Dodaj do ulubionych

Zaginął pies! Średni czarny kundel t. 503 083 111

14.03.06, 19:18
W okolicach Józefosławia-a dokładniej okolice ulic Komety,Geodetów,
Wilanowska zaginął w dn. 13 marca w godzinach rannych średniej wielkości
czarny kundelek z białą krawatką i bródką, klapniętymi uszami. Lekko kudłaty.
Pies jest po przejściach (odebrany od sadystki, uciekł od nowego
właściciela), może sprawiać wrażenie lekko zdziczałego.
Wszystkie osoby, które widziały psiaka albo są w stanie udzielić na jego
temat jakiejkolwiek wiadomości proszone są o kontakt: 503 083 111 lub 501 231
521! Błagamy o pomoc, Dogomaniacy.....
Obserwuj wątek
    • hivision5 Re: Zaginął pies! Średni czarny kundel t. 503 08 14.03.06, 19:56
      Nie widziałem,ale może błaka się w lesie kabackim.Oby sie znalazł--trzymam
      kciuki.
      • tvtotal2 [brainKiller] Zaginął pies+właściciel 15.03.06, 08:55
        pies na smyczy zaginął O_o..? A co sie stało z właścicielem..? Moze i jemu
        potrzebna jest pomoc?
        • agrafik Re: [brainKiller] Zaginął pies+właściciel 15.03.06, 10:49
          >pies na smyczy zaginął O_o..? A co sie stało z właścicielem..? Moze i jemu
          potrzebna jest pomoc?<

Wyobraź sobie kretynku, że psy gina nie tylko na smyczy. Jak nie masz nic
          konstruktywnego do napisania to się nie odzywaj.
          • silvio1970 Re: [brainKiller] Zaginął pies+właściciel 15.03.06, 11:00
            > Wyobraź sobie kretynku, że psy gina nie tylko na smyczy. Jak nie masz nic
            > konstruktywnego do napisania to się nie odzywaj.

No to dowiedz się że ja np. mam głeboko w nosie w w jaki sposób zwierzę
            zaginęło. Po prostu kolejny kretynek nie dopełnił obowiązku dozoru nad
            zwierzęciem a teraz podnosi raban. A probelm w tym, że wałęsające się zwierzę
            będzie niebezpieczne dla ludzi i innych zwierząt.
            • tvtotal2 Re: [brainKiller] Zaginął pies+właściciel 15.03.06, 11:16
              wogle to ktos, kto zamiescil to ogloszenie >> to wogle jakis wkręt jest. Sam na
              siebie zadenuncjował, ze spelnia niewlasciwą opieke nad zwierzeciem i jeszcze
              podał dwa numery na priva do siebie. Dla mnie to doskonały materiał dowodowy dla
              dzielnicowego.

agrafiku slodki - jak skonsumujesz to co zalega na trawnikach na moim osiedlu -
              to dopiero wtedy przystapie do dyskususji. Tymczasem ciao pajacu :*
    • silvio1970 Do moderatora 15.03.06, 11:05
      chciałem ci tylko przypomnieć że to forum nie służy do zamieszczania prywatnych
      ogłoszeń. tym bardziej do ich przypinania. Jasiu, niech twój kolega zapłaci
      za ogłoszenie w prasie
      • agrafik Re: Do moderatora 15.03.06, 13:41
        Jak byś nie zauważył drobnego szczegółu jest to forum GW a gazeta ogłoszenia o
        zaginionych zwierzakach zamieszcza za darmo.
        Poza tym łatwo jest się wypowiadac w temacie jak sie nie ma pojęcia co jest na
        rzeczy. Nie wiesz w jakich okolicznościach pies zaginął a gadasz tylko z
        nienawiście do zwierząt co było widoczne w innych wątkach tego forum.
        • silvio1970 Re: Do moderatora 15.03.06, 14:01
          >Nie wiesz w jakich okolicznościach pies zaginął a gadasz tylko z
          > nienawiście do zwierząt co było widoczne w innych wątkach tego forum.

piszę z niechęci do wszystkich warszawskich (i nie tylko) idiotów, którzy nie
          mając czasu, warunków i predyspozycji by zajmowac się psem- fundują sobie i
          sąsiadom, w najlepszym razie kłopotliwą a często po prostu niebezpieczną
          maskotkę. I gó.. mnie obchodzą okoliczności.
          • tvtotal2 Silvio - 100% racji 15.03.06, 23:16
            Prawda w oczy kole

pseudo-psiarze wbijcie sobie do główek, taki podstawowe rzeczy jak opieka nad psem
            (smych+kaganiec), oraz to ze obowiązkiem jest sprzątnąć kloca, którego postawi
            pupilek na trawniku czy chodniku. Jak komukolwiek moze byc przykro, ze jakis
            kundelek zaginął, skoro wasz ogólny wizerunek to "banda flejtuchów".. Wstyd!
            • jan-w Nie ma - jak zwykle 16.03.06, 09:11
              Nie można generalizować. To że są tacy, którzy nie sprzątają, nie jest powodem
              aby potępiać wszystkich. Można to powiedzieć o każdej grupie. Nie znasz
              szczegółów - nie potępiaj.
              • silvio1970 Re: Nie ma - jak zwykle 16.03.06, 09:40
                > Nie znasz
                > szczegółów - nie potępiaj.

nie znamy szczegółow, bo nikt ich nie zechciał nam ujawnić. natomiast fakt, że
                ty je znasz swiadczy jedynie o tym że pozwoliłeś sobie na kolejną prywatę na
                tym forum, po raz kolejny też w sposób chamski łamiać regualmin forum. Zakaz
                umiesczczania prywatnych ogłoszeń to koeljny przepis obowiązujacy maluczkich
                ale nie naszego moderatora.
                • kaaarolinkaa Re: Nie ma - jak zwykle 16.03.06, 16:08
                  a gdzie jan-w napisał ze zna szczegóły? A ty juz sie wpieniasz i drzesz sie na
                  forum.
              • tvtotal2 W tej sprawie ma i to zdecydowanie 16.03.06, 22:23
                bedąc najwidoczniej odmieńcem - stoje na gruncie kultury, dobrego wychowania i
                poszanowania prawa społeczności lokalnej do życia w bezpiecznym i czystym!!
                otoczeniu. Jeśli ktoś nie potrafi dochować podstawowych obowiązków jako opiekun
                zwierzęcia - to należy takie postawy tępić a nie gloryfikować, a tym bardziej
                afiszować się tym na forum.

Sprawa jest jasna - psy na smyczy i w kagańcu. Właściciel sprząta fekalia po
                psie obligatoryjnie! To takie trudne?
                • non_logos Re: W tej sprawie ma i to zdecydowanie 17.03.06, 05:37
                  tytotal 2 napisał--Sprawa jest jasna - psy na smyczy i w kagańcu. Właściciel
                  sprząta fekalia po
                  > psie obligatoryjnie! To takie trudne?

I tak powinno być,a na niesfornych staż miejska powinna nakładać wysokie
                  mandaty.Ale kiedyś o tym pisałem w okoliczch kabackiego duktu widziałem parke z
                  dużym dogiem ,pies posadził kloca i pani posprzątała po swoim pupilu.Czyli są
                  ludzie normalni.

Pozdrawiam wszystkich odpowiedzialnych właścicieli czworonogów.
                • jan-w Nigdy nie ma 17.03.06, 07:22
                  Wyjaśnię to przy pomocy przykładu. Wielokrotnie widziałem rowerzystów pędzących
                  po pasach dla pieszych i chodnikach. Czy w związku z tym, powinienem potępiać,
                  wszystkich rowerzystów ?
                  • silvio1970 Re: Nigdy nie ma 17.03.06, 09:27
                    jan-w napisał:

> Wyjaśnię to przy pomocy przykładu. Wielokrotnie widziałem rowerzystów
                    pędzących
                    > po pasach dla pieszych i chodnikach. Czy w związku z tym, powinienem potępiać,
                    > wszystkich rowerzystów ?

Wiadomo że wśród żołnierzy Wermachtu, być może nawet wśród funkcjonariuszy
                    Gestapo trafiali się ludzie przyzwoici. Mimo wszystko ogłoszenie typu: szukam
                    pamiątek wojennych zamieszczone przez byłego żołnierza III rzeszy budzi mój
                    niesmak a może nawet być uznane za manifestacyjne łamanie prawa.

Natomiast otwarcie łamiesz regulamin Forum. NIE WOLNO TU ZAMIESZCZAĆ OGŁOSZEŃ
                    PRYWATNYCH. I dotyczy to nawet ciebie i ogłoszeń twoich kolegów. Bo nie ma od
                    tej zasady wyjatków.
                  • tvtotal2 Nigdy nie ma=demagogia 17.03.06, 12:05
                    a iluż to rozpędzonych rowerzystów na pasach wykoleiło TIRy? Tudzież
                    zmasakrowało niewinnych alkoholików za kierownicą?

Silvio czasem ma racje, czasem przegina -jednak w tej sprawie zgadzam się z nim.

Popularyzowanie wątków typu psiego jest na tym forum swojego rodzaju prowokacją.
                    Jak już chcą pisać, to niech doklejają preambułę do postów "Jestem psiarzem
                    brudasem" A jak ktoś polemizuje, to niech obejrzy na spokojnie "Dzień świra"

"Chwała nam i naszym kolegom - brudasy precz!"
    • silvio1970 ogłoszenia zamieszczaj tutaj 17.03.06, 09:28
      forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540804.html?x=2387390
    • caps6 Re: Zaginął pies! Średni czarny kundel t. 503 08 17.03.06, 10:51
      Nie przejmuj sie debilnymi komentarzami - taki juz "urok" internetu. Powodzenia
      w poszukiwaniach psiaka!
      • silvio1970 Re: Zaginął pies! Średni czarny kundel t. 503 08 17.03.06, 13:16
        caps6 napisał:

> Nie przejmuj sie debilnymi komentarzami - taki juz "urok" internetu.

Nie przejmujcie się też wszechobecnymi gównami na trawnikach i chodnikach.
        taki już urok naszych psinek. Wybaczcie także zboczeńcom i mordercom ale oni
        już tak mają. I naszemu moderatorowi wybaczcie, bo gdyby nie odwalił sobie
        jakiejś prywaty to by go skręciło, taki typ też jest.
        • urban_legend Zaginął rozum Silvia, tel. 999 17.03.06, 16:15
          Uczciwego znalazcę prosimy o oddanie go właścicielowi. Uwaga! Prosimy rozum
          schować do jakiegoś pojemnika. Jest mały i wiatr może go zdmuchnąć...
          • ibc-dsz-c5 post wyżej >> przedszkole n/t 17.03.06, 17:39
            • urban_legend i tak lepszy niż ten 20.03.06, 11:13
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=643&w=38647024&a=38650406
              • ibc-dsz-c5 ..jestes okrutny.. :( n/t 20.03.06, 15:53
                • edi1005 Re: ..jestes okrutny.. :( n/t 26.03.06, 19:20
                  ZNALAZŁ SIE ! hurra!
                  • jan-w Re: ..jestes okrutny.. :( n/t 26.03.06, 19:41
                    Gratuluję ! Oby następnego zagubionego, spotkalo to samo :-)
                    • non_logos Pieseeek 26.03.06, 21:44
                      Zginął pies nieznanej rasy,cały czarny ja....jca w pasy.Nagroda 3 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka