Gość: Ewa Re: Ludzie Palikota. Kim są? Pomóżcie! IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 20:52 Z Białegostoku młody handlowiec po Naukach Politycznych Adam Rybakowicz. Porządny, mądry chłopak, znam go trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgierz Ludzie palikota w parlamencie. michał pacholski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 20:59 26 lat, wykształcenie wyższe, mgr inż. geodezji. pracownik administracji samorządowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Ludzie Palikota dla leniwych IP: 158.75.50.* 10.10.11, 21:05 Na blogu Palikota są krótkie opisy jedynek z okręgów od 1 do 28: palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436647735,n palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436727550,n palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436780000,n palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436865554,n palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436938017,n palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID437028039,n palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID437087241,n Ja mogę dodać, że toruńska jedynka - pan Wydrzyński, jest właścicielem firmy. Jest to warsztat samochodowy, wulkanizacja itp. Posiada kilka placówek w mieście. Podobno był tez kiedyś modelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! IP: *.centrum.gliwice.pl 10.10.11, 21:13 Aleksandra Trybuś jest z PO a nie z RP jest nauczycielka i dyrektorką szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarociniak Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 21:27 Kłosowski to kandydat z naszeggo miasta który utarł nosa lokalnym działaczom PIS i SLD. Zorganizował pikietę w sprawie OBWODNICY JAROCINA! Szacun:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc michał kabaciński - lublin IP: *.aster.pl 10.10.11, 21:30 student prawa umcs, szef lubelskiego oddziału ruchu. pracowity chłopak, sympatyczny, z poczuciem humoru i dystansem do swojej osoby, zdyscyplinowany ale trochę nieogarniający Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Pomóżcie! to było za Gierka. 10.10.11, 21:47 Wśród dziennikarzy jak widać panika. Mieli swoich umówionych znajomków, mogli ich zapraszać albo i nie - z góry było wiadomo co powiedzą. Powstało coś nowego, trzeba by się wziąć do roboty, coś sprawdzić, czegoś się dowiedzieć i - rany boskie - czegoś się nauczyć. Dziennikarzynom, leniom i darmozjadom, nie chce się wykonać nawet tej podstawowej pracy. Ja wiem na kogo głosowałem, ale na samą myśl że miałbym odwalać nawet drobną robotę za dziennikarskiego lenia, dusza krzyczy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonpo Re: Ludzie Palikota. Kim są? Pomóżcie! IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 22:11 ....wystarczy , że " wiemy " kim jest sejmowy " beton ", który na dobre zakotwiczył w budynku na Wiejskiej. Czy już nie dosyć wszechobecnej medialnej " nagonki " sklerykalizowanych mediów , sarkazmu , zbiorowego rechotu i ujadania rozmaitych przy kruchtowo - neoliberalnych kacyków oraz wylewania " pomyj " - na środowiska antyklerykalne , postępowe tudzież prawdziwie lewicowe ? Czas najwyższy " zmienić tę bajerę " i dostrzec w końcu miliony ludzi nie mogących już znieść m.in . porażającej służalczości " władzy " wobec okupanta watykańskiego i faktu ; iż w zaciszu " ciepłej posadki " ma się Naród w d..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin M. Wydrzynski Torun IP: *.12.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 10.10.11, 22:27 Maciej Wydrzyński - przedsiebiorca, wlasciciel komisu(ow) samochodowych w Toruniu i okolicach. Opinie: przekreciarz. Tyle o nim wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josie r u s z c i e d u p y, p i s m o k i!!! n/t IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.11, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teoponte Ludzie palikota IP: *.cable.smsnet.pl 10.10.11, 22:58 Samoobrone to chociaż łączył jakiś wspólny cel i 10 lat dobijania się do parlamentu na blokadach. A tu ruch powstał niespełna rok temu z totalnie przypadkowymi ludźmi, którzy nawet sami się nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z podkrapacia Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! IP: *.rz.instalbox.pl 10.10.11, 22:47 rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,10447322,Marcinkiewicz__Dziadzio___nowi_na_scenie_od_Palikota.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100LEC kolejny lpr i samoobrona IP: *.rdns.sun-net.pl 10.10.11, 22:50 kolejny LPR i SAMOOBRONA tylko mniej opalona Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! 10.10.11, 22:54 Jest takie brzydkie rosyjskie powiedzenie: Palak durak! Polak to dureń - w wolnym tłumaczeniu. Niestety po sukcesie Palikota wydaje mi się, że ono jest prawdziwe! Legalizacja narkotyków, bimbru, prymitywny antyklerykalizm to program, który wyniósł Palikota do sejmu! A jego ludzie: częśći rowerowe, hermoafrodyty, no i Urban! Palak durak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elblążanka Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! IP: *.elblag.vectranet.pl 10.10.11, 23:27 wojciechpenkalski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogi Re: Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 00:46 powiem szczerze ze jestem przerażona tym, jakich ludzi promuje się w państwie polskim - geje lesbijki transseksualistów zbrodniarzy i itp. Gówniarze skreślili sobie na wyborach niczym zabawa w kółko i krzyżyk a teraz bujajcie się. Zamiast zajmować się sprawami pilnymi typu służba zdrowia która zaraz chyba się rozpuści, albo o biedzie która jest coraz większa to będą walczyć o prawa pedałów....masakra to będzie prawdziwy muppet schow ale wstyd na unie.... Odpowiedz Link Zgłoś