ola.lewandowska 21.08.09, 12:55 Czy wie ktoś z was co to za kontrole policyjne są urządzane drugi wieczór z rzędu , po 23ej przy Wyścigach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
areck Re: Kontrole policyjne 21.08.09, 14:09 Dodam że od dwóch dni po 8:00 suszą na Puławskiej w stronę Piaseczna w okolicach wiaduktu dojazdowego do metra. Odpowiedz Link Zgłoś
p_tomasz_0 Re: Kontrole policyjne 21.08.09, 15:10 ola.lewandowska napisała: > Czy wie ktoś z was co to za kontrole policyjne są urządzane drugi wieczór z > rzędu , po 23ej przy Wyścigach? a może chodzi o motocyklistów? albo łapią ludzi po % Odpowiedz Link Zgłoś
ola.lewandowska Re: Kontrole policyjne 21.08.09, 15:39 motocykliści- raczej nie bo by 3ech pasów do 1go nie zwężali ale może faktycznie kontrola % ale i tak dziwnie to wyglądało bo w sumie tak by zatrzymali 5 na raz i już a tak to nikogo nie widziałam by kontrolowali Odpowiedz Link Zgłoś
pete_waw Re: Kontrole policyjne 22.08.09, 09:34 może to akcja "trzeźwy poranek"? Odpowiedz Link Zgłoś
p_tomasz_0 Re: Kontrole policyjne 22.08.09, 10:09 pete_waw napisał: > może to akcja "trzeźwy poranek"? o 23?:P Odpowiedz Link Zgłoś
protozoa Re: Kontrole policyjne 22.08.09, 13:13 A czy Ci to przeszkadza? Jezdżę samochodem, naprawdę sporo ok 40-50 km dziennie nie pamietam kiedy zatrzymała mnie policja. A jak nawet to się zdarzyło to nie po to, zeby mi wlepic mandat. Staram sie jexdzic zgodnie z przepisami i nie uważam, zeby kontrole policji były czyms złym. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Kontrole policyjne 22.08.09, 21:26 też to widziałam jadąc tamtędy akurat motocyklistę zatrzymali, mam nadzieję, że wreszcie się za te ryczące ścigacze wzięli...Bo to coś okropnego jest jak jeżdżą po nocach z hukiem i wielką prędkością po ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
myrianei Re: Kontrole policyjne 25.08.09, 23:52 mnie dzisiaj zatrzymali, sprawdzili dokumenty, policjant stwierdził że sprawdzają czy ludzie nie jeżdżą "pożyczonymi" samochodami Odpowiedz Link Zgłoś