Dodaj do ulubionych

Stomatolog?

12.10.07, 16:21
Gdzie znajdę dobrego fachowca za rozsądną cenę. Proszę o kontakt i
opinie polecanych przez Was dentystów. Z góry - dzięki.
Obserwuj wątek
    • gale Re: Stomatolog? 14.10.07, 08:15
      Ja jestem zadowolony z usług i obsługi Dental Service. Natomiast ich ceny należą
      do wyższych :(

Próbowałem skorzystać z dentysty przy ul. Pięciolinii 3. Niestety, zostałem od
      razu bardzo nieuprzejmie potraktowany, by nie rzecz - totalnie zignorowany.
      Jakiś facet w biały kitlu przyjrzał mi się i burknąwszy coś pod nosem zatrzasnął
      mi drzwi przed nosem. Nie to nie.
      • gale errata 14.10.07, 08:15
        *by nie rzec
    • michal.gawonski Re: Stomatolog? 29.01.17, 12:49
      Bardzo przyjazny jest gabinet Dental Elegance, wiem z własnego doświadczenia. Długo borykałem się z problemem nadwrażliwości zębów. Myślę, że jak na Warszawę mają bardzo przystępne ceny.
      • areck Re: Stomatolog? 31.01.17, 10:16
        Uwaga - spamer!
        Re: gdzie stomatolog cala dobę?
        Ja ostatnio wybrałem się z kanałowym do Dental Elegance na Ursynowie.
        N, 29-01-2017 FORUM: Ursynów WĄTEK: gdzie stomatolog cala dobę? AUTOR: michal.gawonski
        Re: Stomatolog?
        Bardzo przyjazny jest gabinet Dental Elegance, wiem z własnego doświadczenia. Długo borykałem się z problemem nadwrażliwości zębów. Myślę, że jak na Warszawę mają bardzo przystępne ceny.
        N, 29-01-2017 FORUM: Ursynów WĄTEK: Stomatolog? AUTOR: michal.gawonski
        Re: leczenie nadwrażliwości zębów - fachowa nazwa
        Hej, miałem bardzo podobnie i to przez długi czas. Z moim problemem poradziała sobie dr. Iwona Hawryluk. Kilka wizyt i problem był rozwiązany.
        N, 29-01-2017 FORUM: Stomatologia WĄTEK: leczenie nadwrażliwości zębów - fachowa nazwa AUTOR: michal.gawonski
        Re: Nadwrażliwość zębów a pasta
        Jeśli chodzi o nadwrażliwość z mogę Ci polecić gabinet Dental Elegance w Warszawie. Sam borykałem się z problemem przez kilkanaście miesięcy, więc wiem co taki ból oznacza :(
        N, 29-01-2017 FORUM: Stomatologia WĄTEK: Nadwrażliwość zębów a pasta AUTOR: michal.gawonski
    • skadi23 Re: Stomatolog? 15.02.17, 12:35
      Ja chodzę na Lektykarską 32 do Zbigniewa Kowalika. Ceny wydają mi się przystępne jak na Warszawę, a jakość usług jest bardzo dobra. Wypełnienia są solidne i się trzymają, a ceny np. przeglądu, czy znieczuleń są stosunkowo niskie w porównaniu do innych miejsc. A zamiast strofowania co do stanu zębów (co się zdarzało np. w publicznych placówkach) stawiają na wyjaśnianie jak najlepiej dbać o zęby, by nie było problemów na przyszłość. Są tam różni dentyści i stomatolodzy do wyboru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka