patka1982 19.10.08, 22:24 fajne, szkoda, ze nie ma tu mojej ulubionej raclawickiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambush Re: Ursynowskie stacje metra 20.10.08, 14:39 W tych dzielnicach mieszka najwięcej ludzi, dlatego glosuja na stacje ktore maja pod nosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Ursynowskie stacje metra 20.10.08, 14:45 Może dlatego, że artykuł dotyczy URSYNOWSKICH stacji metra? Odpowiedz Link Zgłoś
endi01 Re: Ursynowskie stacje metra 24.10.08, 00:53 ha ha ha - zwróciliście uwagę co się dzieje w 1 min 20 sek filmu??? Koleś przeskakuje bramkę bez biletu :) Niezła (anty)reklama kontroli wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
endi01 Re: Ursynowskie stacje metra 24.10.08, 00:57 miałem na myśli film dotyczący stacji Kabaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Ursynowskie stacje metra 24.10.08, 09:02 Ursynowskie stacje metra mają bardzo ładną kolorystykę ścian. Niestety, wielkie reklamy kompletnie spaskudziły ich wygląd, zasłaniając skutecznie jeden z kolorów, co niszczy całą kompozycję. Ocalał Ursynów (a poza dzielnicą i Służew), bo ktoś uznał, że tych wzorów nie należy psuć. Chyba też Kabaty ("chyba", bo dawno tam nie byłam), gdzie nieregularnej szerokości pasy uznano również za wzór. A mnie się wątroba przewraca, jak jestem na stacji Stokłosy, Imielin, czy też Natolin. Tym bardziej, że dobrze pamiętam, jak to kiedyś wyglądało. I wyobrażam sobie, co musi czuć osoba, która te kompozycje zaprojektowała. Odpowiedz Link Zgłoś