Gość: kraqs Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 15:07 "Polak po świętach zniknął bez słowa." A czy przez delikatność nie dodali: "razem z..." ? Odpowiedz Link Zgłoś
krakow_biezanow_drozdzownia Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta 29.12.11, 15:09 Wyszedł bez pożegnania? Gospodarze i tak mają szczęście, że ich nie okradł. Odpowiedz Link Zgłoś
rabingoldblatt przez taka osobe jak ten pan ktora mozna nazwac 29.12.11, 15:37 jedynie slowem wulgarnym okreslającym dziecko płci meskiej urodzonego z matki posiadającej nie zbyt ciężki obyczaj w prowadzeniu się, Polacy mają niską ocenę jako nacja na świecie. Życzę bohaterowi reportażu jak najgorzej. Wiem że zycie potrafi sponiewierać ale jezeli ktos nie chce przyjac ofiarowanej pomocy to niech wyzionie ducha w samotności. pozdrowienie dla cezuratora forum za skasowanie moje poprzedniego postu pisanego na "gorąco" i w silnym wzburzeniu przeczytanym materiałem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkop Polak = pies IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.11, 15:49 Nieporadny, skundolwany, naiwny, niezdolny do autonomicznego funkcjonowania, wiecznie zacofany. Ot polak. Ot pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po szwab debil IP: *.44.broadband14.iol.cz 29.12.11, 18:27 liz dupe szwabom,u nich wszytko jest in ordung ku... ,tam nie ma nepotyzmu i zlodziestwa,niee tylko w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
rrman Re: szwab debil 30.12.11, 00:11 Troche zmyliles czytajacych, jak na Niemca piszesz dobrze po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Re: szwab debil 30.12.11, 12:09 rrman napisał: > Troche zmyliles czytajacych, jak na Niemca piszesz dobrze po polsku. Bo z niego taki Niemiec, jak z tego menela Belg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aphilosophe Re: Polak = pies IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.01.12, 09:06 napisałes dokładną definicję polaczka który wyjechał za granicę za robotą ale wracaj juz do lizania dupy szkopom bo nie dostaniesz kasy łajzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta IP: 95.108.103.* 29.12.11, 15:53 biedaczysko pewnie warunkiem przygarnięcia byłe abstynęcja a tego prawdziwy Polak nie zdzierży. Odpowiedz Link Zgłoś
zamiastki Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta 29.12.11, 15:59 Pan Maksymilian wybrał podobne życie w Polsce, przez niemal cały okres PRL. Czuł się dzięki temu wolny. Może i pan Piotr dąży do tego, ale jeszcze nie zyskał świadomości. empiro.blox.pl/2011/11/Ostatni-taki-czlowiek.html Odpowiedz Link Zgłoś
borru Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ 29.12.11, 16:17 zamiastki napisał: > Pan Maksymilian wybrał podobne życie w Polsce, przez niemal cały okres PRL. Czu > ł się dzięki temu wolny. Może i pan Piotr dąży do tego, ale jeszcze nie zyskał > świadomości. W PRL-u nie było takich meneli, lemingu, dostał by od milicji pałą po grzbiecie to by rwał sie do roboty aż miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dekli Kto wypuszcza dzieci na ten świat jest psychopatą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 16:06 Tylko idiota robi dzieci na tym świecie, bo musi je robić tylko ten idiota co nie zna życia. Tylko wsiury i ciemniaki robią dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz2010 Na kogo wypadnie na tego bęc. 29.12.11, 16:40 Tylko idiota, lub człowiek bez wyobraźni wrzuca wszystkich bezdomnych do jednego wora. Różne są ich osobowości, różne losy zepchnęły na margines. większośc funkcjonowała w społeczeństwie jak wszyscy. I nie jest prawdą, że każdy ma kogoś bliskiego, który pomoże. Widok zapuszczonego bezdomnego wywołuje dyskomfort, niechęć, a większości jest obojętny. Ci, którym udało się jakoś urządzic, są zajęci swoimi sprawami, troską, by zabezpieczyc się takim upadkiem i poprawić swoje bytowanie. W istniejącym systemie pewna ilość ludzi jest po prostu skazana na taki los. A gdy człowiek już znajdzie się na samym dnie, na pomoc zwykle jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Polscy emigranci zawsze przynosili dume ojczyznie 29.12.11, 18:15 Tutaj ten pan wybudowal sobie ekologiczny dom i zyje z niewielkim zuzyciem energii. Wszyscy w kraju powinni wziac z niego przyklad i pobudowac sobie ziemianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glizelda Re: Polscy emigranci zawsze przynosili dume ojczy IP: *.hsd1.il.comcast.net 30.12.11, 22:17 facet napewno nie ma dobrze pod sufitem! wielu takich orginalow jest w kazdym panstwie znam kobiete ktora 5 lat mieszkala na ulicy spala po bramach, kiedy raz zadzwonilam w zimowy wieczor na policje , mwiac ze zamarznie dostalam odpowiedz, ze lepiej dla niej>>>>>? pomoc trzeba umiec dac tak zeby mozna ja bylo wziasc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski error Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ IP: *.44.broadband14.iol.cz 29.12.11, 18:15 zalozcie mu konto to wysle symboliczne 10 euro !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski error Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ IP: *.44.broadband14.iol.cz 29.12.11, 18:20 przeciez to jest czlowiek w potrzebie,nie powiodlo mu sie potrzebuje pomocy do ku... nedzy Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta 29.12.11, 19:12 Typowe polactwo, nic sobą nie reprezentuje, gnojek, ale pretensje ma, że go wywaliła policja, że szczury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski error Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ IP: *.44.broadband14.iol.cz 29.12.11, 19:19 a ty brudasie śmierdzący zrobiłeś cos pożytecznego dla innych ludzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta IP: *.merinet.pl 29.12.11, 19:26 Uff, już myślałem, że po udzieleniu pomocy ten Polak okradł swoich dobroczyńców, to byłoby tak w polskim stylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_gotowe2 Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta 29.12.11, 19:29 Boso przez świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azdbuiazdh Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta IP: *.access.telenet.be 29.12.11, 20:15 tak dla informacji, nie Linkerover tylko Linkeroever. gdybyscie chociaz obejzeli filmik ktory zalaczyliscie i popatrzyli na napisy to byscie zobaczyli. ze bezdomny polak mowi tak to nie znaczy ze to tak sie nazywa. wielu polakow przekreca belgijskie nazwy. a co do faceta, pozadny gosc, tak jak napisal juz ktos mogl okrasc a nie okradl i chwala mu za to, wtedy by dopiero byl wstyd, oni mu pomogli a on ich by okradl. nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 20:58 gdzie chlopak jezdzi jak tu zielona wyspa jak w bajce a od stycznia tanieje wszystko nad wisla a on sie wluczy niewiem poco jak tu jest cool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb To się rodacy bawią na zachodzie. A ja przypomnę: IP: *.radom.vectranet.pl 29.12.11, 21:01 Już niedługo ludzie zaczną wracać, bo praca będzie się tu opłacać, leczyć będą nas dobrze zarabiający lekarze, a nasze dzieci będą uczyć...itd. Pamiętacie? To sobie przypomnijcie oglądając to zdjęcie. By żyło się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ IP: *.internetia.net.pl 29.12.11, 21:32 CO tY PIER***** IDIOTKO JAKIES BREDNIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kavaler Tusk nic nie robi dla Polski,tylko bajki opowiada! IP: *.11-2.cable.virginmedia.com 29.12.11, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aphilosophe Re: Tusk nic nie robi dla Polski,tylko bajki opow IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.01.12, 09:01 a ty słuchaj bajek dalej i biadol ze ci zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satyr Facet nie mogl zniesc cudow Tuska wiec uciekl do IP: *.11-2.cable.virginmedia.com 29.12.11, 21:58 Belgii!! Odpowiedz Link Zgłoś
philosophe Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta 29.12.11, 22:30 Jest duzo glupich ludzi na swiecie, lecz Polakow cechuje dodatkowo upor i przekora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aphilosophe Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.01.12, 08:47 spróbuj takiego zycia filozofie yebany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben polen Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.12, 20:58 autor pierwszego komentarza jest dlamnie zwyrodnialcem jakih malo na swiecie nieh lepiej nieprzyznaie sie ze jest polakiem swinia bolszewicka i zydoska ciota ruska Odpowiedz Link Zgłoś
lebonheur Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta 29.12.11, 22:31 Pan Koscik po prostu uciekl w sina dal ; w poniedzialek nie zastano go w goscinnym mieszkaniu De Cleene. Ani "dziekuje", ani "zegnajcie, pocalujcie mnie w ..." ; wykapal sie, dostal swieza odziez, papierosy,pieniadze, pojadl, poszedl na mecz pilki noznej.... i nie czekal na dalszy ciag. Z zawodu jest murarzem, podobno mieszkal w tej norze 5 lat... a wiec przebywal nielegalnie, nie mial nawet paszportu. Wczesniej nie szukal pomocy. Takich jak Koscik jet tu wiecej. Spia gdzie popadnie, smierdza alkoholem i moczem na odleglosc, dzien spedzaja na zebraniu. Polak - brzmi dumnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aphilosophe Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.01.12, 08:49 nie pasują ci tacy co, śmierdzą ci paniczyku yebany, ciesz sie ze ciebie tak zycie nie doswiadczyło Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na święta 30.12.11, 13:32 Ludzie bezdomni wymagaja pomocy. Napewno nie wybieraja tego sami. Cos sie za tym kryje. Mam nadzieje, ze Piotr znajdzie pomoc - prace i mieszkanie dla siebie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McH Re: Belgowie przygarnęli bezdomnego Polaka na świ IP: 213.134.163.* 05.01.12, 13:29 A ja mam nadzieję, że zacznie tej pracy na prawdę szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Mogl ich okrasc albo zabia on tylko uciekl. Brawo IP: 83.142.230.* 30.12.11, 16:41 Polak ! Odpowiedz Link Zgłoś
sedaluk A ja spotkalem... 30.12.11, 17:22 ..w tym roku w Dreznie mlodego Polaka-zwrocil sie do mnie."..arbeit...arbeit". Oczywiscie po samych juz zebach mozna bylo poznac, kto i skad. Nawet byl sympatyczny i tak porozmawialismy sobie. Byl swiezo po odwykowym-nawet chcial mi pokazac papiery, ze jest juz zdrowy.. W kraju mial zagmatwana sytuacje i jakies dziecko, mimo tego poradzilem mu, aby wracal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Pytanie do mieszkających w Belgii IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.11, 21:12 Czy jest szansa, by spotkaliście u siebie bezdomnego Niemca, Francuza albo Włocha? Odpowiedz Link Zgłoś