Dodaj do ulubionych

Twój Styl :-///

IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 06.02.05, 13:14
czytam ten magazyn już jakieś 7 lat. niestety, jakość goraz gorsza, cena
wyższa.
wczoraj rzuciłam okiem na numer lutowy. może to zboczenie zawodowe (jestem
dziennikarzem), ale jeśli ktoś w jednym tekście jedną i tą samą bohaterkę
nazywa raz Magdą, a raz Karoliną, to coś mi się robi. w innym tekście mamy
raz Ewę, potem Sylwię, w leadzie Sylwię, w tekście Ewę... szanowne panie
dziennikarki, trochę więcej uwagi!

z.
Obserwuj wątek
    • pomme Re: Twój Styl :-/// 07.02.05, 16:58
      mnie kiedys rozbroił artukuł o dzielnych dziewczynach w wielkiej warszawie
      którym rodzice kupili chaty na kredyt a one są takie odpowiedzialne,że ten
      kredyt spłacają. też bym chciała być taka dzielna, nie musiałabym przez
      pierwszy rok spać na karimacie i trzymać ciuchów w kartonowych pudłach.
      Mdli mnie ta gazeta widać nie jestem odbiorcą na tym poziomie...
    • Gość: iza na szczescie IP: w3cache.* / *.2-0.pl 07.02.05, 20:38
      zmienila sie naczelna i teraz jest nia Jolanta Pienkowska.mam nadzieje,ze
      bedzie lepsza od pani achmatowicz....kupowalam kazdy nr dopoki naczelna byla
      p.Kaszuba ,pozniej stop,bo stal sie byle jaki....licze na powrot do formy:-)
      iza
      • pomme Re: na szczescie 08.02.05, 09:35
        Ja zrozumiałam,że Pieńkowska to tylko dyrektor wydawniczy a naczelna sie nie
        zmieniła...
        • lipa55 Re: na szczescie 08.02.05, 10:11
          gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,34912,2530393.html
          • pomme Re: na szczescie 09.02.05, 08:43
            Oświeciłas mnie dzięki:-)
      • Gość: Lola Re: na szczescie IP: 213.241.15.* 08.02.05, 12:49
        Wyleciała nie tylko Achmatowicz ale tez wyjątkowo nieudolna redaktorka mody Bojańczyk. Na pewno zmieni się na lepsze. Uważam że zdjęcia Barbary Czartoryskiej i jej stylizacje to naprawde światowy poziom.
        • Gość: iza Re: na szczescie IP: w3cache.* / *.2-0.pl 08.02.05, 14:49
          widze,ze nie tylko ja licze na powrot TS do poprzedniej jakby nie bylo swietnej
          formy:-)
          iza
        • wieslawa-siemiankowska Re: na szczescie 08.02.05, 17:22
          Gość portalu: Lola napisał(a):

> Wyleciała nie tylko Achmatowicz ale tez wyjątkowo nieudolna redaktorka mody
          Boj
          > ańczyk. Na pewno zmieni się na lepsze. Uważam że zdjęcia Barbary
          Czartoryskiej
          > i jej stylizacje to naprawde światowy poziom.

OO to i Bojańczyk poszła precz ? Szybko.
          • Gość: Lola Re: na szczescie IP: 213.241.15.* 08.02.05, 17:27
            Jak to szybko? o rok za długo. Tam, najlepszy jest dział stylizacji a Bojańczyk wypusywała takie androny, że aż bolało.
            • dolilo Re: na szczescie 08.02.05, 17:29
              Nie czytam TS, ale Bojanczyk pamietam, wczesniej pracowala w Obcasach i nie
              pisala tak zle. Dlaczego uwazacie, ze jest kiepska?
              • Gość: Lola Re: na szczescie IP: 213.241.15.* 08.02.05, 17:55
                Nie ma pojęcia o modzie i najnowszych trendach. Pisze o zjawiskach sprzed 2-3 lat jak o najgorętszym wydarzeniu. Wyjatkowo mnie denerwowała. Pokazałam kiedyś jej wypociny koleżance z Londynu to pękała ze śmiechu. Powiedziała, że to pianie to prowincja a my nie jesteśmy prowincja, tylko takie pseudo autorytety nam wyrabiaja taka opinię i pseudo gust. pozdrawiam
                • dolilo Re: na szczescie 08.02.05, 18:03
                  Hm, ciekawe, gdzie teraz sie zaczepi.
                  • Gość: Lola Re: na szczescie IP: 213.241.15.* 08.02.05, 18:05
                    Znajdzie sobie lokum. w krainie ślepców jednooki jest królem.
                    • dolilo Re: na szczescie 08.02.05, 18:11
                      Zbaczajac z tematu (jak pisalam, nie czytam TS), ale pozostajac przy Bojanczyk -
                      wolalam ja w Obcasach niz Paprockiego. Nie odpowiada mi to nachalne lansowanie
                      siebie i swoich kolekcji. Gdzie tu obiektywizm??? Jest w Polsce wielu
                      projektantow a on tlucze siebie, Gosie Baczynska i kilka massmarketowych
                      sklepow. Zalosne. Bojanczyk przynajmniej jest obiektywna, jesli o to chodzi...
                      • Gość: Lola Re: na szczescie IP: 213.241.15.* 08.02.05, 18:18
                        Jest obiektywna bo nie ma własnego zdania, wyrobionego poglądu i przede wszystkim dobrego smaku. Jak chcesz naprawdę cos wiedzieć o modzie i trendach to czytaj i oglądaj Czartoryską. Naprawde jest po prostu dobra. nie robi wiochy polecam. pozdro.Lola
                • Gość: Zyta Re: na szczescie IP: 81.210.23.* 10.02.05, 10:40
                  Pozdrowiania dla Loli Czartoryskiej i jej ubeckich metod.
                  • Gość: Lola Re: na szczescie IP: 213.241.15.* 10.02.05, 12:34
                    Chyba nie rozumiem. jakie metody? o co chodzi? mam takie zdanie, z którym możesz się nie zgodzić i tyle. Uspokój się, wypij drinka i zacznij coś...miłego. pozdrawiam ubecka Lola
                    • Gość: Beata Re: na szczescie IP: 217.153.179.* 12.02.05, 17:05
                      Podejrzanie agresywnie i napastliwie wyglaszasz swoje zdanie. Wiecej tam
                      inwektyw niz argumentow. Nie mam zdania na temat kompetencji pani Czartoryskiej
                      jako stylistki, bo az tak nie pasjonuje sie ciuchami, ale Czartoryska w roli
                      fotograf to dla mnie TOTALNE nieporozumienie. I brak krytycyzmu. Bezkrytyczna
                      stylistka - to nie brzmi zachecajaco
        • wlodekbar Re: na szczescie 16.02.05, 01:30
          Noooo, zdjecia Czartoryskiej sa naprawde znakomite. Mowie ogolnie, bo TS mialem
          w reku raptem moze z dziesiec razy, i jedynie magazyn kartkowalem.
          A ze dziewczynki w TS rotują sie czesto, to im nalezy jedynie wspolczuc.
          Tez jestem dziennikarzem, ale mentalnie na drugim biegunie.
          Stad ta moja zlosliwosc.
    • joana5 Re: Twój Styl :-/// 10.02.05, 10:15
      No to jak?
      Zmieniła się naczelna, czy nie?
      Kupuję TS od wielu lat i szczerze powiem, ze ostatnio to chyba tylko z
      przyzwyczajenia:(
      Co miesiąc mam nadzieję, ze nowy nr będzie lepszy...
      Ale stare dobre czasy juz chyba nie wrócą :(
      • pomme Re: Twój Styl :-/// 14.02.05, 10:32
        W najnowszym numerze pozostało wszystko bez zmian. Jesteście pewne że naczelna
        sie zmieniła?????
        • Gość: Lenka Re: Twój Styl :-/// IP: *.chello.pl 14.02.05, 16:20
          Nie,tylko nie to.Nigdy nie mogłam patrzeć na tą żabę jak z kamiennym głosem
          prowadzi wiadomości :( Fakt że Twój Styl to nie jest ta sama gazeta co
          dawniej,ale teraz tym bardziej nie spodziewałabym się poprawy :(
        • lipa55 Re: Twój Styl :-/// 14.02.05, 16:32
          najnowszy numer został zrobiony jakis miesiąc temu ;-)
          nacelna zmieniła sie tydzień temu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka