Dodaj do ulubionych

Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia...

06.06.06, 20:40
Dyrektor Programu Drugiego TVP Nina Terentiew złożyła wymówienie -
poinformowało biuro prasowe Telewizji Polskiej. Terentiew miała otrzymać od
prezesa TVP Bronisława Wildsteina propozycję objęcia innego stanowiska w TVP.
Nie wiadomo, czy ją przyjęła.
Dyrektorem TVP 2 Terentiew była od 1998 r. Trzymiesięczny okres wypowiedzenia
Niny Terentiew rozpocznie się pierwszego lipca.
Obserwuj wątek
    • franki8 Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 20:45
      Koniec epoki Sokorskiego. Amen. Pytanie - kto teraz?
      • zawod.reporter Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 20:57
        franki8 napisał:

> Koniec epoki Sokorskiego. Amen. Pytanie - kto teraz?

Obawiam sie, ze obiektywny inaczej Pospieszalski. Byly ostatnio takie plotki na
        "Woro"

Ale mam nadzieje, ze wraz z Nina odejdzie Dr.ozda. Herbatka u Tadka wywolywala u
        mnie ostra reakcje alergiczna.
        • franki8 Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 21:05
          Podobno jednak nie. Ja z kolei słyszałem, że prezes dostał zgodę na
          obsadzenie "dwójki" kimś z dziennikarzy związanych z nim od czasów
          starego "Życia", a część z nich to nieźli fachmani i wcale nie oszołomy.
          • david.locke Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 21:10
            Tyle ze z tamtej druzyny to wszyscy zarobieni sa.
            No chyba ze Zareba bo tylko on nie jest jeszcze funkcyjnym w zadnym medium. No i
            na telewizji sie zna bo wystepuje przed kamera ;)

No zostal jeszcze Redaktor, ktory wypowiedzial do Bronka pamietne slowa:
            "tracisz prace, ale nie przyjaciol". Sadze jednak ze on nie ma zadnych szans ;)
            • franki8 Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 21:16
              Ależ red. Zaremba jak najbardziej był funkcyjnym i to w TVP - kierował
              publicystyką "1". Krótko co prawda, a więc nie dał się poznać jako wybitny
              fachowiec - ale publicysta wyrósł z niego dobry.
              • david.locke Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 21:22
                Mam na mysli funkcyjnych obecnie. Skwiet, Sufin, Jankowski, Kras - wszyscy maja
                teraz etaty szefowskie. Sporo owczesny reporterow tez vide Gil i SOlecka.
                Praktycznie tylko Zareba niczym nie kieruje (no jeszcze duet Zawski & Marurek
                oraz Zalewska)Gdyby mial strzelac to chyba w Zarebe bym celowal - jesli
                infromacja ktora podajesz jest pewna.
                • franki8 Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 21:27
                  Może to i być... O Zalewskiej słyszałem dobre rzeczy jako o dziennikarce, ale -
                  ponoć zaciążyła i niedługo rodzi. Czyli padnie na Zarembę. Byle nie ciągnął za
                  sobą tego pajaca Zdorta.
                  • david.locke Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 21:31
                    Hmmm Zdort chyba mial doswiadczenie telewizyjne. O ile pamietam byl w grupie
                    "pampersow". Wiec pewnei wzialby go do pomocy.
                    Nie wiem jak wygladaja relacje Zdort - Zareba - ale poglady polityczne maja
                    chyba podobne wiec pewnie sie dogaduja.
                    • franki8 Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 06.06.06, 21:34
                      Doświadczenie telewizyjne <LOL> !!! Nie, na pewno nie. Był krótką chwilę,
                      istotnie razem z Zarembą - ale w przeciwieństwie do niego nie wykazał się nawet
                      chęcią zrozumienia, o co chodzi w tv. Po prostu zeżarł już wszystkie rozumy
                      (pewnie dlatego taki okrąglutki).
          • Gość: telewidz Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 08.06.06, 08:53
            Szefem dwójki ma zostać Jacek Łęski - kumpel Wilsdteina z "Życia".
            • franki8 Re: Nie sadzilem, ze dozyje tego dnia... 08.06.06, 17:37
              Jeśli to prawda, to nie tak źle - to niegłupi chłopak!
    • ab_extra Cud! Cud!!! 06.06.06, 20:49
      • Gość: agent cooper Re: Cud! Cud!!! IP: *.chello.pl 06.06.06, 22:36
        No to się wreszcie dwójka odPeReeLizuje. Skończy się epoka prezenterek
        przyjmowanych do pracy ostatniej dekadzie PRL-u. Te Torbickie, Dowbory,
        Młynarskie, Fajkowskie, Kubicze...Koniec skansenu!
        • ab_extra Ja bym jeszcze nieśmiało prosił żeby zniknięto 06.06.06, 22:54
          Drozdę i Dańca Marcina.
          • t-800 Re: Ja bym jeszcze nieśmiało prosił żeby zniknięt 07.06.06, 00:11
            I "Familiadę"! <zygi>
            • ab_extra otototo! Ja rozumiem, że w tv musi być głupio 07.06.06, 08:52
              ale żeby jeszcze przy tym nudno????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka