kasiula_77 23.02.05, 12:35 Czy macie moze jakieś doswiadczenia z lecznicą stomatologiczną Dental Club? Czeka mnie skomplikowane leczenie, a oni wyglądają "profesjonalnie" - tylko że ten wygląd moze być mylący. Poroszę o opinie i z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzunia Re: Dental Club??? 23.02.05, 12:48 tak... oprzez ostatni rok robilam remont swojego uzebienia:) i jestem bardzo zadowolona. Nie sa moze najtansi, ale pracuja dobrze. Ja leczylam sie dr Kiljanek i polecam ja. Przy okazji - oplaca sie isc rano sie leczyc - sa znizki "przedpoludniowe". Iza Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Dental Club??? 23.02.05, 12:48 ja mogę szczerze polecić, wprawdzie nie miałem powarznego zabiegu do tej pory, ale ogólnie sobie chwalę, wszystko jest na miejscu, sprawna organizacja, z ich pracy dentystycznej jestem zadowolony, mimo ze mam blade pojącie o stomatologii. ale ciekawostka, która dla mnie świadczy o ich uczciwości: podczas pierwszej kontroli zrobiono mi rendgen całej szczęki "w poszukiwaniu" wszystkich 8-ek, przy okazji pani obejżała wszystko od wewnątrz, na kilka kanałów stwierdziła że to bardzo dobrze zrobione kanały i że tego ruszać nie będzie, a ostatzecznie mogłaby mi rozwiercić pół szczęki i niewiedziałbym czy miała prawdziwy powód czy nie. morał: nie są handlowcami tylko lekarzami. a to już dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dental Club??? IP: 193.24.24.* 23.02.05, 12:57 leczę się od studenckich czasów więc jakieś już 10 lat. Od kilku chodze do tej samej dentystki p Wóltańskiej. Nigdy nie miałem nic specjalnego (żadnych leczen kanałowych lub implantów) tylko zwykłe średnie i większe ubytki. Zawsze wszystko OK. Pierwszy dentysta którego się nie boję ;-) A jeszcze miałem tam rwane 2 ósemki i po prostu 2 minuty i po krzyku (no troche płaczu jak za każdym razem zapłaciłem gdzieś około 70 zł) - tu byłem u chirurga szczękowaego. Więc ja polecam, chociaż tani rzeczywiście nie są. Ale nie naciagają (miałem nawet dwa zabiegi bezpłtatne bo np. na zębie robionym tam pół roku wcześniej). Odpowiedz Link Zgłoś
ina1 Re: Dental Club??? 23.02.05, 13:20 Z czystym sumieniem moge polecić. Nie sa najtańsi ale lecza dobrze. Ja polecam doktora Borychowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula_77 Re: Dental Club??? 23.02.05, 15:10 Wielkie dzięki za info. Czeka mnie dłutowanie ósemek (w pełnej narkozie) więc teraz z mniejszymi obawami się tam wybiorę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Dental Club??? 23.02.05, 15:27 uu. współczuję no właśnie mi też zaproponowali, ale odmówiłem. w moim przypadku to wszystkie 4 i to z dość niewygodnej pozycji, ale na razie się wstrzymuję. odwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Dental Club??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 22:27 Waitam ja polecam , lecze sie unich od poczatku, pare dentystek mialem. lecze i lzeczylem sie uncg stomatologicznie ortodontcznie i chirurgicznie. Tez miale u nic zabieg pod narkaza zwiazn tez z 8. Polecam ci doktora Matenko dariusz. Jedn z najlepszych specjalistow w warszawie. Zabieg mnie kosztowal 3 lata temu 1200 zl. Profesjonalna obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiula_77 Re: Dental Club??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:51 teraz podbobnie kosztuje. Wszystko zależy od tego jak długo trwa. Im dłuższa narkoza tym drożej. Um nie jest do wyrwania 4 ósemki - więc pewnie długo :(( Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Dental Club??? 24.02.05, 12:19 A w moim przypadku nie było tak miło. Co prawda chodziło o leczenie ortondocyjne i dzieci ale klinika (czyli kierownictwo, o które oparła sie sprawa) zachowała się bardzo nieprofesjonalnie, by nie powiedzieć olewancko, w efekcie straciłam kilka tysięcy zł, czas na wizyty a dzieci niepotrzebnie męczyłam aparatami. Z tego co widzę to kiedy jest dobrze to jest dobrze, ale kiedy zaczynasz miec wątpliwości i problemy to zachowują się tradycyjnie czyli pozbyć się klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dental Club??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 08:31 Dr Mateńko jest rewelacyjnym chirurgiem. Profesjonalista w każdym calu. Wykonywał zabieg mojej córce i nawet ona (dziecko w końcu) była pod wrażeniem:) Potrafi uspokoić dobrym słowem i co najwazniejsze wie co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marijka Re: Dental Club??? IP: *.chello.pl 22.04.05, 10:14 a gdzie jest ten Dental ? bo od niedawna jestem na Ursynowie i szukam dobrego stomatologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dental Club??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 13:28 Dereniowa 52/54 tel. 643 57 69. Jestem na bieżąco, bo dziecię uczęszcza tam również do ortodonty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marijka Re: Dental Club??? IP: *.chello.pl 22.04.05, 21:30 bardzo dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś