mibi7 12.10.07, 16:21 Gdzie znajdę dobrego fachowca za rozsądną cenę. Proszę o kontakt i opinie polecanych przez Was dentystów. Z góry - dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gale Re: Stomatolog? 14.10.07, 08:15 Ja jestem zadowolony z usług i obsługi Dental Service. Natomiast ich ceny należą do wyższych :( Próbowałem skorzystać z dentysty przy ul. Pięciolinii 3. Niestety, zostałem od razu bardzo nieuprzejmie potraktowany, by nie rzecz - totalnie zignorowany. Jakiś facet w biały kitlu przyjrzał mi się i burknąwszy coś pod nosem zatrzasnął mi drzwi przed nosem. Nie to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.gawonski Re: Stomatolog? 29.01.17, 12:49 Bardzo przyjazny jest gabinet Dental Elegance, wiem z własnego doświadczenia. Długo borykałem się z problemem nadwrażliwości zębów. Myślę, że jak na Warszawę mają bardzo przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: Stomatolog? 31.01.17, 10:16 Uwaga - spamer! Re: gdzie stomatolog cala dobę? Ja ostatnio wybrałem się z kanałowym do Dental Elegance na Ursynowie. N, 29-01-2017 FORUM: Ursynów WĄTEK: gdzie stomatolog cala dobę? AUTOR: michal.gawonski Re: Stomatolog? Bardzo przyjazny jest gabinet Dental Elegance, wiem z własnego doświadczenia. Długo borykałem się z problemem nadwrażliwości zębów. Myślę, że jak na Warszawę mają bardzo przystępne ceny. N, 29-01-2017 FORUM: Ursynów WĄTEK: Stomatolog? AUTOR: michal.gawonski Re: leczenie nadwrażliwości zębów - fachowa nazwa Hej, miałem bardzo podobnie i to przez długi czas. Z moim problemem poradziała sobie dr. Iwona Hawryluk. Kilka wizyt i problem był rozwiązany. N, 29-01-2017 FORUM: Stomatologia WĄTEK: leczenie nadwrażliwości zębów - fachowa nazwa AUTOR: michal.gawonski Re: Nadwrażliwość zębów a pasta Jeśli chodzi o nadwrażliwość z mogę Ci polecić gabinet Dental Elegance w Warszawie. Sam borykałem się z problemem przez kilkanaście miesięcy, więc wiem co taki ból oznacza :( N, 29-01-2017 FORUM: Stomatologia WĄTEK: Nadwrażliwość zębów a pasta AUTOR: michal.gawonski Odpowiedz Link Zgłoś
skadi23 Re: Stomatolog? 15.02.17, 12:35 Ja chodzę na Lektykarską 32 do Zbigniewa Kowalika. Ceny wydają mi się przystępne jak na Warszawę, a jakość usług jest bardzo dobra. Wypełnienia są solidne i się trzymają, a ceny np. przeglądu, czy znieczuleń są stosunkowo niskie w porównaniu do innych miejsc. A zamiast strofowania co do stanu zębów (co się zdarzało np. w publicznych placówkach) stawiają na wyjaśnianie jak najlepiej dbać o zęby, by nie było problemów na przyszłość. Są tam różni dentyści i stomatolodzy do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś