Gość: Beata IP: *.chello.pl 07.05.05, 22:36 Szukam prywatnego przedszkola na Ursynowie.Co możecie mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapio12 Re: Prywatne przedszkole 08.05.05, 10:34 moj synek chodił do Zyrafy na ul.Urwisko całkiem OK miło , ciekawe zajęcia , lubiłl to przedszkole Pozdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1054 Re: Prywatne przedszkole 08.05.05, 11:07 W czerwcu planujemy otwarcie Klubu Gumisiów w Klubie Każdej Kobiety TALIA tuż przy stacji metra Stokłosy (al. KEN 95 wejście od Pasażu Ursynowskiego). Będzie to opieka przedszkolna dla dzieci od ok. 3 lat do "zerówki". Właśnie teraz rozpoczynamy nabór dzieci, ale tych młodszych do 4 lat.Ilość miejsc jest bardzo ograniczona, ponieważ docelowo będzie tylko jedna grupa ok.12 dzieci,.Można będzie zostawiać dzieciaczki na cały dzień (8.00-17.00), albo na cztery lub dwie godziny. Tobie, Beato - jeśli podasz swój adres, i wszystkim zainteresowanym prześlemy ofertę, można też do nas opisać:gumisie@vp.pl. Pozdrawiam - jedna z gumisiowych opiekunek Odpowiedz Link Zgłoś
lebea Re: Prywatne przedszkole 08.05.05, 12:25 moja córka chodzi do przedszkola leśnego przy Bażanciej, wiem że p.Kasia właścicielka ma też filię tego przedszkola na Ursynowie, polecam z całego serca, dzieci mają bogaty program zajęć, mnóstwo wyjść, wszystkie informacje o programie na cały miesiąc dostajesz mailem, panie są ciepłe i przyjazne, tam się po prostu coś dzieje i masz świadomość że nie prowadzisz dziecka do przechowalni ! posiłki są gotowane na miejscu co tez nie bez znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
gretabe Re: Prywatne przedszkole 11.05.05, 14:47 Obok mnie jest przedszkole na parterze w bloku, który prowadzi przemiła Pani Ewa już od dwudziestu lat. Sama do niego chodziłam jak byłam mała. Widziałam, że różne Vipy przyprowadzają tam swoje dzieciaki. A Pani Ewa jest przemiła. Gorąco polecam! Mieści się na ul. Dybowskiego 3, niedaleko Centrum Onkologii, w takich wisniowych blokach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1054 Re: Prywatne przedszkole 12.05.05, 11:08 <Mogę już zaprosić na Gumisiową stronę: www.klubgumisiow.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś