdzie indziej np w Srodmiesciu. Tam do wszystkich specjalistow lepsze terminy.Pod warunkiem,ze nie skonczyly sie zapisy na liste jako,ze koniec roku i koniec pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tuluza_wuwua Re: Kardiolog nfz 12.11.10, 16:10 Byłam dziś na uboczu i panie mnie poinformowały, że od 1 grudnia przyjmują zapisy na nowy rok. Teraz nie ma już opcji. A ja niestety potrzebuję na już:( A może jakieś prywatne gabinety, ale chociaż w miarę przystępne cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
mamap Re: Kardiolog nfz 12.11.10, 19:37 W Centrum Onkologii jest przychodnia "Lek", maja podpisana umowe z NFZ,ale tez prywatnie mozna. Placilam za wizyte 100zl rok temu. Bylo sporo stalych pacjentow do teh pani dr-nie pamietam nazwiska. Tel 226435911. Dobrze jest miec badania ze soba, takze ekg. Kardiolog jest w sp.Medicus Dembowskiego 4 tel 228550321. Sp Izis Pasaz Imielinski (blisko metra Ursynow) tel 22 6434042.W kazdej spoldzielni jest kardiolog,ceny podobne. Podalam te znane mi od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nn.m Re: Kardiolog nfz 09.02.14, 23:01 ja polecam dr Małgorzatę Wojciechowską przyjmuje w przychodni Prosen i na nfz w spzitalu zachodnim w grodzisku, młoda, ale bardzo rzeczowa i sympatyczna pani doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Kardiolog nfz 13.11.10, 12:49 Na wszelki wypadek spytaj na Puszczyka 14. Mają umowę z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś