Dodaj do ulubionych

pub do pogadania

IP: *.uk.wmmercer.com 20.10.03, 13:28
Czy sa jeszcze miejsca na usrynowie, gdzie mozna bezpiecznie zaprosic
znajomych, by pogadac do pozna w nocy? Skreslam jedno miejsce za drugim,
ostatnio odpadl Jar, skad tam sie wziely te matoly na bramce?
Obserwuj wątek
    • rumba_negro Re: pub do pogadania 20.10.03, 14:20
      Czy byłeś w kawiarence w Domu Sztuki na Wiolinowej, tuż przy stacji metra
      Ursynów? Chodzę tam codziennie, bo mam bliziutko. Ludzie dobrze się tam znają,
      ale o luksusach nie marz. Za to miejsce niezobowiązujące i niekrępujące. Piwo -
      5zł. Jedzonko dobre i nieprzyzwoicie tanie! Na ścianie duży ekran TV i w czasie
      ważnych meczów czy zawodów, zbierają się tam tłumy b. sympatycznych kiboli.
      Tel. 643 - 79-35, prosić z barem.
      Pozdrawiam
      • yes2mike Re: pub do pogadania 20.10.03, 15:22
        Lachmana 5 "Cyrograf". Ceny bardzo przystepne, mila
        obsluga, nie musisz sie wstydzic zapraszajac znajomych
        (nowy lokal).
        No i oczywiscie spokojnie :)
        • rumba_negro Re: pub do pogadania 20.10.03, 15:42
          yes2mike napisał:

> Lachmana 5 "Cyrograf". Ceny bardzo przystepne, mila
          > obsluga, nie musisz sie wstydzic zapraszajac znajomych
          > (nowy lokal).
          > No i oczywiscie spokojnie :)

Tam przed wejściem zawsze stoją tacy łysi po siłowni. To mnie zdecydowanie
          odstrasza!
          • Gość: słoń jar upada IP: *.man.polbox.pl 20.10.03, 15:50
            jar dogorywa. otworzyli tam ostatnio dolny poziom. i super. naprawdę fajnie
            zrobiony. natomiast na bramce stoja od niedawna kwadraty i zaczepiają bogu
            ducha winnych gości. jak sie udę upić to chcę mieć gwarancję, że mi ktoś kosy
            nie wpakuje przy wyjściu. jar skreslam, mimo, że byłem tam częstym gościem od
            początku niemalże. natmiast na lanciego 11 otworzył podwoje sentyment. kuchnia
            rosyjska, stylowo użądzony. polecam
            • rumba_negro Re: jar upada 20.10.03, 17:50
              Gość portalu: słoń napisał(a):

> jar dogorywa. otworzyli tam ostatnio dolny poziom. i super. naprawdę fajnie
              > zrobiony. natomiast na bramce stoja od niedawna kwadraty i zaczepiają bogu
              > ducha winnych gości. jak sie udę upić to chcę mieć gwarancję, że mi ktoś kosy
              > nie wpakuje przy wyjściu. jar skreslam, mimo, że byłem tam częstym gościem od
              > początku niemalże. natmiast na lanciego 11 otworzył podwoje sentyment.
              kuchnia
              > rosyjska, stylowo użądzony. polecam

O! To ciekawe! Uwielbiam ichnią musztardę - gorczycę. Czy jest tam?
              A "cypliata-tabaka" i "riedka pod majoniezom"?
            • raffy3 Re: jar upada 20.10.03, 19:19
              Gość portalu: słoń napisał(a):

> jar dogorywa. otworzyli tam ostatnio dolny poziom. i super. naprawdę fajnie
              > zrobiony. natomiast na bramce stoja od niedawna kwadraty i zaczepiają bogu
              > ducha winnych gości. jak sie udę upić to chcę mieć gwarancję, że mi ktoś
              kosy
              > nie wpakuje przy wyjściu. jar skreslam, mimo, że byłem tam częstym gościem
              od
              > początku niemalże. natmiast na lanciego 11 otworzył podwoje sentyment.
              kuchnia
              > rosyjska, stylowo użądzony. polecam

Chodzilem do Jaru regularnie przez dluuuugi czas, to bylo miejsce,
              niezapomniane happy hours... ale teraz schodzi na psy, i to szybko, jeśli
              chcą być chronieni przez bandytów, to ja dziękuję, wybieram inne towarzystwo!
              R.

• Gość: alaguna Re: jar upada IP: *.chello.pl 20.10.03, 22:20
              Również polecam Sentyment na Lanciego-wystrój świetny,muzyka też,ceny bardzo
              przystępne, no i ten klimat!
              • rumba_negro Re: jar upada 20.10.03, 22:35
                Gość portalu: alaguna napisał(a):

> Również polecam Sentyment na Lanciego-wystrój świetny,muzyka też,ceny bardzo
                > przystępne, no i ten klimat!

W którym dokładnie to jest miejscu? Naprzeciwko (Lanciego 14) Urzędu Dzielnicy?
                W budynku, gdzie na rogu jest "Żabka"?
    • Gość: houston64 Re: pub do pogadania IP: 62.233.197.* 21.10.03, 11:00
      a moze karpielowka na rogu dereniowej. sa dwa poziomy. w piwnicy cztery razy w
      tygodniu koncerty?? bywam czesciej na gorze (srednio pubowo, ale ogolnie mila
      atmosfera)
    • Gość: m Re: pub do pogadania IP: 217.153.44.* 23.10.03, 14:25
      razem z nazwa i miejscem knajpy piszcie tez do ktorej czynna - dzieki.
    • amelka33 Re: pub do pogadania 06.01.04, 18:51
      nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka