Gość: weronika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 13:11 co możecie o niej powiedzieć? Warto się tam zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag. Znamy i polecamy IP: *.chello.pl 07.11.03, 21:52 Szkoła jest całkiem dobra zwłaszcza dla osób na wczesnym poziomie edukacji i dzieci. Sympatyczne otoczenie, wygodne sale. Mam doświadczenie z innymi szkołami na Kabatach ( np. Lektor). Sokrates jest o wiele lepszym wyborem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 10:44 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryspina Re: Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.11.03, 10:50 Oglądałam ich stronę. Oferta prezentuje sie interesująco. Nie napisali niestety czy na wszystkich poziomach uzywają tylko i wyłacznie angielskiego. Interesuje mnie tez szkoła Hogwart. Moze ktos z was moze powiedziec cos na jej temat. Albo jakies inne dobre szkoły angielskiego na Ursynowie? Kryspina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amo Re: Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 10:44 Warto sprobowac. Sekretarki sa bardzo mile i kompetentne. Ceny przystepne. Zapisalam moje dzieci i jestem naprawde zadowolona. O szczegoly zapytaj na miejscu, po napisaniu testu kwalifikacyjnego porozmawiaj z bardzo mila pania metodyk i lektorem, ktory mialby Cie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: Sokrates- szkoła jęz. obcych- znacie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.04, 03:33 REKLAMA UWAGA REKLAMA REKLAMA UWAGA REKLAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra RREKLAMA UWAGA REKLAMA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.04, 03:34 REKLAMA UWAGA REKLAMA REKLAMA UWAGA REKLAMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: RREKLAMA UWAGA REKLAMA IP: *.chello.pl 15.03.04, 09:21 Nie mam powodu, aby reklamowac jakakolwiek szkołę językową - mogę polecić dobra a przestrzec przed złą. Z Sokratesem mam ja najlepsze doświadczenia. Mój syn chodzi na lekcje niemieckiego juz drugi rok. Jesteśmy zadowoleni z lektora, sposobu nauczania , warunków i panującej tam atmosfery. Ceny nie sa nie do zaakceptowania, zwłaszcza, że szkoła proponuje kilka zniżek ( np. za zapłacenie jednorazowo za cały semestr lub za kontynuuację nauki). Szkoła jest otwarta na nasze uwagi. Na zajęciach od czasu do czasu pojawia się metodyk. Słuchacze maja sprawdziany - wiedzą jakie maja braki, a co opanowali bez zastrzeżeń. Mogę to napisać z czystym sumieniem gdyz mam złe doświadczenia z inna ursynowska szkołą językową , znajdująca sie dwie ulice dalej. Nie chce o tym pisać, ani robić tamtej szkole antyreklamy. Sokrates zaś nie musi się reklamować w sposób pokrętny - najlepszą reklamą tej szkoły sa osiągnięcia uczniów i to o czym napisałam na wstępie - mozna przyjść i zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
malevich Sokrates 30.05.04, 18:59 Podnoszę wątek. Znacie te szkołę? Co o niej sądzicie? Tylko angielski jest ok, czy inne jezyki też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Sokrates IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 10:43 Chodziłam na francuski u pani Bożeny. Sympatyczna lektorka, bardzo mała grupa. Mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś