marek.dumle 26.11.06, 21:18 Wstępne gratulacje dla Pani Hanny. Mam nadzieję, że nie zawiedzie zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Kazio chyba przegrał... 26.11.06, 21:25 Podobnie jak ty, mam nadzieję że wynik się utrzyma, a HGW nas nie zawiedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 HGW- prawie jak prezydent 25.01.07, 14:21 prawie jak prawnik, prawie jak ekonomista. prawie... Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Kazio chyba przegrał... 26.11.06, 22:18 Ano co zrobić. Ja jej zyczę jednego: żebym za 4 lata mógł na nią zagłosować z pełnym przekonaniem. Ale są to w zasadzie życzenia dla Warszawy. A głosować będę nie na podstawie tego, co w gazetach będą pisali, a z tego, co na własne oczy zobaczę - a patrzeć będę na pewno, tak jak i do tej pory, bo dla mnie Warszawa to nie jest miasto, w które w dni powszednie oglądam zza szyb metra, a w piatki podczas powrotów z bibek czy zza szyb PKS-u. Ja w Warszawie mieszkam, bo to moje miasto, a nie mieszkam w Warszawie, bo z mojego miasta uciekłem - dlatego życzę prognozowanej nowej prezydent wszystkiego najlepszego, bo życzę wszystkiego najlepszego Warszawie. Przepraszam za osobistą refleksję, ale ten lisdtopadowy wieczór w jakąś taką melancholię mnie wpędził. Mimo wszystko tli się we mnie jeszcze nadzieja, że jutro będzie lepiej. Dobranoc, Warszawo. Obyś to Ty wygrała tego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Kazio chyba przegrał... 26.11.06, 22:23 Też mam nadzieję (bez pewności oczywiście) że będzie lepiej. Gratuluję nowej sygnaturki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Ufff 27.11.06, 00:07 Co prawda wybór między bankowcem z Londynu (bez pomysłu na Miasto) a nauczycielem z Gorzowa (bez pomysłu na Miasto) był jak wybór deseru: między pasztetem a kaszanką, ale przyznać trzeba: jedno dobre, Warszawa nie dopuściła do władzy paranoików. Warszawo, życzę Ci spokojnych lat, bez strachu, kombinacji, polityczki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
escorpion Pierwsze zadanie dla HGW 27.11.06, 00:50 Ja rowniez gratuluje Pani HGW i na poczatek proponuje polaczenie Ursynowa/Kabat z Powsinem/Konstancinem/Wilanowem. Od czegos trzeba zaczac, a to bedzie taki wymierny dowod skutecznosci nowej pani Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
jesion44 droga Ursynow-Wilanow 27.11.06, 08:41 ..zdecydowanie popieram, przyspieszenie wykupu gruntow, a na razie uzyskanie ponownego zezwolenia na na budowe dla "wybudownaej" drogi, którą PIS-owski strosta kazał rozebrać.. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Pierwsze zadanie dla HGW 27.11.06, 13:28 escorpion napisał: > Ja rowniez gratuluje Pani HGW i na poczatek proponuje polaczenie Ursynowa/Kabat > z Powsinem/Konstancinem/Wilanowem. Od czegos trzeba zaczac, a to bedzie taki > wymierny dowod skutecznosci nowej pani Prezydent. pani Hania już sobie wyznaczyła priorytet. nie dopuścić do koalicji z PiS. reszta jak rozumeim pójdzie gładko Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Pierwsze zadanie dla HGW 27.11.06, 15:55 Pójdzie, pójdzie. Juz słyszałem z czyichś ust, że w SLD są przeciez doświadczeni i fachowi samorządowcy. Tak się składa, że w PO tez, więc pójdzie jak z płatka. Odpowiedz Link Zgłoś
non_logos Re: Kazio chyba przegrał... 27.11.06, 07:15 Gratuluje p.Hannie.Prezydentem Warszawy powinien być Warszawiak,a nie warszawianin,który na spotkaniu myli ursynów z ursusem.Kaziu wracaj do Gorzowa. --------------------------------------- Jak Ja nie lubie przyjezdnych. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Kazio chyba przegrał... 27.11.06, 20:38 non_logos napisała: > Jak Ja nie lubie przyjezdnych. A ja lubię przyjezdnych Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakz gratulacje dla Warszawy 27.11.06, 09:05 Łódź niestety nie ma powodów do radości. Kropiwnicki ostał się, oficjalnie wspierany przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Kazio chyba przegrał... 27.11.06, 13:25 marek.dumle napisał: > Wstępne gratulacje dla Pani Hanny. > Mam nadzieję, że nie zawiedzie zaufania. gratuluję zwycięstwa i liczę na to, że przez najbliższe 4 lata wykaże nieco więcej szacunku dla 47 % mieszkańców miasta. wczoraja ważniejsza okazała się troska o dobre samopoczucie Adolfa Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: Kazio chyba przegrał... 27.11.06, 20:37 silvio1970 napisał: > gratuluję zwycięstwa i liczę na to, że przez najbliższe 4 lata wykaże nieco > więcej szacunku dla 47 % mieszkańców miasta. wczoraja ważniejsza okazała się > troska o dobre samopoczucie Adolfa Tuska. Ajajaj... jaki wkurzony... Więcej pozytywnego myślenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
silvio1970 Re: Kazio chyba przegrał... 28.11.06, 08:30 marek.dumle napisał: > Ajajaj... jaki wkurzony... > Więcej pozytywnego myślenia życzę raczej zniesmaczony. jeśli pierwszą deklaracją po minimalnie wygranych wyborach jest odcięcie się od 47% odmiennie głosujących wyborców, to nie najlepiej wróży to na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Kazio chyba przegrał... 28.11.06, 13:17 Silvio1970 napisał: "raczej zniesmaczony. jeśli pierwszą deklaracją po minimalnie wygranych wyborach jest odcięcie się od 47% odmiennie głosujących wyborców, to nie najlepiej wróży to na przyszłość." Poproszę cytacik. Odpowiedz Link Zgłoś
trampka ..pokory, pokory 28.11.06, 10:23 a takie dwa Krasnale Bracia Ksero, Ci to kochają cały naród.. głupi nadal, dał się oszukać i głosował źle, trzeba zmienić ordynację, żeby do głosowania mieli prawo tylko psoby nieskażone czymkolwiek innym niż populizmem i wiara w siłę dyktatorskich rzadów.. Odpowiedz Link Zgłoś