kingakw 05.02.09, 12:53 Od razu zaznaczam, że w wyszukiwarce sprawdzałam, jest tylko jeden wątek sprzed 4 lat. Dlatego potrzebuję aktualnych informacji. Macie kogoś godnego polecenia, kto naprawia pralki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neferet1 Re: Naprawa pralek 05.02.09, 14:03 Wiele razy juz korzystalam z uslug tej firmy - i jest naprawde godna polecenia: tel. 6431665; 501156079 Odpowiedz Link Zgłoś
kingakw Re: Naprawa pralek 05.02.09, 14:48 Dziękuję Ci bardzo, już się umówiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
adaska75 Re: oczywiście z tą firmą :) 05.02.09, 17:01 Kinia, a co ty mnie nie pytasz - mam sprawdzonego gościa z Ursynowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
kingakw Re: oczywiście z tą firmą :) 05.02.09, 17:06 Ups... nie pomyślałam, a przecież ostatnio mi wspominałaś, eh... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dn22 Re: Naprawa pralek 16.02.09, 12:39 Ja również bardzo polecam tę firmę z ul. Polinezyjskiej - szybko, profesjonalnie i tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
lepanto Re: Naprawa pralek 07.02.09, 15:25 a jakich pralek ? Naprawa niektórych modeli jest tak kosztowna.... że lepiej rozważyc kupno nowej. Szczególnie jak pralka ma wiecej niż 5 lat. A 10-cio latka to wogóle bym nie naprawiał. To samo z lodówkami. Pewnie zaraz moderator to wywali, więc czytaj szybciutko. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Naprawa pralek 07.02.09, 17:08 Za to jak pralka jest w miarę nowa, to należy zwracać się do autoryzowanego serwisu danej firmy. Mnie kiedyś nawaliła, przyszedł gość, wymienił niesprawną część i sprawdził dokładnie, czy wszystko poza tym jest w porządku. Nie było, chociaż dawało się z tym żyć, więc wymienił również i tę część. A że jeszcze nie był przekroczony jakiś tam czas od zakupu, to wszystko było za friko i pralka chodzi jak ta lala. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakw Re: Naprawa pralek 08.02.09, 09:09 Już naprawiona. To pralka Boscha,ma już 8 lat, ale przez ten czas raz wymieniałam grzałkę i tyle. Tym razem też nic się nie zepsuło, jak się okazało. Po prostu wsuwka zablokowała coś tam :) Dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
agrafik Re: Naprawa pralek 17.02.09, 19:56 Czy to jest firma p. Szatanika? Miałam kiedyś jego namiary, ale posiałam, a to super fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
m20tt Re: Naprawa pralek 14.07.17, 13:24 Moge polecić serwis naprawapralki.pl naprawiają programatory co większość firm wymienia co duzo wiecej kosztuje, dają pisemna gwarancje Odpowiedz Link Zgłoś