Dodaj do ulubionych

Wybierz obciach lata

• Gość: Monika Bardzo NIE LUBIĘ Leszczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:15
      Zrobiło toto "karierę" w Idolu i podskakuje... Po pierwsze jest bardzo, bardzo
      niesympatyczny a poza tym jaki z niego expert od ubioru?? Założę się, że ciuchy
      wybiera mu bardzo drogi stylista, bo przecież pan Leszczyński musi byc
      trendy... Śmiechu warte.
    • Gość: gaga Re: Wybierz obciach lata IP: *.acn.waw.pl 23.07.05, 02:04
      Obciachem lata są zabawne artykuły w gazecie wyborczej z okazji sezonu
      ogórkowego. Schodzicie na psy.
    • Gość: ja na zachodzie noszą normalnie skarpetki+sandaly IP: 62.233.187.* 23.07.05, 03:06
      u nas i w krajach typu wlochy i francja panuje nagonka na tego typu zestawy,
      zas w krajach "germanskich" to na przykład normalka i oznaka dobrego gustu.

• Gość: czytacz Re: Wybierz obciach lata IP: *.lodz.mm.pl 23.07.05, 07:58
      Ludzie co to znaczy obciach? A jak kogoś nie stać? Albo ma (być moze) wg innych zły gust ale czuje się ok? To co? Jakim prawem wyznaczacie jak kto ma się ubierać i jak wyglądać? Chore...Przykre i ja to nazywam brakiem kultury osobistej, nabijanie się z innych. To wszytko po to aby jacys pseudoartysci mogli sie wypowiedziec i zebrać kasę. Jestescie chorzy!!!!!!
    • Gość: tsurani największym obciachem (nie tylko lata) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:28
      jest uleganie tym wszystkim sztucznie kreowanym modom, trendom itp. Jak widzę
      tą cool-młodzież "wyrażającą siebie" dokładnie w taki sposób jak to założyli
      spece od marketingu firm ukierunkowanych własnie na tą kategorię wiekową to mną
      trzęsie.

Ludzie - nie dajcie sobą sterować! Mam ochotę założyć skarpetki pod sandały? To
      je zakładam. I nisko mi zwisa co jakiś durny cool-dzieciak poobwieszany metkami
      z "trendy" salonów odzieżowych o mnie powie.
    • Gość: skuba Re: Wybierz obciach lata IP: *.asta-net.com.pl 23.07.05, 09:51
      A kto to jest ten Leszczyński?O jakiej modzie on mówi?O męskiej?Chyba nie
      oglądał się w lustrze gdy występował w Idolu?
    • Gość: konkwiskador Heh, jak dla mnie wyniki sondy sa dziwne ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:15
      Najwiekszy obciach to skarpetki i sandaly? Heh, jak to sie ma do krótkich
      szortów i eleganckich butów ;-)
      • Gość: Szyman Re: Heh, jak dla mnie wyniki sondy sa dziwne ;-) IP: *.gdynia.mm.pl 24.07.05, 23:00
        Zgadza się. Totalny idiotyzm ten ranking. Krótkie spodenki i lakierki to jest
        dopiero połączenie. A poza tym tak jak piszą tu inni: skarpeta przynajmniej
        chroni nogę od tego całego syfu z ulicy, który się przemyca między sandał i
        nogę i jak ktoś chce sobie ją nosić to nie rozumiem czemu ludzie uważają że to
        obciach.
    • Gość: Jaca Re: Wybierz obciach lata IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 23.07.05, 11:35
      Czapka bejsbolówka, kolorowa koszula, szorty, wzorzyste skarpety prosto z
      bazaru i mokasyny z czegoś, co koło skóry nawet nie leżało - oto codzienny
      widok na moim osiedlu. Bezguście i bylejakość króluje!
    • Gość: Dakota Numer jeden - Leszczynski i jego nowa fryzura IP: 62.111.156.* 23.07.05, 11:53
      Numer jeden - Leszczynski i jego nowa fryzura - czyli smieszna istotka z
      ambicjami wielkiego krytyka w kazdej dziedzinie ale z watpliwym potencjalem, ot
      co.
    • Gość: kermit Re: Wybierz obciach lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:29
      a zkogo niby bedzie moszna sie posmiac jak nie z takich ludzi ;]...aha - moda to
      jakis wymysl projektantow, jak ktos mosze CI dyktowac co masz na siebie wloszyc
      tego lata - to tak na marginesie - Koszule hawajskie zadza - olskul.
    • Gość: miwal40 Re: Wybierz obciach lata IP: *.net.pl / *.crowley.pl 23.07.05, 12:36
      Nic mnie tak nie razi jak dobrze ubrany facet,smarkający przez palce.
    • Gość: ola Re: Wybierz obciach lata IP: 213.17.133.* 23.07.05, 12:38
      co za idiotyzm. obciachem jest np. festiwal w opolu a nie to ze ktos jest
      pozbawiony gustu. bawcie sie dalej w wymyslanie idiotycznych sondarzy.
    • Gość: woocash Re: Wybierz obciach lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:06
      ja bym proponowal zeby leszczu jebnął sie w łep stylista zakichany
      • neeki Re: Wybierz obciach lata 23.07.05, 14:25
        polemizowalabym z tym plecakiem do garnituru. moim zdaniem to fajnie wyglada.
        pracuje w City w Londynie i tu mnostwo jest krawaciarzy ktorzy lataja z
        plecakami, dziewczyny w eleganckich kostiumach a do tego tenisowki. ludzie sa
        na luzie, ubieraja sie zeby bylo wygodnie i nie zwracaja uwagi co kto sobie
        pomysli.
        ja mam inna nominacje : wysokie obcasy. nie ma jak widok panienki ktora ledwo
        idzie ale taka z siebie dumna ze dobrze wyglada :p w rzeczywistosci to
        posmiewisko.
        no i obwieszone lancuchami koksy
    • Gość: eveli Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:28
      dla mnie hitem III RP zawsze będą skarpetki w sandałach
      • Gość: bubu Leszczyński STYLISH IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 23.07.05, 14:41
        1.
        dziennikarstwo.nauka.pl/SAM/images/kategoria_1/jury.jpg
        wygląda jak filipiński trampek converse. jak zakompleksiony "Wiedźmin" na
        planie amerykańskiej superprodukcji. jak zbuntowany fan Linkin Park, a raczej
        wyemancypowana fanka. ...nawet obecność tego "przygłupa" po prawej stronie go
        nie nobilituje

2.
        www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/93/21_file.JPG

ach jak urocze sa takie koszulki! swego czasu lans obowiązkowy na każdym
        odpuście. Proszę zwrócić uwagę na wybijający się żółcią podkoszulek w okolicach
        szyi. takie połączenie ze śnieżną bielą odzienia wierzchniego "w serek" to jak
        przykład porównawczy konkurencyjnych proszków do prania. dosia?
        spodnie!!! ( ujęcie całościowe spodni junior.blogtrotter.com/fb/fb-
        leszczynski2.jpg + symbol narodowy w postaci koszulki sportowej) Nawet Paweł
        Stasiak z Papa Dance nie włożyłby na siebie czegoś tak skandalicznego! Czy
        Leszczyński przyzna się teraz do bywania na stadionie X-lecia? Zapewne spodnie
        zakupił od rezolutnej wietnamki w drodze po nowości muzyczne.
        Jak dredy to i oczywiście jakiś subtelny akcent ragga na nadgarstku. Spod
        makijażu przebija solaryjne zjaranie na brzoskwinke.

• eveli1 Re: Wybierz obciach lata 23.07.05, 14:34
      dla mnie hitem III RP zawsze pozostaną skarpetki w sandałach
    • Gość: sandał Skarpetki do sandałów są OK!!! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.07.05, 14:47
      Sam tak noszę i żadna ciota z gazety mnie nie zniechęci, bo się jej nie podoba.
      • neeki Re: Skarpetki do sandałów są OK!!! 23.07.05, 14:52
        inny obciach lata to nie uzywanie antyperspirantow, rany jak smierdzi polska w
        supermarkecie - pierwsze wrazenie po powrocie blee
    • Gość: buscador nr 5. na liście mi się bardzo podoba IP: *.fn.pl 23.07.05, 15:19
      i nie wiem dlaczego ktoś to uważa za kichę tylko oczywiście dziewczyna musi mieć
      płaski brzuszek a nie kałdun (ma się rozumieć).
      garnitur i plecak pasują, to ktoś wyglądający jaqk businessman-luzak na
      wakacjach i wcale nie jest obciachowe.
      Za najgorsze uważam prześwitującą czarną bieliznę i nr 2.
      A co do skarpetek do sandałów to nie rozumiem czemu ci ludzie tak się czepiają?
      Sam tak chodzę i będę chodził bo skarpeta chroni przed otarciami i niweluje
      efekt "przyklejania" się stopy do sandała w wyniku przepocenia lub zmoczenia
      deszczem.
    • Gość: Jarosz Re: Wybierz obciach lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:46
      NAJWIĘKSZY OBCIACH TO BYĆ DZIENNIKARZEM I ROBIĆ Z BYLE GÓWNA WIELKĄ SENSACJĘ...
      BUHAHAHA redaktorki buhaha
    • Gość: gucio Re: Wybierz obciach lata IP: w3cache.* / *.2-0.pl 23.07.05, 16:32
      Protestuję przeciwko dyskryminacji połączenia sandałów ze skarpetkami! Mam
      zdeformowane paznokcie u stóp - ofiary nadepnięć "szpilką". Nie chcę ich
      publicznie pokazywać. Czy dlatego mam latem być skazany na pocenie się w
      półbutach?
      • Gość: Kajka Re: Wybierz obciach lata IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.05, 18:38
        Noszę do sandałów bawełniane stopki i guzik mnie obchodzi co sobie kto myśli.
        Chcę by noga oddychała. Mam chore palce. Obeszlam z córką całe miasto,
        przymierzałyśmy sandały na bose nogi, testowałyśmy czy nas nie będą obcierać.
        Mamy bardzo wrażliwe stopy. W całym naszym dużym i pięknym mieście znalazłysmy
        tylko dwie pary odpowiednich, ale i tak za drogich na naszą kieszeń. Bez
        skarpet mam rany. Wiecie gdzie mam wasze obciachowe opinie?
        • neeki Re: Wybierz obciach lata 24.07.05, 09:58
          sobie kup klapki kobieto :p
    • Gość: YO jaki obciach chodzic z plecakiem i gangolem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:52
      dla mnie wiekszy obciach to chodzic wogole w garniaku,chodze bo musze<fak>, a
      plecak to najpraktyczniejsza rzecz do noszenia czegokolwiek!!sie eksperci
      znalezli - skiba pajac w rozowych spodniach:D, lesczynski - reagge blond:D
    • Gość: K@ Re: Wybierz obciach lata IP: *.aster.pl 23.07.05, 17:04
      Leszczyński, spójrz lepiej na siebie... sam jestes obciachem.
    • Gość: Ja Cimoszewicz - największy obciach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:10
    • Gość: fatum Re: Wybierz obciach lata IP: *.lns4-c10.dsl.pol.co.uk 23.07.05, 19:45
      sezon`ogorkowy w pelni,nawet Gazeta nie ma o czym pisac wiec sie za krytyke
      mody wziela...fuj!
    • Gość: nawiedzona Re: Wybierz obciach lata IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 24.07.05, 00:39
      Co do sandałków zgadzam się w 100% wioska i tyle. Dodam,że chyba tylko my
      Polacy nosimy skarpety do sandałów!Będąc w innym kraju przekonacie się o tym
      sami gdy zobaczycie kogoś w skarpetach i sandałach śmiało możecie mu
      powiedzieć "Dzień dobry" i zobaczycie,że odpowie bo będzie to Polak:)
    • Gość: Trzcina Re: Wybierz obciach lata IP: *.ld.euro-net.pl 24.07.05, 06:07
      Ogólnie się zgadzam ,ale stringi na iwrzchu i tak sa super i nie przekona mnie
      żaden zgejony projektant czy spinster-projektantka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka