Dodaj do ulubionych

Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:11
co możecie o niej powiedzieć? Warto się tam zapisać?
Obserwuj wątek
    • Gość: mag. Znamy i polecamy IP: *.chello.pl 07.11.03, 21:52
      Szkoła jest całkiem dobra zwłaszcza dla osób na wczesnym poziomie edukacji i
      dzieci. Sympatyczne otoczenie, wygodne sale. Mam doświadczenie z innymi
      szkołami na Kabatach ( np. Lektor). Sokrates jest o wiele lepszym wyborem!
    • Gość: w. Re: Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 10:44
      ?
    • Gość: Kryspina Re: Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.11.03, 10:50
      Oglądałam ich stronę. Oferta prezentuje sie interesująco. Nie napisali niestety
      czy na wszystkich poziomach uzywają tylko i wyłacznie angielskiego. Interesuje
      mnie tez szkoła Hogwart. Moze ktos z was moze powiedziec cos na jej temat. Albo
      jakies inne dobre szkoły angielskiego na Ursynowie?

Kryspina
    • Gość: amo Re: Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 10:44
      Warto sprobowac. Sekretarki sa bardzo mile i kompetentne. Ceny przystepne.
      Zapisalam moje dzieci i jestem naprawde zadowolona. O szczegoly zapytaj na
      miejscu, po napisaniu testu kwalifikacyjnego porozmawiaj z bardzo mila pania
      metodyk i lektorem, ktory mialby Cie uczyc.
    • Gość: abra Re: Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.04, 03:33
      REKLAMA UWAGA REKLAMA
      REKLAMA UWAGA REKLAMA
    • Gość: abra RREKLAMA UWAGA REKLAMA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.04, 03:34
      REKLAMA UWAGA REKLAMA
      REKLAMA UWAGA REKLAMA
      • Gość: Ewa Re: RREKLAMA UWAGA REKLAMA IP: *.chello.pl 15.03.04, 09:21
        Nie mam powodu, aby reklamowac jakakolwiek szkołę językową - mogę polecić dobra
        a przestrzec przed złą.
        Z Sokratesem mam ja najlepsze doświadczenia. Mój syn chodzi na lekcje
        niemieckiego juz drugi rok. Jesteśmy zadowoleni z lektora, sposobu nauczania ,
        warunków i panującej tam atmosfery. Ceny nie sa nie do zaakceptowania,
        zwłaszcza, że szkoła proponuje kilka zniżek ( np. za zapłacenie jednorazowo za
        cały semestr lub za kontynuuację nauki).
        Szkoła jest otwarta na nasze uwagi. Na zajęciach od czasu do czasu pojawia się
        metodyk. Słuchacze maja sprawdziany - wiedzą jakie maja braki, a co opanowali
        bez zastrzeżeń.
        Mogę to napisać z czystym sumieniem gdyz mam złe doświadczenia z inna
        ursynowska szkołą językową , znajdująca sie dwie ulice dalej. Nie chce o tym
        pisać, ani robić tamtej szkole antyreklamy.
        Sokrates zaś nie musi się reklamować w sposób pokrętny - najlepszą reklamą tej
        szkoły sa osiągnięcia uczniów i to o czym napisałam na wstępie - mozna przyjść
        i zobaczyć.
        • malevich Sokrates 30.05.04, 18:59
          Podnoszę wątek. Znacie te szkołę? Co o niej sądzicie? Tylko angielski jest ok,
          czy inne jezyki też?
          • Gość: kachna Re: Sokrates IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 10:43
            Chodziłam na francuski u pani Bożeny. Sympatyczna lektorka, bardzo mała grupa.
            Mogę polecić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka