Gość: wz IP: *.atman.pl / *.atman.pl 13.04.06, 23:49 nigdy nie przypuszczałem, ze będę kibicował Niemcom... trudno oszacować ile złego zrobiła "agora" i "gw" w Polsce i w świadomości Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.atman.pl / *.atman.pl 13.04.06, 23:55 gielda.onet.pl/0,1306701,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Bo co czytac... Non Stop To samo.. Ci sami idioci IP: *.nyc.res.rr.com 14.04.06, 05:33 z rzadu, te same awantury, te same durne incydenty, prawo i sprzeczki... Juz mdli czlowieka jak patrzy na zaklamane naglowki i te durne opowiesci jak to nasza gospodarka sie pnie... Juz nie chce mi sie czytac kolejny raz o Leper..ku, Kaczce, i innych pajacach co do rzadu zawitaja tabantem a wyjada Bugatti.... Smieszny i zalosny jest ten kraj... Juz tyle czasu minelo od komuchow a nic dalej sie nie zmienia procz tego ze Gazeta moze napisa co chce, po warunkiem ze rzadowcow to nie ugodzi... Nudne i smutne jest to, ze nasz kraj jest tak skorumpowany i nic jak na ten czas sie nie zmienia... Jak za komuny wszyscy zaklamani.... itd.. nawet nie chce mi sie juz pisac.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-frustrat ales frustratem IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 08:19 koles, az zal czytac... no coz - prawdziwie polska postawa zalamania sytuacja polityczna - wiekszosc normalnych narodow ma to gdzies, a przeciez francuskie czy wloskie elity sa jeszcze bardziej skorumpowane, niz nasze - vide prezydent Chirac za czasow, gdy byl merem Paryza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: ales frustratem IP: *.pl 14.04.06, 09:34 > koles, az zal czytac... no coz - prawdziwie polska postawa zalamania sytuacja > polityczna - wiekszosc normalnych narodow ma to gdzies, a przeciez francuskie > czy wloskie elity sa jeszcze bardziej skorumpowane, niz nasze - vide prezydent > Chirac za czasow, gdy byl merem Paryza H e ,Polacy marzą ,żeby byc francuskim hydraulikiem ... po 17 latach polskich reform . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Bo co czytac... Non Stop To samo.. Ci sami id IP: *.entel.pl 14.04.06, 08:47 Polska jest krajem ogromnych szans, a jeśli piszesz takie glupoty to tylko zle świadczy o tobie, w żadnym innym kraju też nie dał byś sobie rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar niestety GW strzeliła sobie w stopę np. przy BPH IP: *.bph.pl 14.04.06, 10:32 i jego likwidacji pisała peany bałwochwalcze na temat Profumo i Balcerka i jako to wspaniały deal robi Polska, że pozwala zlikwidować najlepszy, najbardziej dynamiczny i najlepiej rozwijający się bank w Polsce. Gwoli prawdy trzeba dodać, że na mój apel o napisanie tekstu o zwolnieniach pracowników centrali BPH i spółek zależnych BPH ukazał się nazajutrz obiektywny tekst w tym temacie. Dlatego jeszcze jedna prośba - czy GW nie mogłaby sprawować społecznej, publicznej kontroli nad procesem likwidacji BPH i zwolnieniach z tym związanych. Pewnie paru wiernych czytelników przybędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hahe Re: niestety GW strzeliła sobie w stopę np. przy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 12:27 Hej kolego z BPH, a co to w godzinach pracy sie po forach szwedasz. Ciecia sa nieodzowne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Nie czlowieku. Masz bezrobocie 18% ale dodaj z 5% IP: *.nyc.res.rr.com 14.04.06, 10:51 ludzi co z naszego kraju od czasow UE wyjechalo gdzies do pracy. I to jest kraj szans? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Bo co czytac... Non Stop To samo.. Ci sami id IP: *.pools.arcor-ip.net 14.04.06, 12:36 Nic dodac nic ujac, mozna jeszcze sprobowac szczescia na emigracji,nie jest latwo,ale zawsze lepiej,niz zyc w Absurdystanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Gdyz gazetom przybylo konkurencji 13.04.06, 23:57 wielu tych co kupowalo gazety z zamiarem przeczytania dzis nie majac czasu na czytanie za sprawa godzin spedzanych w internecie n juz nie kupuje gazet w takich ilosciach jak poprzednio. natomiast mlodziez, ktora jeszcze nie wyrobila nawyku-nalogu codziennego siegania po gazete juz nie ma szans na wyrobienie gdyz ugrzezla w internecie i telefonii komorkowej. Spadek czytelnictwa gazet tradycyjnych bedzie sie wiec stale powiekszal, powiekszal, powiekszal i nie ma od tego odwrotu. Nie pomoga tu miliony wywalone w bezsensowna reklame gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Ekstrapolacja liniowa jest bledem IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 14.04.06, 01:27 vinogradoff napisał: > wielu tych co kupowalo gazety z zamiarem przeczytania dzis nie majac czasu na > czytanie za sprawa godzin spedzanych w internecie n juz nie kupuje gazet w > takich ilosciach jak poprzednio To prawda, ze czytajac wiadomosci na Internecie mam mniej czasu na czytanie drukowanych gazet. Ale przegladanie drukowanych tekstow jest znacznie szybsze niz czekanie az na ekranie pojawi sie kolejna strona. Czyli korzystam z obu zrodel informacji i rozrywki. Kiedys przpowiadano, ze telewizja spowoduje wymarcie kina. Prognozy nie spelnily sie, bo kino ma swoje atrakcyjne strony. Sadze, ze podobnie bedzie z gazetami. Ekstrapolacja liniowa z dwu punktow zwykle jest bledna, bo wiekszosc procesow w naturze jest nieliniowa. Po przejsciowym spadku sprzedaz GW wyrowna sie lub zacznie znow wzrastac (o ile nie zmieni sie ona w szmatlawca). Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem 14.04.06, 02:41 Racja, z jednym "ale". A nie sadzicie, ze cena Wybiorczej byla ZWYCZAJNIE za wysoka? Nie wszyscy mieszkamy w Wawie, gdzie zarobki przewyzszaja srednia krajowa. Rozumiem, ze jest to opiniotworcza prasa z wyzszej polki. Kurka, no wlasnie, ale co z tym "ale"? Konkurencja jak widac dziala pozytywnie i na tym rynku. Od dzis zet piecdziesiat. A jednak mozna. Mozna, kiedy depcze ktos po pietach. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem 14.04.06, 02:46 Zapomnialem o czyms - nie wiem jak ksztaltuja sie zarobki Agory z racji reklam w sieci, ale chcialbym zwrocic uwage na namulnie otwierajace sie okienka. Ostatnio przybiera to wymiary Armageddonu:P Przesada do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem IP: *.entel.pl 14.04.06, 08:52 Masz to tutaj: www.agora.pl/im/3/3166/m3166823.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem IP: *.entel.pl 14.04.06, 08:50 Można, tylko zyski koncernu Agora spadną przez to o połowę. Zobacz na kurs, akcje nurkują. Oczywiście decyzja dobra dla kilentów, zła dla akcjonariuszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Ekstrapolacja liniowa jest bledem 14.04.06, 10:21 W Warszawie za to przeginali z ceną. W Gdańsku kosztowała 2 zł, a w Warszawie 2,8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agora Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:57 Ściemniasz człowieku, bo udzielając się na forum gazeta.pl tak naprawdę kibicujesz Agorze. I tak trzymaj. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.04.06, 00:00 twój sposób "myslenia" mnie poraża ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.06, 00:19 ja odkad mam neta i stale lacze to w ogole nie kupuje gazet. to przeciez ogromne marnotrstawo papieru a w necie sie poczyta co sie chce. portal gazeta.pl jest super... :) dlatego choc nie kupuje GW to nie rozstaje sie z agora ktora jest przykladem madrego i polskiego sukcesu... mam nadzieje ze GW zostanie na zawsze madra gazeta. i wcale nie musi byc obiektywna. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.04.06, 00:21 "polskiego sukcesu"????? "mądra gazeta"?????????? jaaaasssnneeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Bo takiego GWna nie da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 00:22 sie czytac.Niech zyje jedna jedyna rodzina GW i jej ojciec redaktor A.Michnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Bo takiego GWna nie da IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.06, 00:25 no to po co tu wchodzicie ? czytajcie sobie swoj dziennik polski, wszechpolski czy tam jakies NIE. GW to fundament normalnosci w tym lekko poj...anym kraju ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Bo takiego GWna nie da IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 01:04 Gość portalu: mm napisał(a): > no to po co tu wchodzicie ? Byc może trudno ci sobie to w ogóle wyobrazic, ale czerpanie wiadomości i opinii z różnych źródeł, szczególnie z tych, z którymi się nie zgadzamy, jest rzeczą chwalebną. Niestety, szczególnie wśród wielbicieli Gadasia, modne jest coś odwrotnego (już kilka razy podczas dyskusji z michnikoidami na tym forum wykazałem ich ignorancję wynikającą właśnie z tego, że nie sięgają po nic poza wybiórczą). > czytajcie sobie swoj dziennik polski, wszechpolski czy tam jakies NIE. schematyczne postrzeganie ludzi nie klękających przed Gadasiem i fenomenalna znajomośc rynku ;-) > GW to fundament normalnosci w tym lekko poj...anym kraju ... dobry żart ;-) naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesio Re: Bo takiego GWna nie da IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 01:39 >GW to fundament normalnosci w tym lekko poj...anym kraju ... No pewnie, ze tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo Macie dobry portal..... IP: *.aster.pl 14.04.06, 00:28 to nie dziwne,że wersja papierowa mniej "schodzi" / poza tym po co komu stos makulatury, gdzie 3/4 to ogłoszenia. Ja tęsknię za tą Gazetą z początku lat 90- tych- w której widać było staranność dziennikarską, dla której pisali ludzie mający coś do powiedzenia. Obniżenie lotów też kosztuje- więc na te Święta życzę Wam -Droga Redakcjo więcej staranności w wykonywanej pracy i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faryzeusz Re: Faryzeusze IP: *.adsl.highway.telekom.at 14.04.06, 09:10 Czy w zydowskiej kulturze sa ojcowie? raczej Faryzeusze wiec GW jest gazeta Faryzeuszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Re: Bo takiego GWna nie da IP: *.flashnet.pl 14.04.06, 10:06 To co tu robisz? Won komentować Nasz Dziennik... ach, zapomniałem, że ND nie da się komentować. Ciekawe dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 00:41 Gość portalu: wz napisał(a): > nigdy nie przypuszczałem, ze będę kibicował Niemcom... trudno oszacować ile > złego zrobiła "agora" i "gw" w Polsce i w świadomości Polaków... Twoje kibicoeanie Niemcom to zasluga Agory? Pewno gdybys czytal norweska Rzeczpospolita, to bys kibicowal Szwedom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.04.06, 00:50 mieszkam w DE juz od 2 lat... wcale temu krajowi nie kibicuje bo troche mam go juz dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tichauer mm - z powrotem do Polski wracaj, kraj w potrzebie 14.04.06, 09:08 mm - mjyszkosz w e Niemcach? Jusz chcesz nazot do Polski, bo ci sie mierznie!!!!! To jusz szybcuiutko, wartko nazot do swojej ojczyzny!!!! Bo za kfoila bydzie za niyskoro - i twoje kolesie rozpierduykają tyn już chory kraj do imeyntu. PS - Dla mm i innych Weszchpolaków, którzy mają trudności ze zrozumieniem tekst w dialekcie j. polskiego (oficjalne stanowisko władzy zwierzchniej), chciałem skłonić tego poskiego, pewnie wielopokoleniowego patriotę, aby pozostawił ten zgniły kraj - Niemcy - i wrócił do Polski. Zaoszczędzi Niemcom trochę powietrza, a w Polsce będzie się mógł przecież mm samoralizować walcząc z "Michnikoidami", do których się takoz zaliczam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t73 Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 01:18 A po co czytać jak wszsytko w Trwam i Nowym Dzienniku. Polska Moherowych Beretów to Polaka pusta, prymitywna i ograniczona!!!. Słyszełem ze Axel już Kczyńskiemu się przypodobał anosnując wizytę w Niemczech. Po co czytać jak Rydzyk wszystko wie, ba nawet kasą oróbi. Tylko że ze stratą to moheroy juz nie zrozumieją. Aby Państwo dało na wódkę... to się liczy. Kotś inny zarobi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thebiglebowski Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 02:02 > nigdy nie przypuszczałem, ze będę kibicował Niemcom... trudno oszacować ile > złego zrobiła "agora" i "gw" w Polsce i w świadomości Polaków... Bardzo ciekawa jest cala ta nienawisc do GW, bo zarowno w zespole "Faktu" jak i ekipie nowego "Dziennika" jest mnostwo dziennikarzy ktorzy przez wiele lat pracowali w Wyborczej. W kazdym wiekszym projekcie medialnym ostatnich lat biora udzial byli agorowcy, a zatem... ONI SA WSZEDZIE! ;-) Sorry folks. Dude Odpowiedz Link Zgłoś
piotrprzekota Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 08:03 To dziwne, ale nie pracowałem w GW, ani w żadnej innej redakcji. Kiedy czytam GW (kupuję w poniedziałek - "Praca", piątek -program TV oraz sobotę - "Turystyka") to aż się skręcam, kiedy widzę, co jest tam wypisywane. Szczególnie beznadziejne są komentarze, których poziom to ostatnie klasy podstawówki. Sposób prezentowania informacji o polsckiej polityce jest szczególnie tendencyjny, czasami GW posuwa się do manipulacji a nawet kłamstw. Wystarczy trochę wiedzy spoza GW, moment zastanowienia i już widać, co jest w GW grane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: 209.89.159.* 14.04.06, 02:43 Polacy czytaja nie tylko coraz mniej gazet,ale coraz mniej ogladaja TV,a dojdzie do tego,ze calkiem odwroca sie od polityki,ktora wprawia ich tylko w stresy. Nie mysle,zeby ktoremus z politykow chodzilo o ludzi lecz o zaspokojenie swoich ambicji i nabiciu swojej kabzy. Tyle bylo juz rzadow,tyle obiecanek,a biedni,jak byli biedni,tak sa w dalszym ciagu. Zeby politycy - zamiast sie klocic- pojezdzili po wsiach i miasteczkach - zobaczyliby jaka tam jest skrajna bieda. Obciac wysokie uposazenia i czesc ich dac biednym,tak by ci bogaci nie szastali nimi na lewo i na prawo! Sadzilam,ze gdy prawica dojdzie do wladzy- dostrzeze polskie ubostwo i zacznie od gory oszczedzac. Nic takiego sie nie stalo- niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 14.04.06, 02:59 Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Mam nadzieję, że Wyborcza zdechnie IP: *.aster.pl 14.04.06, 05:41 zdechnie i nigdy się nie odrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 07:21 I dobrze będą mniej ogłupieni,zwłaszcza przez GW. To tuba światowego żydostwa. Żydzi komunę wymyślili i żydzi ją skończyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murowany Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 07:47 Potrafisz rozwinac swa swiatla mysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pmk Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:13 My obywatele tego kraju mamy po prostu JUŻ DOSYĆ: 1. JADU wylewającego się codziennie z gazet, w szczegolnosci Gazety Wyborczej i rostrzeliwania piórem przez generała Michnika i jego pretorian - pułkowników Pacewicza i Stasinskiego, każdej publicznej osoby, która ma czelność posiadać inne poglady polityczne, kulturowe, moralne niż oni. Ciągle to samo - Rydzyk, Waserman, Giertych, Lepper, Radio Maryja, Kaczyńscy - oto wrogowie, których trzeba zniszczyć za wszelką cenę. Tak samo, jak pięć lat temu AWS. Po co, aby znów wygrało SLD i mozna było załatwić sprawę telewizji dla AGORY sciskając się z premierem i wpływać na przebieg posiedzenia rady ministrów sterując premierem telefonem z Czerskiej (siedziby Agory). 2. GLUPOTY readaktorow piszacych artykuly w tej gazecie - owszem spadadła sprzedaz prawie wszystkich tytulów w styczniu i lutym, ale w tym czasie sprzedano ponad 150000 tys egzemplarzy gazety, której nie było rok temu i W SUMIE SZTUK GAZET KUPIONO WIECEJ niż rok temu (czesc osób zamiast GW czy Rzepy kupiło Nowy Dzień, a czesc osób w ogole sięgnęło po gazęte jako nowość). Mam nadzieje tylko, ze tacy kretyni nie zajmują się interpretacją wykresów z gospodarki !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:01 Ostatnie gazety kupilem w celu sondazowym kilka lat temu po wieloletniej przerwie.Zmarnowalem jedynie pieniadze. Dziennikarstwo to podobniez modny kierunek. Jak to jest,ze w tych warunkach "analizy" dziennikarzy nie roznia sie od bredni politykow? Komu zalezy na pisaniu o niczym? Za minute reklamy w TV czy wieksze ogloszenie w prasie trzeba slono placic.Widocznie oglupianie spoleczenstwa przez media jest oplacalna,wybiegajaca w przyszlosc strategia. Z Polski wyjechalo ostatnio 2 mln mlodych Polakow. Nawet GUS nie wie czy w Polsce mieszka obecnie 33 czy 34 mln. Media nadal jednak wola zajmowac sie politykowaniem. Z internetu korzystam od kilkunastu lat.Mozna tutaj znalezc dobre materialy, jezeli zna sie jezyki obce. Dziennkarze korzystaja ze zrodel niedostepnych dla zwyklych zjadaczy chleba i dlatego powinni wykorzystac je dla rzetelnego dziennikarstwa a nie do dezinformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2341 wczoraj pisaliscie ze sprzedajecie srednio 450 tys IP: 212.244.84.* 14.04.06, 08:02 wyborczej rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jump Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:11 Bo też świat czyta coraz mniej gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 14.04.06, 08:15 Wogóle nie kupuję żadnych gazet poniewaz mnie na to najzwyczajniej nie stać.Gazeta minimum kosztuje 1 zł a ja zarabiam na miesiąc 1100zł, gdzie za sam czynsz płacę 400zł.więc jakim cudem udaje mi sie ezgystowac na tym świecie nie wiem a juz o prasie nie ma mowy.Tym bardziej,że w pracy moge czasami złapac jakąś gazete no i mam internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.NET / *.stella.net.pl 14.04.06, 08:29 a szczególnie dotyczy to Gazety Wyborczej - baaaaaaaaaaaaaardzo dobrze, skończą jak ich Nowy Dzień, jest jeszcze sprawiedliwość dziejowa Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Polacy czytają coraz mniej gazet 14.04.06, 09:15 i gdzie wtedy frustraci bedziecie pisac jak wam GW zamkna? portal wtedy tez pewnei padnie! A forum Radia na M. lub pewnej gazetey pewnego Ojca jak na razie nei ma i pewnei dlugo nei bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrog wybuirczej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 08:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:12 A co się dziwicie. Jak się raz miało w ręku Gazetę Wyborczą to jż później taci się ochotę na czytanie gazet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Publicysta Nareszcie merytoryczny artykuł w Naszym Dzienniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:15 Nareszcie merytoryczny artykuł w "Naszym Dzienniku" o "niskich lotach Agory": www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060414&id=po01.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyktator Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:27 ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOP78 Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.biol.uni.lodz.pl 14.04.06, 10:52 Życie jest coraz szybsze, a informacja w gazecie zawsze spóźniona. W dobie tv i internetu dostepnego za friko, kto będzie placił za makulaturę, z którą nie wiadomo, co począć. Gdy Gazeta Wyborcza w r. 1989 miała 8 stron, czytałem ją "od deski do deski". Teraz to codziennie nieaml książka. Gdybym to chciał czytać, nie miałbym czasu na czytanie książek... Krótko mówiąc szkoda czasu i pieniędzy na gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Polacy czytają coraz mniej gazet IP: *.e-wro.net.pl 14.04.06, 11:24 Internet nie jest za friko, tylko, w moim przypaku, 70 zł miesiecznie. Ale fakt, od kiedy go zainstalowałem, gazety i wiele innych publikacji stało się zbędnych. Mam dostęp nie tylko do "Wyborczej", ale i do innych dzienników, tygodników, programów RTV itd., więc gazety muszą się pogodzić ze spadkiem czytelników. A "Wyborcza" i tak jest najlepszą gazetą w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś