Dodaj do ulubionych

Piłka nożna dla malucha

14.12.12, 09:37
Znalazłam tylko Socatots. Zajęcia fajne, ale drogo, około 43 zł za godzine plus 100 zl wpisowego!
Czy jest coś jeszcze dla małych dzieci na Ursynowie (ew. Mokotow, Wilanow, Sadyba)? Syn jest strasznie zapalony do gry. Latem co dzień chodzimy na boisko, ale zimą nie da rady przy takim mrozie. Ma 3,5 roku.
Obserwuj wątek
    • iwona_woz Re: Piłka nożna dla malucha 14.12.12, 09:40
      My chodzimy na soocatos, super zajecia ale na Ursynowie chyba juz ńie ma miejsc. Synek 3,5roku
      • makoc Re: Piłka nożna dla malucha 14.12.12, 13:05
        byliśmy własnie na zajeciach próbnych i bardzo się synowi podobało. Jednak cenowo trochę przesadzają. Pewnie jak nie znajdziemy nic innego, to się zdecydujemy, ale wolałabym coś tańszego. Obawiam się, że nie mają konkurencji i stąd te ceny. Bo inne zajecia moich dzieci nigdy tyle mnie nie kosztowały.
        • iwona_woz Re: Piłka nożna dla malucha 14.12.12, 14:14
          Wiem ze cena masakryczna, ale moje dziecko zrobilo tam duze postepy. Ja nie chodze na zajecia tylko maz, ale jak wracaja to mi pokazuja czego sie nauczyl. Dodatkowo jest tez tam paca nad skupieniem, bo trzeba sluchac instruktora. Moj maz uwielbia pilke nozna byc moze tez dlatego mu sie tak bardzo podobaja te zajecia. Synek tez chetnie chodzi. Ale faktycznie tani nie sa. Jednak my od ortopoedy mamy zalecony sport, sport i jeszcze raz sport wiec traktujemy to jako rehabilitacje jednoczesnie.
    • bazylea1 Re: Piłka nożna dla malucha 15.12.12, 14:25
      moj syn chodził tu uksjuniorursynow.futbolowo.pl/ ale chyba dopiero od 5 lat biorą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka