cpt1 30.05.12, 14:03 Poszukuje sprawdzonego cykliniarza do wycyklinowania podlogi drewnianej (mozaika) uzupelnienia ubytkow i polakierowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyklina-klimkiewicz Re: Cyklina 31.05.12, 05:59 Proszę podać szczegóły. Jaki lakier połysk mat, półmat,extra mat 1 czy 2 składnikowy z gwarancją 3 czy 8 lat. Ma być kolor naturalny czy barwiony?Jaki jest stan podłogi, to jest jakich napraw wymaga? ile metrów, Czy to pusta powierzchnia? Kiedy ma być robione? B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: Cyklina 31.05.12, 11:07 Lakierowanie 3 -krotne. Lakier 2 składnikowy naturalny. Podłoga w stanie całkiem dobrym. Do odnowienia po remoncie, ktory jest teraz w mieszkaniu. Dodatkowo uzupełnienie szpar, oraz brakującej klepki w miejscu gdzie została wycieta ościerznica. Powierzchnia to ok 35m2. Termin 2 połowa czerwca. Mieszkanie z meblami ale bedą przenoszone na czas cyklinowania do innego pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklina-klimkiewicz Re: Cyklina 31.07.12, 11:28 Brak wolnego terminu we wskazanym czasie.B.Klimkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 Re: Malina 31.05.12, 17:11 brakujące klepki we łbach tez pouzupełniajcie ;) ustalanie detali remontu na perwersyjnie partyjnym forum jasia-w = bezcennce :* Odpowiedz Link Zgłoś
janusz121212 Re: Cyklina 04.06.12, 20:40 Mogę polecić dobrego cykliniarza który u mnie pracował , cena i czas wykonania przystępne , ale nie oszukujmy się że kupimy coś dobrego tanio. Stolarz młody miły i dokładny , do tego naprawił mi próg i parapet gratis. Mogę polecić nr tel . 503 663 615 , przed wykonaniem na pewno będzie chciał obejrzeć podłogę , ale to chyba fachowe podejście. Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: Cyklina 08.07.12, 15:11 Niestety tego samego o tym cykliniarzu nie moge powiedziec. Powolny, zle zorganizowany i punktualnosci nie jest jego zaleta. A do tego pare szkód zrobionych w swierzo wyremontowanym mieszkaniu :( Niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Cyklina 13.08.12, 23:48 Trzeba mu zlecić malowanie, to dziur nie porobi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas_141 Re: Cyklina 25.04.13, 21:43 Dla każdego, kto zastanawia się nad usługami tego "fachowca"- NAWET NAD TYM NIE MYŚL. Tak jak napisane było wyżej człowiek ten niepoważnie i nieprofesjonalnie podchodzi do swojej roboty. Pół dnia nic nie robi, a gdy w domu pojawiają się właściciele to nagle dostaje kopa i zaczyna działać do późnego wieczora. Samo wykonanie renowacji pozostawia WIELE do życzenia. Na samym wejściu do pokoju góry i pagóry, które aż odstraszają swoim wyglądem i szpecą całą podłogę, bo szanowny pan polerował dyskiem na szlifierce (kto tak robi, gdy chce się uzyskać gładką powierzchnię?!). Cała szpachla z wypełnień wykruszyła się po niespełna 6 miesiącach pozostawiając szkaradne dziury gorsze niż przed robotą, a tak zachwalany "lakier do hal sportowych, super twardy" to jedno wielkie g... . Cokolwiek spadnie na podłogę z wysokości wyższej niż 20 cm powoduje wgniecenie, a odrobina piasku, bądź bardziej szorstki dywan pozostawiają ślady jakby ktoś szorował papierem ściernym. Przez to, że pan "nie wierzy" w podklejanie, podłoga w każdym pokoju rusza się, czego przed dokonaniem "renowacji" nie było. O zgrozo "fachowiec" ten wcale nie należy do najtańszych. Postępując w myśl zasady, że "jakość kosztuje" nieźle się przejechałem. W tym przypadku zamiast jakości było jakoś. !!!!!!!!!!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś