ursynianka
19.05.08, 22:16
Zainteresowała mnie nowa inwestycja więc postanowiłam poczytać o niej więcej na stronie developera i dowiedzieć się czegoś u źródła. Rebusowi radze zrobić to samo tj. przeczytać to co jest napisane raz jeszcze, bo zdaje się, że nic nie zrozumiał .
Po pierwsze są to bliźniaki a nie segmenty a to jest znacząca różnica dla kogoś kto orientuje się w temacie.
Powierzchnia wynosi 284 m kw a nie 248 m kw!! Ludzie nie można mylić tak podstawowych kwestii.
"Co istotne linia napowietrzna jest znacznie dalej od projektowanych budynków niż od budynków Villa Moderna, osiedla Ustronie, czy starych domków przy ulicy Batystowej. Villa Moderna oddzieliła się murem od transformatorów, a projektowane domy nie mają tego problemu, jedynie widok budynku technicznego stoenu który zostanie zasłonięty szpalerem wysokich drzew."
(Tę informację zdobyłam u źródła).
Cóż nie ukrywam, ze inwestycja bardzo mi się podoba ale (niestety dla mnie cena jest prawdziwa i jest poza moim zasięgiem. Ale kolejny raz przekonuję się, że informacje z ?drugiej ręki? trzeba weryfikować.