Dodaj do ulubionych

Polacy czytają coraz mniej gazet

IP: *.atman.pl / *.atman.pl 13.04.06, 23:49
nigdy nie przypuszczałem, ze będę kibicował Niemcom... trudno oszacować ile
złego zrobiła "agora" i "gw" w Polsce i w świadomości Polaków...
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.atman.pl / *.atman.pl 13.04.06, 23:55
      gielda.onet.pl/0,1306701,wiadomosci.html
      • Gość: Lukasz Bo co czytac... Non Stop To samo.. Ci sami idioci IP: *.nyc.res.rr.com 14.04.06, 05:33
        z rzadu, te same awantury, te same durne incydenty, prawo i sprzeczki... Juz
        mdli czlowieka jak patrzy na zaklamane naglowki i te durne opowiesci jak to
        nasza gospodarka sie pnie... Juz nie chce mi sie czytac kolejny raz o
        Leper..ku, Kaczce, i innych pajacach co do rzadu zawitaja tabantem a wyjada
        Bugatti....
        Smieszny i zalosny jest ten kraj... Juz tyle czasu minelo od komuchow a nic
        dalej sie nie zmienia procz tego ze Gazeta moze napisa co chce, po warunkiem ze
        rzadowcow to nie ugodzi... Nudne i smutne jest to, ze nasz kraj jest tak
        skorumpowany i nic jak na ten czas sie nie zmienia... Jak za komuny wszyscy
        zaklamani.... itd.. nawet nie chce mi sie juz pisac..................
        • Gość: anty-frustrat ales frustratem IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 08:19
          koles, az zal czytac... no coz - prawdziwie polska postawa zalamania sytuacja
          polityczna - wiekszosc normalnych narodow ma to gdzies, a przeciez francuskie
          czy wloskie elity sa jeszcze bardziej skorumpowane, niz nasze - vide prezydent
          Chirac za czasow, gdy byl merem Paryza
          • Gość: mariusz Re: ales frustratem IP: *.pl 14.04.06, 09:34
            > koles, az zal czytac... no coz - prawdziwie polska postawa zalamania sytuacja
            > polityczna - wiekszosc normalnych narodow ma to gdzies, a przeciez francuskie
            > czy wloskie elity sa jeszcze bardziej skorumpowane, niz nasze - vide prezydent
            > Chirac za czasow, gdy byl merem Paryza

H e ,Polacy marzą ,żeby byc francuskim hydraulikiem ... po 17 latach polskich
            reform .
        • Gość: www Re: Bo co czytac... Non Stop To samo.. Ci sami id IP: *.entel.pl 14.04.06, 08:47
          Polska jest krajem ogromnych szans, a jeśli piszesz takie glupoty to tylko
          zle świadczy o tobie, w żadnym innym kraju też nie dał byś sobie rady
          • Gość: ikar niestety GW strzeliła sobie w stopę np. przy BPH IP: *.bph.pl 14.04.06, 10:32
            i jego likwidacji pisała peany bałwochwalcze na temat Profumo i Balcerka i jako
            to wspaniały deal robi Polska, że pozwala zlikwidować najlepszy, najbardziej
            dynamiczny i najlepiej rozwijający się bank w Polsce.
            Gwoli prawdy trzeba dodać, że na mój apel o napisanie tekstu o zwolnieniach
            pracowników centrali BPH i spółek zależnych BPH ukazał się nazajutrz obiektywny
            tekst w tym temacie.
            Dlatego jeszcze jedna prośba - czy GW nie mogłaby sprawować społecznej,
            publicznej kontroli nad procesem likwidacji BPH i zwolnieniach z tym
            związanych.
            Pewnie paru wiernych czytelników przybędzie
            • Gość: Hahe Re: niestety GW strzeliła sobie w stopę np. przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:27
              Hej kolego z BPH, a co to w godzinach pracy sie po forach szwedasz. Ciecia sa
              nieodzowne :)
          • Gość: ssss Nie czlowieku. Masz bezrobocie 18% ale dodaj z 5% IP: *.nyc.res.rr.com 14.04.06, 10:51
            ludzi co z naszego kraju od czasow UE wyjechalo gdzies do pracy. I to jest kraj
            szans?
        • Gość: emigrant Re: Bo co czytac... Non Stop To samo.. Ci sami id IP: *.pools.arcor-ip.net 14.04.06, 12:36
          Nic dodac nic ujac, mozna jeszcze sprobowac szczescia na emigracji,nie jest
          latwo,ale zawsze lepiej,niz zyc w Absurdystanie.
    • vinogradoff Gdyz gazetom przybylo konkurencji 13.04.06, 23:57
      wielu tych co kupowalo gazety z zamiarem przeczytania dzis nie majac czasu na
      czytanie za sprawa godzin spedzanych w internecie n juz nie kupuje gazet w
      takich ilosciach jak poprzednio. natomiast mlodziez, ktora jeszcze nie wyrobila
      nawyku-nalogu codziennego siegania po gazete juz nie ma szans na wyrobienie gdyz
      ugrzezla w internecie i telefonii komorkowej. Spadek czytelnictwa gazet
      tradycyjnych bedzie sie wiec stale powiekszal, powiekszal, powiekszal i nie ma
      od tego odwrotu. Nie pomoga tu miliony wywalone w bezsensowna reklame gazet.
      • Gość: Miś Ekstrapolacja liniowa jest bledem IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 14.04.06, 01:27
        vinogradoff napisał:
        > wielu tych co kupowalo gazety z zamiarem przeczytania dzis nie majac czasu na
        > czytanie za sprawa godzin spedzanych w internecie n juz nie kupuje gazet w
        > takich ilosciach jak poprzednio

To prawda, ze czytajac wiadomosci na Internecie mam mniej czasu na czytanie
        drukowanych gazet. Ale przegladanie drukowanych tekstow jest znacznie szybsze
        niz czekanie az na ekranie pojawi sie kolejna strona. Czyli korzystam z obu
        zrodel informacji i rozrywki.

Kiedys przpowiadano, ze telewizja spowoduje wymarcie kina. Prognozy nie
        spelnily sie, bo kino ma swoje atrakcyjne strony. Sadze, ze podobnie bedzie z
        gazetami. Ekstrapolacja liniowa z dwu punktow zwykle jest bledna, bo wiekszosc
        procesow w naturze jest nieliniowa. Po przejsciowym spadku sprzedaz GW wyrowna
        sie lub zacznie znow wzrastac (o ile nie zmieni sie ona w szmatlawca).
        • srull Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem 14.04.06, 02:41
          Racja, z jednym "ale". A nie sadzicie, ze cena Wybiorczej byla ZWYCZAJNIE za
          wysoka? Nie wszyscy mieszkamy w Wawie, gdzie zarobki przewyzszaja srednia
          krajowa. Rozumiem, ze jest to opiniotworcza prasa z wyzszej polki. Kurka, no
          wlasnie, ale co z tym "ale"? Konkurencja jak widac dziala pozytywnie i na tym
          rynku. Od dzis zet piecdziesiat. A jednak mozna. Mozna, kiedy depcze ktos po
          pietach.
          • srull Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem 14.04.06, 02:46
            Zapomnialem o czyms - nie wiem jak ksztaltuja sie zarobki Agory z racji reklam w
            sieci, ale chcialbym zwrocic uwage na namulnie otwierajace sie okienka. Ostatnio
            przybiera to wymiary Armageddonu:P Przesada do kwadratu.
            • Gość: www Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem IP: *.entel.pl 14.04.06, 08:52
              Masz to tutaj:

www.agora.pl/im/3/3166/m3166823.pdf
          • Gość: www Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem IP: *.entel.pl 14.04.06, 08:50
            Można, tylko zyski koncernu Agora spadną przez to o połowę. Zobacz na kurs,
            akcje nurkują. Oczywiście decyzja dobra dla kilentów, zła dla akcjonariuszy.
          • jardo-g Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem 14.04.06, 10:21
            W Warszawie za to przeginali z ceną. W Gdańsku kosztowała 2 zł, a w Warszawie
            2,8
    • Gość: agora Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:57
      Ściemniasz człowieku, bo udzielając się na forum gazeta.pl tak naprawdę
      kibicujesz Agorze. I tak trzymaj. :D
      • Gość: wz Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.04.06, 00:00
        twój sposób "myslenia" mnie poraża ha ha
        • Gość: mm Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.06, 00:19
          ja odkad mam neta i stale lacze to w ogole nie kupuje gazet. to przeciez ogromne
          marnotrstawo papieru a w necie sie poczyta co sie chce. portal gazeta.pl jest
          super... :) dlatego choc nie kupuje GW to nie rozstaje sie z agora ktora jest
          przykladem madrego i polskiego sukcesu...
          mam nadzieje ze GW zostanie na zawsze madra gazeta.
          i wcale nie musi byc obiektywna.

:)))
          • Gość: wz Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.04.06, 00:21
            "polskiego sukcesu"????? "mądra gazeta"?????????? jaaaasssnneeeeeeee
            • kiks8 Czyli wredna wyborcza 14.04.06, 07:58
              wrobiła Rywina?
    • Gość: greg Bo takiego GWna nie da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 00:22
      sie czytac.Niech zyje jedna jedyna rodzina GW i jej ojciec redaktor A.Michnik
      • Gość: mm Re: Bo takiego GWna nie da IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.06, 00:25
        no to po co tu wchodzicie ?
        czytajcie sobie swoj dziennik polski, wszechpolski czy tam jakies NIE.

GW to fundament normalnosci w tym lekko poj...anym kraju ...
        • Gość: shocking truth Re: Bo takiego GWna nie da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 01:04
          Gość portalu: mm napisał(a):

> no to po co tu wchodzicie ?

Byc może trudno ci sobie to w ogóle wyobrazic, ale czerpanie wiadomości i
          opinii z różnych źródeł, szczególnie z tych, z którymi się nie zgadzamy, jest
          rzeczą chwalebną. Niestety, szczególnie wśród wielbicieli Gadasia, modne jest
          coś odwrotnego (już kilka razy podczas dyskusji z michnikoidami na tym forum
          wykazałem ich ignorancję wynikającą właśnie z tego, że nie sięgają po nic poza
          wybiórczą).

> czytajcie sobie swoj dziennik polski, wszechpolski czy tam jakies NIE.

schematyczne postrzeganie ludzi nie klękających przed Gadasiem i fenomenalna
          znajomośc rynku ;-)

> GW to fundament normalnosci w tym lekko poj...anym kraju ...

dobry żart ;-) naprawdę
        • Gość: Wiesio Re: Bo takiego GWna nie da IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 01:39
          >GW to fundament normalnosci w tym lekko poj...anym kraju ...
          No pewnie, ze tak :)
      • Gość: carlo Macie dobry portal..... IP: *.aster.pl 14.04.06, 00:28
        to nie dziwne,że wersja papierowa mniej "schodzi" / poza tym po co komu stos
        makulatury, gdzie 3/4 to ogłoszenia. Ja tęsknię za tą Gazetą z początku lat 90-
        tych- w której widać było staranność dziennikarską, dla której pisali ludzie
        mający coś do powiedzenia. Obniżenie lotów też kosztuje- więc na te Święta
        życzę Wam -Droga Redakcjo więcej staranności w wykonywanej pracy i powodzenia
      • Gość: Faryzeusz Re: Faryzeusze IP: *.adsl.highway.telekom.at 14.04.06, 09:10
        Czy w zydowskiej kulturze sa ojcowie? raczej Faryzeusze wiec GW jest gazeta
        Faryzeuszy
      • Gość: Oliveira Re: Bo takiego GWna nie da IP: *.flashnet.pl 14.04.06, 10:06
        To co tu robisz? Won komentować Nasz Dziennik... ach, zapomniałem, że ND nie da
        się komentować. Ciekawe dlaczego
    • dr.szfajcner Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 00:41
      Gość portalu: wz napisał(a):

> nigdy nie przypuszczałem, ze będę kibicował Niemcom... trudno oszacować ile
      > złego zrobiła "agora" i "gw" w Polsce i w świadomości Polaków...

Twoje kibicoeanie Niemcom to zasluga Agory?
      Pewno gdybys czytal norweska Rzeczpospolita,
      to bys kibicowal Szwedom.
      • Gość: mm Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.06, 00:50
        mieszkam w DE juz od 2 lat...
        wcale temu krajowi nie kibicuje bo troche mam go juz dosyc.

• tichauer mm - z powrotem do Polski wracaj, kraj w potrzebie 14.04.06, 09:08
          mm - mjyszkosz w e Niemcach? Jusz chcesz nazot do Polski, bo ci sie
          mierznie!!!!! To jusz szybcuiutko, wartko nazot do swojej ojczyzny!!!! Bo za
          kfoila bydzie za niyskoro - i twoje kolesie rozpierduykają tyn już chory kraj
          do imeyntu.

PS - Dla mm i innych Weszchpolaków, którzy mają trudności ze zrozumieniem tekst
          w dialekcie j. polskiego (oficjalne stanowisko władzy zwierzchniej), chciałem
          skłonić tego poskiego, pewnie wielopokoleniowego patriotę, aby pozostawił ten
          zgniły kraj - Niemcy - i wrócił do Polski. Zaoszczędzi Niemcom trochę
          powietrza, a w Polsce będzie się mógł przecież mm samoralizować walcząc
          z "Michnikoidami", do których się takoz zaliczam!!!
    • Gość: t73 Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 01:18
      A po co czytać jak wszsytko w Trwam i Nowym Dzienniku. Polska Moherowych Beretów
      to Polaka pusta, prymitywna i ograniczona!!!. Słyszełem ze Axel już Kczyńskiemu
      się przypodobał anosnując wizytę w Niemczech. Po co czytać jak Rydzyk wszystko
      wie, ba nawet kasą oróbi. Tylko że ze stratą to moheroy juz nie zrozumieją. Aby
      Państwo dało na wódkę... to się liczy. Kotś inny zarobi!!!!
    • thebiglebowski Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 02:02
      > nigdy nie przypuszczałem, ze będę kibicował Niemcom... trudno oszacować ile
      > złego zrobiła "agora" i "gw" w Polsce i w świadomości Polaków...

Bardzo ciekawa jest cala ta nienawisc do GW, bo zarowno w zespole "Faktu" jak i ekipie nowego
      "Dziennika" jest mnostwo dziennikarzy ktorzy przez wiele lat pracowali w Wyborczej.
      W kazdym wiekszym projekcie medialnym ostatnich lat biora udzial byli agorowcy,
      a zatem... ONI SA WSZEDZIE! ;-)

Sorry folks.

Dude

• piotrprzekota Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 08:03
        To dziwne, ale nie pracowałem w GW, ani w żadnej innej redakcji. Kiedy czytam GW
        (kupuję w poniedziałek - "Praca", piątek -program TV oraz sobotę - "Turystyka")
        to aż się skręcam, kiedy widzę, co jest tam wypisywane. Szczególnie beznadziejne
        są komentarze, których poziom to ostatnie klasy podstawówki.
        Sposób prezentowania informacji o polsckiej polityce jest szczególnie
        tendencyjny, czasami GW posuwa się do manipulacji a nawet kłamstw. Wystarczy
        trochę wiedzy spoza GW, moment zastanowienia i już widać, co jest w GW grane.
    • Gość: Vera Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: 209.89.159.* 14.04.06, 02:43
      Polacy czytaja nie tylko coraz mniej gazet,ale coraz mniej ogladaja TV,a
      dojdzie do tego,ze calkiem odwroca sie od polityki,ktora wprawia ich tylko
      w stresy.
      Nie mysle,zeby ktoremus z politykow chodzilo o ludzi lecz o zaspokojenie swoich
      ambicji i nabiciu swojej kabzy.
      Tyle bylo juz rzadow,tyle obiecanek,a biedni,jak byli biedni,tak sa w dalszym
      ciagu.
      Zeby politycy - zamiast sie klocic- pojezdzili po wsiach i miasteczkach -
      zobaczyliby jaka tam jest skrajna bieda.
      Obciac wysokie uposazenia i czesc ich dac biednym,tak by ci bogaci nie szastali
      nimi na lewo i na prawo!
      Sadzilam,ze gdy prawica dojdzie do wladzy- dostrzeze polskie ubostwo i zacznie
      od gory oszczedzac. Nic takiego sie nie stalo- niestety!
    • Gość: Robert Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 14.04.06, 02:59
      Wyborczej.
    • tajemniczy_don_pedro A zwłaszcza "Wyborczej" :) 14.04.06, 04:55
    • Gość: Tomek Mam nadzieję, że Wyborcza zdechnie IP: *.aster.pl 14.04.06, 05:41
      zdechnie i nigdy się nie odrodzi.
    • werbus Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 07:21
      I dobrze będą mniej ogłupieni,zwłaszcza przez GW.
      To tuba światowego żydostwa.
      Żydzi komunę wymyślili i żydzi ją skończyli.
    • Gość: murowany Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 07:47
      Potrafisz rozwinac swa swiatla mysl?
      • Gość: pmk Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:13
        My obywatele tego kraju mamy po prostu JUŻ DOSYĆ:

1. JADU wylewającego się codziennie z gazet, w szczegolnosci Gazety Wyborczej i
        rostrzeliwania piórem przez generała Michnika i jego pretorian - pułkowników
        Pacewicza i Stasinskiego, każdej publicznej osoby, która ma czelność posiadać
        inne poglady polityczne, kulturowe, moralne niż oni. Ciągle to samo - Rydzyk,
        Waserman, Giertych, Lepper, Radio Maryja, Kaczyńscy - oto wrogowie, których
        trzeba zniszczyć za wszelką cenę. Tak samo, jak pięć lat temu AWS. Po co, aby
        znów wygrało SLD i mozna było załatwić sprawę telewizji dla AGORY sciskając się
        z premierem i wpływać na przebieg posiedzenia rady ministrów sterując premierem
        telefonem z Czerskiej (siedziby Agory).

2. GLUPOTY readaktorow piszacych artykuly w tej gazecie - owszem spadadła
        sprzedaz prawie wszystkich tytulów w styczniu i lutym, ale w tym czasie
        sprzedano ponad 150000 tys egzemplarzy gazety, której nie było rok temu i W
        SUMIE SZTUK GAZET KUPIONO WIECEJ niż rok temu (czesc osób zamiast GW czy Rzepy
        kupiło Nowy Dzień, a czesc osób w ogole sięgnęło po gazęte jako nowość). Mam
        nadzieje tylko, ze tacy kretyni nie zajmują się interpretacją wykresów z
        gospodarki !!!!!!
    • Gość: Ludwik Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:01
      Ostatnie gazety kupilem w celu sondazowym kilka lat temu po wieloletniej
      przerwie.Zmarnowalem jedynie pieniadze.

Dziennikarstwo to podobniez modny kierunek.
      Jak to jest,ze w tych warunkach "analizy" dziennikarzy nie roznia sie od bredni
      politykow?
      Komu zalezy na pisaniu o niczym?
      Za minute reklamy w TV czy wieksze ogloszenie w prasie trzeba slono
      placic.Widocznie oglupianie spoleczenstwa przez media jest
      oplacalna,wybiegajaca w przyszlosc strategia.

Z Polski wyjechalo ostatnio 2 mln mlodych Polakow.
      Nawet GUS nie wie czy w Polsce mieszka obecnie 33 czy 34 mln.

Media nadal jednak wola zajmowac sie politykowaniem.

Z internetu korzystam od kilkunastu lat.Mozna tutaj znalezc dobre materialy,
      jezeli zna sie jezyki obce.
      Dziennkarze korzystaja ze zrodel niedostepnych dla zwyklych zjadaczy chleba
      i dlatego powinni wykorzystac je dla rzetelnego dziennikarstwa a nie do
      dezinformacji.
    • Gość: 2341 wczoraj pisaliscie ze sprzedajecie srednio 450 tys IP: 212.244.84.* 14.04.06, 08:02
      wyborczej rozdwojenie jaźni?
    • Gość: jump Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:11
      Bo też świat czyta coraz mniej gazet.
    • Gość: polka Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 14.04.06, 08:15
      Wogóle nie kupuję żadnych gazet poniewaz mnie na to najzwyczajniej nie
      stać.Gazeta minimum kosztuje 1 zł a ja zarabiam na miesiąc 1100zł, gdzie za sam
      czynsz płacę 400zł.więc jakim cudem udaje mi sie ezgystowac na tym świecie nie
      wiem a juz o prasie nie ma mowy.Tym bardziej,że w pracy moge czasami złapac
      jakąś gazete no i mam internet.
    • Gość: gość Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.NET / *.stella.net.pl 14.04.06, 08:29
      a szczególnie dotyczy to Gazety Wyborczej - baaaaaaaaaaaaaardzo dobrze, skończą
      jak ich Nowy Dzień, jest jeszcze sprawiedliwość dziejowa
      • gregorz Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 09:15
        i gdzie wtedy frustraci bedziecie pisac jak wam GW zamkna? portal wtedy tez
        pewnei padnie! A forum Radia na M. lub pewnej gazetey pewnego Ojca jak na razie
        nei ma i pewnei dlugo nei bedzie!
    • Gość: wrog wybuirczej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Jacek Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:12
      A co się dziwicie. Jak się raz miało w ręku Gazetę Wyborczą to jż później taci
      się ochotę na czytanie gazet!
    • Gość: Publicysta Nareszcie merytoryczny artykuł w Naszym Dzienniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:15
      Nareszcie merytoryczny artykuł w "Naszym Dzienniku" o "niskich lotach Agory":
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060414&id=po01.txt
    • Gość: dyktator Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:27
      ha ha ha
    • ak813 Mniej czytelnikow - bo GWno zasmrodzilo rynek. 14.04.06, 10:32
    • Gość: SOP78 Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.biol.uni.lodz.pl 14.04.06, 10:52
      Życie jest coraz szybsze, a informacja w gazecie zawsze spóźniona. W dobie tv i
      internetu dostepnego za friko, kto będzie placił za makulaturę, z którą nie
      wiadomo, co począć. Gdy Gazeta Wyborcza w r. 1989 miała 8 stron, czytałem
      ją "od deski do deski". Teraz to codziennie nieaml książka. Gdybym to chciał
      czytać, nie miałbym czasu na czytanie książek...
      Krótko mówiąc szkoda czasu i pieniędzy na gazety
      • Gość: majka Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.e-wro.net.pl 14.04.06, 11:24
        Internet nie jest za friko, tylko, w moim przypaku, 70 zł miesiecznie. Ale
        fakt, od kiedy go zainstalowałem, gazety i wiele innych publikacji stało się
        zbędnych. Mam dostęp nie tylko do "Wyborczej", ale i do innych dzienników,
        tygodników, programów RTV itd., więc gazety muszą się pogodzić ze spadkiem
        czytelników. A "Wyborcza" i tak jest najlepszą gazetą w kraju!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka