Dodaj do ulubionych

Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody

22.12.09, 14:15
Łączę się z Wami w cierpieniu! W mopim mieszkaniu wody nie ma już
czwarty dzień. Zamarzła w rurach doprowadzających, a mój landlord
wydaje się być aż nadto wyluzowany w związku z całą sytuacją. Wodę
doceniamy właśnie w tej chwili, gdy jej zabraknie. Strasznie
tęsknię! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: BOLOYOO Re: Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.swidnica.mm.pl 22.12.09, 14:37
      Tez wiem jak to jest kilka dni nie mialem wody i uswiadomilem sobie ze juz
      lepiej zyc bez pradu :)
    • prairiewind Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody 22.12.09, 15:19
      co innego nie miec wogole wody a co innego miec ale pod niskim cisnieniem!!!
      szukanie sensacji, jak zwykle. g.15..00 Piaseczno- cisnienie w kranie calkiem
      spore
      • Gość: kkk Re: Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.09, 20:46
        Dziwne bo mieszkam zaraz na przeciwko szkółki policyjnej i wody nie ma wcale,nie
        ma mowy nawet o jakimkolwiek ciśnieniu...
        • cojones_grandes Re: Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody 22.12.09, 22:48
          Naprzeciwko, czyli w skoczni?
          • Gość: ja Re: Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.09, 09:55
            A czy to takie istotne gdzie mieszka???
      • Gość: mieszkaniec Re: Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.piaseczno.robbo.pl 22.12.09, 22:59
        godzina 23 całkowity brak wody ul strusia
      • Gość: so Re: Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.piaseczno.robbo.pl 23.12.09, 04:55
        może... chyba w domku jednorodzinnym, trudniej o dobre ciśnienie na piątym
        piętrze bloku sporego osiedla
    • Gość: mika Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.chello.pl 22.12.09, 15:44
      Wody nie było całe rano. Już jest ale ciśnienie niskie. Są częste
      awarie na magistrali w zdłuż ulicy Geodetów, co najmiej kilka razy
      co roku.
    • Gość: piseczynianka Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.09, 16:30
      w takim wypadku wodę puścili wybranym,. u mnie jej nie ma, nawet
      kropelka nie poleci.
      • Gość: Pyc Re: Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.09, 14:05
        Nie wybranym. Wodę ma północne Piaseczno (okolice Auchan), bo jest bliżej źródła
        (Warszawy) niż awaria na Puławskiej - tam było słabe ciśnienie przez znacznie
        mniejszą awarię na Geodetów, teraz już usuniętą dawno.
    • Gość: ania Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.devs.futuro.pl 22.12.09, 17:32
      ja mieszkam przy pulawskiej w piasecznie i wiem ze w fashion house nie
      ma wody i w okolicznych domach i blokach tez
    • Gość: spragniony Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.09, 20:48
      Nie wiem jak u innych ale u mnie NADAL NIE MA WODY W KRANIE, a jest godzina 20:48
    • Gość: też bez wody Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: 87.204.22.* 22.12.09, 22:03
      Ktoś wie kiedy będzie woda? godzina 22:02 ciągle nic...
      • Gość: piaseczynianka Re: Awaria wodociągowa. Całe Piaseczno bez wody IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.09, 22:30
        na stronie pwik piaseczno jest info, że awarię naprawią jutro do
        godz 6 i wtedy będzie u nas woda.
    • Gość: Pyc Nie całe Piaseczno IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.09, 14:03
      Okolice Auchan (Piaseczno północne) miały wodę cały czas i wczoraj i dzisiaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka