Dodaj do ulubionych

Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 22:52
Polećcie do kogo się zapisać, a kogo lepiej unikać, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gOŚKA Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera IP: *.gfk.pl 13.01.06, 10:58
      UNIKAĆ DABROWSKIEJ
      • Gość: pacjent Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera IP: *.acn.waw.pl 13.01.06, 17:08
        > UNIKAĆ DABROWSKIEJ

Dlaczego?
    • kasiap10 Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera 14.01.06, 13:24
      Na ROMERA nie ma lekarzy! Tam może są weterynarze ale chyba też nie koniecznie.
      Uciekłam do niepublicznego Zozu na Dereniowej i jestem bardzo zadowolona
      • lewe_oko Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera 14.01.06, 23:02
        Uważam, że dr Stegawska jest bardzo ok.
      • olusi-a-nia Re: kasiap10... 15.01.06, 00:42
        Chyba przesadzasz z tą weterynarią.Określ się czy miałas do czynienia ze
        wszystkimi lekarzami na Romera??? Może trudno jest sprostac Twoim wymaganiom?
        • kasiap10 Re: kasiap10... 18.01.06, 15:20
          Wiesz w porównaniu z niepublicznym zozem w którym teraz jestem to Romera jest z
          pewnością przychodnią weterynaryjną. Lekarz nie potrafiący stwierdzić ospy,
          musiał sprawdzać w książce? Nie wykryli mi tam zapalenia węzłów chłonnych-
          wyszłam prawie z płaczem pojechałam do "Damiana" dostałam się "od ręki" od razu
          diagnoza, leczenie. Na Romera wszyscy łaskę robią, że pracują. Ja nie mogę
          zwalniać się z pracy a tam terminy przyjęć no proszę o wybaczenie.. W końcu mam
          super przychodnię na Dereniowej - dzwonię pani sympatyczna, miła. Lekarze
          kompetentni Brawo. Kto chce się katować na Romera proszę bardzo mnie już to nie
          dotyczy
          • bugatti.atlantic Re: kasiap10... 18.01.06, 17:19
            Romera to przychodnia utrzymywana przez NFZ, więc trudno spodziewać sie
            cudów... Niemniej jednak leczę sie tam od urodzenia i nie narzekam. Denerwują
            mnie tylko długie terminy, ale i tak gdzie indziej bywa gorzej.
            • kasiap10 Re: kasiap10... 18.01.06, 20:43
              Widzisz, ja za leczenie w niepublicznym zozie też nie płacę ale dostanę się
              zawsze w tym dniu kiedy zadzwonię. Jest pewna różnica prawda?
    • nots Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera 17.03.06, 12:31
      Witam
      Prosze polećcie kogoś
      dzięki
    • idole Re: Dobry lekarza 1-go kontaktu na Romera 17.03.06, 12:45
      slyszalam opinie od kilku osob ze Pan dr Andrzejewski jest ok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka