Gość: Uli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:10 No dobra ... ale o co chodzi z tym najwiekszym wygranym/przegranym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Justin woli rodziców IP: *.3.pl 03.11.06, 09:17 Jak to co? Wygrały te siksy z Blog 27.Smiech na sali:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Justin woli rodziców IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 23:32 No dobra ... ale o co chodzi z tym najwiekszym wygranym/przegranym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Justin woli rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 11:38 pewnie mieli czesciowo przygotowany tekst ktory puszcza zaraz po wynikach i zapomnieli skreslic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Justin woli rodziców 05.11.06, 14:02 Czemu śmiech? Blog 27 to stylowy zespół. Dziewczyny mają zniezłe piosenki. Dla mnie w tym roku najlepszy jest The Jet Set, tylko nie wiem, czy on jest kwalifikowany do polskich zespołów, czy do zagranicznych. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Tustin Jimberlake po raz kolejny pokazał, że 03.11.06, 09:35 nie potrafi śpiewać i głos ma cieniutki. Muse, The Killers, Keane, Nelly Furtado - występy niezłe, choć Felly Nurtado, za bardzo się nie naśpiewała ;-) W końcu nagroda dla DM. Reszty show nie pamiętam. Jaki najlepszy polski wykonawca, taki szoł Odpowiedz Link Zgłoś
glublak BLOG 27 najlepszym polskim zespołem? 03.11.06, 09:53 dzizas, śwait zchodzi na psy. kto wpuścił te gó..ary na scene. jak je widze to aż jestem za gertychowym zero tolerancji... no po prostu skandal. w szkole siedziec a nie pokazywać tyłki na scenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda BLOG 27 03.11.06, 14:24 czy ten wybitny zespol sie czasami nie rozpadl w tym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: BLOG 27 IP: 88.156.77.* 03.11.06, 15:42 prawda, dlatego tylko ta czarna byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho jaki program,taki najlepszy zespół, słuchaj trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:16 ...tylko trójki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarioGee Dno IP: *.wro.vectranet.pl 04.11.06, 01:09 MTV zawsze bylo smieszna stacja, a wybory "najlepszych" dobitnie o tym swiadcza. Na temat najlepszego polskiego artysty to az szkoda sie wypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Justin woli rodziców IP: *.rzeszow.mm.pl 03.11.06, 10:03 Uwielbiam Justina. Jego styl bycia i zachowanie a w szczególnosci jego piosenki. Moze i być wykreowany, wystilizowany, mogą mu narzucać to co chcą ale jak sie na to zgadza to jego wybór i to bardzo dobry. Zawsze będą krytkować gwiazdy on dla mnie nią jest. Cudny występ, cudne "my love" i cudny "seyback". Nic dodac nic ująć. Fajnie ze i tacy ludzie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google Re: Justin woli rodziców IP: *.realestate.net.pl 03.11.06, 10:23 Gość portalu: aniaa napisał(a): > Uwielbiam Justina. Jego styl bycia i zachowanie a w szczególnosci jego > piosenki. Moze i być wykreowany, wystilizowany, mogą mu narzucać to co chcą ale > > jak sie na to zgadza to jego wybór i to bardzo dobry. Może i jest sztuczny ale dla mnie jest prawdziwy. Koleś ma zero do gadania - podpisujesz kontrakt i śpiewasz, zachowujesz się, jesz i srasz jak Ci każą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: Justin woli rodziców IP: *.rzeszow.mm.pl 03.11.06, 10:45 To jest prawda co mówisz. Jak chcesz zrobic karierejszyn to nie ty ustalasz zasady ale inni robią to za ciebie. A z Justina jest świetny materiał na gwiazde... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an beznadziejna relacja IP: 212.105.239.* 03.11.06, 11:37 po to trzeba bylo wysylac korespondenta do stolicy Danii? rownie dobrze mogl te rewelacje napisac notujac przed telewizorem i logujac sie na strone mtv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: beznadziejna relacja IP: 83.168.124.* 03.11.06, 16:13 Popieram. Myślałem, że poczytam sobie trochę więcej, a tu rozczarowanie. Może to dlatego, że to materiał z metra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanillana Justin woli rodziców IP: *.chello.pl 03.11.06, 16:25 ...Blog 27...I wszystko jasne...Niech nikt mnie teraz nie pyta, dlaczego prawie wcale nie słucham polskiej muzyki...Czasem, albo już coraz częściej wstydzę się naszego państwa i to tak bardzo, że przy dobrej okazji poprostu stąd wyjadę. "P" nie jest państwem do normalnego życia-teraz już nie chodzi mi tylko o muzykę. Jeżeli nikt nie zredukuje komercji w tym kraju conajmniej o 99,9% to zawsze będziemy beznadziejni na tle innych pięknych państw (nie twierdzę, że tylko u nas jest komercja), które bardziej doceniają talent, a nie tylko skupiają się na własnych dobrach materialnych. Porównajcie "Dodrotkę" z Rihanną...nawet wstyd porównywać bo "nasza" z Rihanną nigdy nie wygra...można się tylko śmiać jak koń...Nasza muzyka zawsze będzie dup na bo ludzi trochę utalentowanych mogę policzyć na palcach...nawet u nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
tjbykowicz ludzi, nawet bardzo utalentowanych jest sporo... 03.11.06, 16:45 ale NIE maja szans przebicia sie ...a blog27 czy jak im tam nie jest najlepszym zespolem, bo jest najlepsy ;) w naszym piknym kraju czesto decyduja inne wzgledy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Justin woli rodziców IP: *.chello.pl 04.11.06, 00:38 O rety... wyjeżdżaj, byle szybko, nie będzie tu Twojego potomstwa - tym lepiej dla ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Blog 27 - buahahahahahahahaahahahahahahahah ahahaha 03.11.06, 19:43 Myślałem, że wraz z disco polo przeminęła moda na kocią muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł z Lublina Depeche Mode na zawsze!!! IP: 212.182.32.* 03.11.06, 20:17 Jestem ciekawy, która z tych jednosezonowych pseudo-gwiazd bedzie znana za 25 lat :-))))) Czyli tyle ile istnieje DM? TYLKO I ZAWSZE - DEPECHE MODE!!! Pozdrowienia dla wszystkich depeszów, a szczególnie tych, których dzieci są już drugim pokoleniem fan(atyk)ów :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Depeche Mode na zawsze!!! IP: *.nwrknj.east.verizon.net 04.11.06, 03:42 > Jestem ciekawy, która z tych jednosezonowych pseudo-gwiazd bedzie znana za 25 > lat :-))))) Czyli tyle ile istnieje DM? TYLKO I ZAWSZE - DEPECHE MODE!!! > Pozdrowienia dla wszystkich depeszów, a szczególnie tych, których dzieci są już > drugim pokoleniem fan(atyk)ów :-)))) Amen. DM forever! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuptek z Eire A gdzie Madonna?Nagrała super płytkę,większość IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 04.11.06, 04:40 z niej to przeboje.Ale MTV chyba tego nie zauważyła.Szkoda.Tak jak wcześniej wiele osób zauważyło na innym forum-MTV się stacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankha Re: A gdzie Madonna?Nagrała super płytkę,większoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:11 Też mi brakuje Madonny na liście. Pewnie nie dostała nagrody, bo od wydania płyty minął prawie rok, a jak widać nagrodzeni zostali na ogół ci, których płyty miały premiery w ostatnich miesiącach (w końcu MTV jest zawsze na czasie...). Cieszy mnie jedynie nagroda dla Aguilery, która na ostatniej płycie pokazała, jaką przemianę może przjść tandetna gwiazdka pop w parę lat - z idolki niewybrednych małolat w świetną wokalistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Justin woli rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 01:03 Swoją drogą dobrze, że jeszcze oprócz szajsu ludzie słuchają muzyki - Red Hot, Depeche Mode, Muse, Killers. Czyżby zwrot w MTV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Re: Justin woli rodziców IP: *.nyc.res.rr.com 05.11.06, 06:10 Chodzi o morde i mode. Ci co wygrali beda teraz zarabiac kase na pokazywaniu ryja i promowaniu garderoby. O spiewaniu oczywiscie nie ma mowy bo muzyka MTV juz dawno przestalo sie zajmowac. Robi badania trendow dla korporacji i sprzedaje pomysly na reklame. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy A Evanescence oczywiście nagrody nie dostali... IP: *.it-net.pl 05.11.06, 11:29 Za to Justin sie popisywał, nagrodę Rock dostał jakiś beznadziejny zespół a Blog 27 zostal uznany za najlepszy polski zespół...po co ja właściwie oglądałam EMA? W zasadzie to mogłam sie tego spodziewać - Evanescence nigdy nie dostali nagrody od MTV, bo w końcu przecież na MTV Evanescence prawie nie ma... Ta głupia stacja zajęta jest promowaniem Blog 27 i Tokio Hotel...(dlatego oglądam VH1) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy MTV to juz zalosc do n-tej potegi IP: *.pools.arcor-ip.net 05.11.06, 12:10 celebrowanie dennych ale rozreklamowanych wykonawcow, o ktorych za rok nikt nie bedzie pamietal, wzajemne drapanie sie po pleckach o zapewnianie sie jakim to sie jest cool. target przecietnego odbiorcy tej stacji przesunal sie z liceum/studiow do gimnazjum i ciazy w strone podstawowki... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Justin woli rodziców 05.11.06, 14:26 Furtado zaśpiewała?? To chyba autor artykułu chyba oglądał inny program, bo na rozdaniu Nelly nawet NIE DAWAŁA, że śpiewa. A co do Blogu27 to nic jak okręli to Żenua:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolf Kim jest Justin? IP: *.kosson.com 10.11.06, 14:32 Ej, ten gość jest jakiś dziwny. W życiu nie słyszałem żadnej jego piosenki, nie jest zbytnio mądry, nie jest przystojny, wiecznie nieogolony, wygląda jak jakis młotek z boysbandu... Ale wszyscy co chwilę o nim piszą, występuje w połowie teledysków, chyba każda panna, która chce być na topie musi się przespać z tym lamusem. Odpowiedz Link Zgłoś