Dodaj do ulubionych

Ludzie Palikota. Kim są? Pomóżcie!

• Gość: Ewa Re: Ludzie Palikota. Kim są? Pomóżcie! IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 20:52
      Z Białegostoku młody handlowiec po Naukach Politycznych Adam Rybakowicz. Porządny, mądry chłopak, znam go trochę.
    • Gość: zgierz Ludzie palikota w parlamencie. michał pacholski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 20:59
      26 lat, wykształcenie wyższe, mgr inż. geodezji. pracownik administracji samorządowej.
    • Gość: ryba Ludzie Palikota dla leniwych IP: 158.75.50.* 10.10.11, 21:05
      Na blogu Palikota są krótkie opisy jedynek z okręgów od 1 do 28:
      palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436647735,n
      palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436727550,n
      palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436780000,n
      palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436865554,n
      palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID436938017,n
      palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID437028039,n
      palikot.blog.onet.pl/Informacja-o-liderach-list-Ruc,2,ID437087241,n
      Ja mogę dodać, że toruńska jedynka - pan Wydrzyński, jest właścicielem firmy. Jest to warsztat samochodowy, wulkanizacja itp. Posiada kilka placówek w mieście. Podobno był tez kiedyś modelem.
    • Gość: gosc Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! IP: *.centrum.gliwice.pl 10.10.11, 21:13
      Aleksandra Trybuś jest z PO a nie z RP
      jest nauczycielka i dyrektorką szkoły
    • Gość: Jarociniak Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.11, 21:27
      Kłosowski to kandydat z naszeggo miasta który utarł nosa lokalnym działaczom PIS i SLD. Zorganizował pikietę w sprawie OBWODNICY JAROCINA! Szacun:)
    • Gość: gosc michał kabaciński - lublin IP: *.aster.pl 10.10.11, 21:30
      student prawa umcs, szef lubelskiego oddziału ruchu. pracowity chłopak, sympatyczny, z poczuciem humoru i dystansem do swojej osoby, zdyscyplinowany ale trochę nieogarniający
    • cyklista Pomóżcie! to było za Gierka. 10.10.11, 21:47
      Wśród dziennikarzy jak widać panika. Mieli swoich umówionych znajomków, mogli ich zapraszać albo i nie - z góry było wiadomo co powiedzą. Powstało coś nowego, trzeba by się wziąć do roboty, coś sprawdzić, czegoś się dowiedzieć i - rany boskie - czegoś się nauczyć. Dziennikarzynom, leniom i darmozjadom, nie chce się wykonać nawet tej podstawowej pracy.

Ja wiem na kogo głosowałem, ale na samą myśl że miałbym odwalać nawet drobną robotę za dziennikarskiego lenia, dusza krzyczy NIE!
    • Gość: bonpo Re: Ludzie Palikota. Kim są? Pomóżcie! IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.11, 22:11
      ....wystarczy , że " wiemy " kim jest sejmowy " beton ", który na dobre zakotwiczył w budynku na Wiejskiej. Czy już nie dosyć wszechobecnej medialnej " nagonki " sklerykalizowanych mediów , sarkazmu , zbiorowego rechotu i ujadania rozmaitych przy kruchtowo - neoliberalnych kacyków oraz wylewania " pomyj " - na środowiska antyklerykalne , postępowe tudzież prawdziwie lewicowe ?

Czas najwyższy " zmienić tę bajerę " i dostrzec w końcu miliony ludzi nie mogących już znieść m.in . porażającej służalczości " władzy " wobec okupanta watykańskiego i faktu ; iż w zaciszu " ciepłej posadki " ma się Naród w d.....

• Gość: torunianin M. Wydrzynski Torun IP: *.12.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 10.10.11, 22:27
      Maciej Wydrzyński - przedsiebiorca, wlasciciel komisu(ow) samochodowych w Toruniu i okolicach. Opinie: przekreciarz. Tyle o nim wiadomo
      • Gość: josie r u s z c i e d u p y, p i s m o k i!!! n/t IP: *.rzeszow.mm.pl 10.10.11, 22:35
        • Gość: Teoponte Ludzie palikota IP: *.cable.smsnet.pl 10.10.11, 22:58
          Samoobrone to chociaż łączył jakiś wspólny cel i 10 lat dobijania się do parlamentu na blokadach. A tu ruch powstał niespełna rok temu z totalnie przypadkowymi ludźmi, którzy nawet sami się nie znają.
    • Gość: z podkrapacia Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! IP: *.rz.instalbox.pl 10.10.11, 22:47
      rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,10447322,Marcinkiewicz__Dziadzio___nowi_na_scenie_od_Palikota.html
    • Gość: 100LEC kolejny lpr i samoobrona IP: *.rdns.sun-net.pl 10.10.11, 22:50
      kolejny LPR i SAMOOBRONA
      tylko mniej opalona
    • maciekgr Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! 10.10.11, 22:54
      Jest takie brzydkie rosyjskie powiedzenie: Palak durak! Polak to dureń - w wolnym tłumaczeniu.
      Niestety po sukcesie Palikota wydaje mi się, że ono jest prawdziwe!
      Legalizacja narkotyków, bimbru, prymitywny antyklerykalizm to program, który wyniósł Palikota do sejmu!
      A jego ludzie: częśći rowerowe, hermoafrodyty, no i Urban!
      Palak durak!
    • Gość: elblążanka Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżcie! IP: *.elblag.vectranet.pl 10.10.11, 23:27
      wojciechpenkalski.pl/
      • Gość: gogi Re: Ludzie Palikota w parlamencie. Kim są? Pomóżc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 00:46
        powiem szczerze ze jestem przerażona tym, jakich ludzi promuje się w państwie polskim - geje lesbijki transseksualistów zbrodniarzy i itp. Gówniarze skreślili sobie na wyborach niczym zabawa w kółko i krzyżyk a teraz bujajcie się. Zamiast zajmować się sprawami pilnymi typu służba zdrowia która zaraz chyba się rozpuści, albo o biedzie która jest coraz większa to będą walczyć o prawa pedałów....masakra to będzie prawdziwy muppet schow ale wstyd na unie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka