Gość: ursynowianka IP: *.chello.pl 28.12.05, 22:45 Czy ktos ma pomysl, co mozna robic na Ursynowie w sylwestrowa noc - poza domowym imprezowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauliszka77 Re: sylwester na ursynowie 29.12.05, 10:51 Tez bym chciała wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_pochujcik Re: sylwester na ursynowie 29.12.05, 11:00 Gość portalu: ursynowianka napisał(a): > Czy ktos ma pomysl, co mozna robic na Ursynowie w sylwestrowa noc - poza > domowym imprezowaniem? Tradycyjnie jak co roku palenie ognisk, pieczenie kiełbasek i wspólne śpiewanie na polanie przed Powsińskim Parkiem Kultury. Z roku na rok coraz więcej ludzi, Bardzo sympatycznie i wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
nieszczelny_zwieracz_odbytu [...] 29.12.05, 11:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: sylwester na ursynowie IP: *.chello.pl 29.12.05, 13:36 co??? nic nie zrozumiałam, czy ktoś może to przetłumaczyć? bo też bym się tam wybrała ale trochę się boję dresiarstwa. a pan z góry to do nich należy sądząc ze stylu literackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: sylwester na ursynowie 29.12.05, 13:54 a pan z góry to do nich należy sądząc > ze stylu literackiego. jakiego stylu ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: sylwester na ursynowie IP: *.chello.pl 29.12.05, 13:59 stylu wypowiedzi pisemnej Odpowiedz Link Zgłoś
java9 Re: sylwester na ursynowie 29.12.05, 14:03 ah, myślałam, że przespałam na j.polskim jakąś lekcję dotyczącą stylów literackich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: sylwester na ursynowie 29.12.05, 14:37 napisz, prosze, cos wiecej-gdzie to jest dokładnie, o ktorej sie zaczyna itd. Brzmi bardzo zachecająco:) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: sylwester na ursynowie 29.12.05, 15:18 A czy to jest za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_mamcycka Re: sylwester na ursynowie 29.12.05, 15:40 doktor_kidler napisał: > A czy to jest za darmo? Do tej pory była to kameralna, zupełnie nieformalna impreza. W zeszłym roku było juz sporo ludzi i niestety sporo dresiarstwa. Ale była też straż miejska. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_pochujcik Re: sylwester na ursynowie 30.12.05, 10:08 doktor_kidler napisał: > A czy to jest za darmo? Śnieg i zimne powietrze - gratis. Resztę, tj. wiktuały i humor należy zorganizować we własnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś