Gość: atakowac michnika IP: *.hsd1.or.comcast.net 12.11.06, 22:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ricos Prezentarka TVN wygrała Taniec z Gwiazdami IP: *.icpnet.pl 12.11.06, 23:03 Kto to kurcze pisal? Niefajnie ze dziennikarz moze byc az tak nieobiektywny... Czyzby zazdrosc gryzla o sukcesy kingi jako dziennikarza i jej popularnosc?? Dzisiaj uzyskala w sumie takie same oceny jury jak peter wiec stwierdzenie ze on wypadl zdecydowanie lepiej jest slabe i niesprawidliwe. Poza tym w poprzednich wystepach (poza fokstrotem) zawsze kinga i stefano byli od nich lepsi... dzieki koles - nie pisz jezeli sie nie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janbz Re: Prezentarka TVN wygrała Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:56 sms-y sms-ami, ale Beata i Łysy bardzo przegięli w punktowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kliklim A czy Kinga tworzy fajny klimat? Zobaczcie :-))) 13.11.06, 01:30 Jeśli coś obiecała czy obieca na klimat.blox.pl to jesteśmy ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: A czy Kinga tworzy fajny klimat? Zobaczcie :- IP: 62.21.79.* 13.11.06, 02:15 A ja uwazam ze w duzym stopniu wygrali dzieki jej partnerowi. Juz widze tych widzow "ale fajny ten Wloch" :) Pozatym uwazam ze faktycznie tanczyla slabiej. Ale w sumie ch mnie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Kinga Rusin to jedna z najpiękniejszych kobiet 13.11.06, 19:18 a na pewno najładniejsza wśród rówieśniczek. Całusy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Prezentarka TVN wygrała Taniec z Gwiazdami 13.11.06, 00:49 Najlepsi byli i tak Liszowska i Sadowski, szkoda, że nie wystąpili w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Prezentarka TVN wygrała Taniec z Gwiazdami IP: 89.229.146.* 13.11.06, 14:54 LIszowska Sadowski no i Mroczek a dopiero cala reszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura domowa Co to jest "prezentarka"? Co się na tym trze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:49 To taka tarka, którą się daje w prezencie? A może tarka do tarcia prezentów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Co to jest "Gwiazda"? IP: *.chello.pl 13.11.06, 23:25 Pytam serio. Nie mam na myśli ciała niebieskiego, rzecz jasna. Rozumiem, że pani, która przed laty była krótko przenterką TV (wyróżniała się wonczas urodą i infantylizmem) jest Gwiazdą. A przepowiadacz pogody? a kiądz dominikanin, który raz na tydzien przez dziesięć minut ma kazanie na wizji - to też Gwiazdy są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była_tancerka Re: Prezentarka TVN wygrała Taniec z Gwiazdami IP: *.aster.pl 13.11.06, 17:33 Jak odrzucili Sadowskiego, to przestałam oglądać. Dla mnie on powinien bezwzględnie znaleźć się w finale. Jako drugi może Mroczek, może Kinga, może Peter L? Sadowski był jednak najlepszy ! A w następnej edycji proponuję zmienić troche jury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Sadowski był lepszy IP: *.iel.wroc.pl 14.11.06, 12:30 Zdecydowanie się z Tobą zgadzam, choć zmieniłabym kolejność Sadowski nr 1, Liszowska na drugim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominique Kinga zasłużyła na zwycięstwo! IP: *.hypair.net 13.11.06, 00:59 Kinga absolutnie zasłużyła na zwycięstwo! Niestety, ale w tej edycji nie było talentu na miarę Cichopek czy pierwszego Mroczka. Owszem, poziom był pod koniec wyrównany, ale mnie nikt nie zachwycał. A już na pewno nie Liszowska - kompletnie nie rozumiem, czym zachwycał się p. Galiński. Chyba stylem i zachowaniem pani Latarynki. Zresztą, obiektywnie patrząc to właśnie Kinga zrobiła największe postępy - nie jest ani aktorką, ani piosenkarką obytą na scenie i "zarabiającą ciałem". To była kobieta najbardziej przypominająca nas, szaraczków. ;) Stąd jej popularność i poparcie wśród widzów. Według mnie Kinga wygrała zasłużenie, i już. Co nie zmienia faktu, że w tańcach standardowych Kindze zdecydowanie "nie idzie". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lips Re: Prezentarka TVN wygrała Taniec z Gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:33 Nie ma co się burzyć. Artykuł jest obiektywny. Zgadzam się z tym, że Kinga Rusin wygrała bo ma większą sympatię u widzów co należy odzielić od jej umiejętności tanecznych. Zdecydowanie wyższy poziom taneczny prezentuje Lukas i nie piszę, tego złośliwie - wyniki zostały ogłoszone, to przecież tylko rozrywka przy której każdy ma się bawić. Wszelkie kłótnie moim zdaniem są bezsensu.A w spiskową teorię manipulacji wynikami nie wierzę. Zresztą wydaje mi się, że Lukasowi bardziej od kryształowej kuli zależało na spełnieniu marzenia - czyli na nauce tańca towarzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Prezentarka TVN wygrała Taniec z Gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:17 Brawo Kinga!!! Tańczyła bosko i zawsze wyglądala pięknie!!!!!!!!! BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal chyba nie widziales jej bez makijazu IP: 85.183.243.* 13.11.06, 09:35 Zawsze wyglada pieknie? to chyba nie widziales jej bez makijazu, potwor taki, ze az sie sam zdziwilem. Piekna kobieta jest zawsze piekna, niezaleznie od makijazu i swiatel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: chyba nie widziales jej bez makijazu IP: *.oswiecim.sdi.tpnet.pl 13.11.06, 15:16 co Ty p... widzialem ja kilka razy w naturze (na nartach) i jest bardzo ladna (w szczegolnosci biorac pod uwage, ze ma juz swoje lata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Prezentarka TVN wygrała Taniec z Gwiazdami IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.06, 23:30 Oj, baardzo nieobiektywny ten dziennikarz był, bardzo... Może jakiś sfrustrowany? A jeszcze bardziej tendencyjne te pytania w sondażu... Rzeczywiście, trochę to niefajnie to wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Kinga to niezła babka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:39 A ten dziennikarz powinien zacząć sprzedawać marchewkę na placu. Chociaż to pewnie kobieta. Ale odważnie nie ma podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre383 Rozwora,paszczur IP: *.server.ntli.net 12.11.06, 23:44 ,za co jej ta nagroda???A przezycia to niech leczy u psychiatry,a nie kosztem lepszych i nerwów telewidzów.A TVN nie popisał się.Powrót TKM.Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko mania prześladowcza IP: *.lot.pl 13.11.06, 06:26 tak masz racje układ działa to pewnie agenci wsi w tvni i subotic ciagnie za te sznurki wszystkie, ustawione od początku, z tą manią prześladowcza miałbyś duże szanse u jarka i romana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janbz taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:58 sms-y sms-ami, ale Beata i Łysy bardzo przegięli w punktowaniu przestałem lubić TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha rusin ze swoim zapychaczem wygrala IP: *.adsl.alicedsl.de 13.11.06, 00:11 ta rusin z tym swoim ZAPYCHACZEM niech lepiej zajmie sie czyms innym. Ludzie ogladajacy ten program to idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: rusin ze swoim zapychaczem wygrala IP: 62.69.202.* 13.11.06, 00:21 Gość portalu: martha napisał(a): Ludzie ogladajacy ten program to idioci. ale zeby tak o sobie pisac....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auwmen Re: rusin ze swoim zapychaczem wygrala IP: *.eranet.pl 13.11.06, 01:30 ja z wszystkich edycji obejrzalam moze w sumie 5-10 min tego programu, hm oczywiscie rozrywka w tv jest potrzebna ale ten przedruk z licencji ,,, ja mam takie zdanie ze to po prostu program markentingowy tzw popularnych osób i osóbek ,które nie wiedziec czemu sa popularne... jak dla mnie taniocha i kicz co nie zmienia faktu ze ok sa ludzie ktorych to emocjonuje i dobrze lepsze to niz filmy na ktorych co 3 sek ktos kogos zabija......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajda221 Re: rusin ze swoim zapychaczem wygrala IP: *.chello.pl 13.11.06, 15:52 Brawoooooooooooooooooooooooooooo Leno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironlord Re: taniec z gwiazdami IP: *.lodz.agora.pl 13.11.06, 11:51 Dokładnie, Tyszkiewiczowa zawsze tak marudziła na "czarną mambę" że tak zjeżdza tańczących i co jak Lucas dostał 10 od Pavlovic to sama dała 9 ?? To było poniżej pasa, ale cóż tępy i beznadziejny włoch, który nic nie potrafi nawet powiedzieć tylko się wydurnia jak 15 letni szczeniak, żądzi bo to włoch. Bleee... Myśle że te ostatnie noty były z litości, żeby było na remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa Re: taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:31 no wlasnie - Tyszkiewicz stracila klase, a u mnie sympatie. Rusin od poczatku byla jej faworytka - i dobrze, w koncu ma baba prawo kugos faworyzowac, bo sie jej podoba(hm...)! Ale w ostatnim programie przegiela i zachowala sie bardzo nie fair, obnizajac noty dla Petera Lucasa, ktory BYL LEPSZY bez dwoch zdan! A ocena - 9 wydana przez Tyszkiewicz i Galickiego dla freestyle'u Lucasa i Kublik byla bardzo krzywdzaca, nawet Iwona Pawlovic dala 10, a to mowi samo za siebie! Zatanczyli swietnie, w odroznieniu od dziwnych wygibasow i jakiegos gruppen sexu, ktory odstawili Rusin z Włochem....SZOK, nawet tutaj - w programie z zalozenia rozrywkowym,licza sie drobne sitwy i kombinowanie...Przykre to i choc do Rusin nic nie mam, to nie jej nalezalo sie zwyciestwo w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 05:39 Zgadzam się z oceną, że jury w ostatnich ocenach tańca z gwiazdami było nieobiektywne a stronnicze, oj nie fajnie przecież to miała być zabawa i jak do tej pory była w tym programie a nie faworyzowanie skrzywdzonej przez los Kingi. Mimo całej sympatii do niej przyznanie głównej nagrody nie było konieczne koleżance z TVN, zdecydowanie lepsza była para Peter i Dominika. No cóż może czas zakończyć ten program jeśli zaczynają tutaj wchodzić "układziki". Oj nieładnie, nieładnie. Pozdrawiam jury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL [...] IP: *.zab.nat.hnet.pl 13.11.06, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Kretactwo, jak zwykle. 13.11.06, 00:37 Okropne, jak drewna typu Mroczek i podobni(e) przepychane byly na sile kosztem innych. To zreszta jest show-business, tutaj niczego nie pozostawia sie przypadkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auwmen Re: Kretactwo, jak zwykle. IP: *.eranet.pl 13.11.06, 01:32 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes Kinga to zaden talent ani do tanca ani do spikerki 13.11.06, 03:39 tyle,ze jest zydowskiego pochodzenia i jest bliska kuzynka niejakiej Anny Rusin,ktora w TV byla kiedys realizatorka swiatla czy dzwieku; to niewazne. Wiec tak po znajomosci i po pochodzeniu trafila sie jej telewizja. Na sile teraz lansowana i to ordynarnie. Nie uznaje takich co prace dostaja po rodzinnych znajomosciach a dochodzi do tego jeszcze nazwisko Lisa. W sumie warci siebie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Lis to tez Zyd, tak jak Lepper ,Kaczynscy i Papiez 13.11.06, 04:25 Zydogrom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Kinga to zaden talent ani do tanca ani do spi IP: *.lot.pl 13.11.06, 06:30 to chyba ma znaczenie ze jest dobra prezenterka a fakt zze pomimo tego ze byla gorsza od niektorych par i wygrala chyba to potwierdza, no tak ale jest zydowskiego pochodzenia to przekresla jej szanse na cokolwiek, co za kretyn z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
4bani Nie oglądam targowiska próżności 13.11.06, 07:42 i przez to jestem wolny od złych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
25h Ktoś miał wątpliwości? 13.11.06, 08:07 Jeśli ktokolwiek zna się na pracy w mediach,to chyba nie jest zdziwiony werdyktem,który był do przewidzenia od pierwszego programu.Tak to działa i szkoda tylko ludzi,którzy dzwonią i wysyłają smsy sądząc,że mają wpływ na program.Ciekawe jak prawnie wygląda ta sprawa,ponieważ w mojej opinii pachnie tu delikatnie wyłudzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Ktoś miał wątpliwości? 13.11.06, 09:04 25h napisał: > Jeśli ktokolwiek zna się na pracy w mediach,to chyba nie jest zdziwiony > werdyktem,który był do przewidzenia od pierwszego programu.Tak to działa i > szkoda tylko ludzi,którzy dzwonią i wysyłają smsy sądząc,że mają wpływ na > program.Ciekawe jak prawnie wygląda ta sprawa,ponieważ w mojej opinii pachnie t > u > delikatnie wyłudzeniem. Delikatnie? Ten wałek cuchnie na odległość- od początku było to "faworyzowanie swojej". Nie rozumiem, po co była w ogóle ta edycja, skoro tvn chciał pani Rusin otrzeć łzy po rozstaniu z mężem, mogli od razu na konferencji ogłosić, że pani Rusin jest najlepsza i po sprawie. Panna Liszowska tańczyła o niebo lepiej, niż pani Rusin, to było widać gołym okiem. Dziennikarz, piszący ten tekst, nie był nieobiektywny, tylko napisał to, o czym wszyscy mówili od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat to juz moja >swinka morska> ma wiecej luzu w sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:28 niz sztywny pal azji w wykonaniu kolezanki z sieci prezentujacej kicz podskakiwania w rytm trabki i madrosci z prowincji emerytki ktorej na zyganie wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BetHooN Kinga jest SUPER i tyle !!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacek tenedencyjny sondaż IP: 195.116.103.* 13.11.06, 08:55 Sondaż na stronie jest nieudolny i tendencyjny. Od razu rzuca się w oczy że 1 punkt nalezaloby rozdzielic na 2. Prawdopodobnie rozgrywka byla pomiedzy popularnoscia i sympatia widzow.. a umiejetnosciami. Lukas tanczyl lepiej, choc Kinga tez juz swietnie tanczy i jak kazdy ja lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid lukas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 08:55 lukas to dla mnie taka ruska para na lodzie: glebę zaliczą 3 razy a i tak wygrają. facet potykał się 5 razy i nikt tego nie widział. pavlovicz miała chyba w szklance metylowy, że tego nie widziała. rusin też nie była perfekt, ale na tle lukasa, to przerosła go o niebo. tvn zeszmacił ten program. wystarczyły by 2 edycje w roku i odpowiednia oprawa, a tak mamy szopkę taneczną, do banii..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Dziękuję IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 09:05 KOCHANA KINGUSIU. Zapomniałaś powiedzieć DZIĘKUJĘ wszystkim ,którzy wysyłali smsy,a miło byłoby to usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
forbesboy SZTUKA TAŃCA 13.11.06, 09:18 To były czasy, kiedy taniec był moim życiem!!! Jeszcze do dzisaj pamiętam wielogodzinne treningi i klimat parkietu, jaki napawał mnie szaleństwem do życia!!! Taniec towarzyski jest sztuką, wielką sztuką, ale i ciężkim sportem! Dla niewtajemniczonych, to gimnastyka połączona z lekkoatletyką. Taniec jest jednak bardzo subiektywny i nie zawsze to co wydaje się w nim obiektywne oceniane jest pozytywnie. Wybieramy pary, które naszym zdaniem pięknie wyglądają i bardzo nam odpowiadają,...i nie ma w tym nic zdrożnego, ale z rzeczywistością realną to nie wiele ma wspólnego!!! Program "Taniec z gwiazdami" to piękna idea, ale sposób oceniania to zwykły telemarketing... Jestem byłym tancerzem, dla którego piękno tańca nie leży w lubieniu, czy nie lubieniu jakiejś osoby! To przede wszystkim, wysiłek, pot, łzy i ciężka, cholernie ciężka robota!!! Cieszę się, iż IV edycyję wygrała Kinga Rusin (bo to miła i piękna kobieta), ale fakt jest faktem BYLI LEPSI i to dużo LEPSI! Odpowiedz Link Zgłoś
forbesboy Re: SZTUKA TAŃCA 13.11.06, 09:28 Dziękuję Ewie szabatin i Przemkowi Sadowskiemu, którzy w moim mniemaniu byli najlepsi. Ewo, tańczyłem z Tobą kilka razy na turnieju i to jaką klasę tańca i życia posiadasz, pokazałaś w umiejętności przełożenia miłości tańca na Przemka. Super facet z niego, nigdy nie spodziewałbym się, iż po tak krótkim okresie można ruszać biodrami hehe...Dla mnie jesteście Mistrzami. Poza tym, dziekuję Dominice i Potrowi, którzy swoją wytrwałością i konsekwencją pokazali, że jak sie chce to można TANCZYĆ. Dominiko, technika rumby w Twoim wykonaniu jest fenomenalna, ... I jeszcze jedno do EWY...Twój taniec to hymn narodowy). Oglądałem ciebie ze Stefano na Mistrzostwach Niemiec, i gdyby znowu nie ta durna polityka, bylibyście dużo wyżej, ...ale 6 miejsce to też SUPER... Odpowiedz Link Zgłoś
forbesboy Re: SZTUKA TAŃCA 13.11.06, 09:31 Dziękuje Iwonie P., ktora jak zwykle swoją skrupulatnością, dobrym i wyostrzonym okiem pokazał, że my Polacy naprawdę jesteśmy warci lepszego oceniania. Dziękuję Beacie, Pani klasa to sztuka sama w sobie, ... PROPONUJĘ ZMIENIĆ SPOSÓB OCENIANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HABASIA KINGA RUSIN IP: 85.219.206.* 13.11.06, 09:42 JA OSOBIŚCIE GŁOSOWAŁAM NA PETERA LUKASA, OSOBIŚCIE UWAŻAM, ŻE ZWYCIĘSTWO KINGI BYŁO OD POCZĄTKU UKARTOWANE. A PRZEGIĘCIEM BYŁA PUNKTACJA BEATY TYSZKIEWICZ KIEDY IW0NA PAWLOWIC DAŁA PETEROWI 10, A BEATA WIELKA "ZNAWCZYNI" TAŃCA DAŁA 9. TO JUŻ ŚWIADCZY O NIECZYSTEJ GRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: KINGA RUSIN IP: 212.160.86.* 13.11.06, 10:03 W finale powinni się znależć Liszowska i Sadowski,to byłaby rywalizacja.Odpadli szkoda,póżniej było mi obojętne kto wygra.Końcowa punktacja p.Beaty i Piotra dla Lucasa była zastanawiająca.Gdyby dali po 10 prowadziliby,choć podobno nie oni decydują a widzowie.Kinga ciągle mówiła o sobie jako samotnej kobietce wychowującej dzieci i mającej tyle obowiązków,w wielu gazetach co rusz było o jej rozwodzie,tak nagle przed programem stała się rozmowna? Nie ty jedna Kingo jesteś sama z dwójką dzieci.Ciesz się,że masz pracę,niejedna kobieta chciałaby być na twoim miejscu,przestań się nad sobą użalać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: KINGA RUSIN IP: *.chello.pl 13.11.06, 22:26 a kto powiedział że jurorzy muszą głosować nie niżej niż Pawlowicz czy Galiński?? pomyśl, może poprostu Beacie nie podobał się aż tak bardzo Lucas który ma sztywne nogi i tyłek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: KINGA RUSIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 05:50 tak zgadzam się, że ostatnie oceny były nie na poziomie, a wydawałoby się, że Pani Beata ma klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betasz Re: KINGA RUSIN IP: 136.8.152.* 14.11.06, 09:54 Ja też miałem swojego faworyta w "Tańcu", który niestety odpadł wcześniej. Nawet nie będąc profesjonalistą widziałem, że inni tańczyli zdecydowanie lepiej. Ale nie krytykowałbym P. Beaty za niższą notę dla Lucasa. Po prostu jej bardziej podobała się rumba w wykonaniu Kingi niż freestyle Petera i chciała to wyrazić poprzez swoją notę (takie jest moje zdanie). Większa krytyka należałaby się chyba Piotrowi Galińskiemu, który był bardzo nieobiektywny w ocenie Kingi, a od którego jednak oczekiwałbym profesjonalnych ocen. Wydaje mi się też, że Kinga wygrała dlatego, że: 1. jest prezenterką TVN, 2. TVN oglądają ci, którzy lubią TVN (i jego prezenterów), 3. widzowie to nie sędziowie tańca i wybierają tych, których znają i lubią, 4. otrzymywała prawie zawsze zdecydowanie więcej głosów od widzów niż inni uczestnicy, nawet przy niższych notach sędziowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOWO Ściema stacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:52 Ta edycja to jedna wielka ściema TVN i jeden wieli kant z tymi esemesami. Ci co wysyłali esemesy, to ludzie nabici i wyreperowani z 3,00 zł+VAT, nieźle za te pieniądze organizatorzy będą się bawić. Gratuluję niezłego cwaniactwa i ogłupiania narodu, który wysyłał w dobrej wierze esemesy!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erudyta vivat? IP: 213.192.65.* 13.11.06, 09:52 oglądałem taniec za cenę nagrywania innych programów, które w tym samym czasie nadawane były w konkurencyjnych stacjach. Od początku gołym okiem widać było, że Kinga po przejściach ze swym byłym mężem jest zdecydowanie forowana. Szkoda,że nie brano pod uwagę umiejętności, a życiowe kłopoty uczestniczących par. Mimo wszystko pozdrawiam wygranych chyląc nisko czoło przed przegranymi. Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Kinga poszła na współczucie 13.11.06, 10:20 Jaka ona biedna. Mąż ją porzucił. Już nie wyjeżdża z dziećmi na wakacje za granicę. Sama musi z ołówkiem w ręku pilnować wydatków. Biedactwo. Musiała wygrać. Bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk wygrala bo tak mialo byc IP: *.udn.pl 13.11.06, 10:23 Rusin wygrala zeby odbudowalo sie jej poczucie kobiecosci. Bo wkrotce napisze ksiazke jak to Lis z niej wyssal sily i upokarzal i jak to znow z powrotem staje sie kobbieta i odzyskuje sily. Najlepiej tanczyli Sadowski i Liszowska choc obydwojga nie lubie jednak tanczyli pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kinga IP: 212.160.86.* 13.11.06, 10:41 Drugi taniec przypominał mi tańczonego krakowiaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastkojedyne [...] 13.11.06, 11:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Taniec IP: 212.160.86.* 13.11.06, 11:30 Nie mogę już patrzeć na Urbańskiego czy TVN nie słyszy co on plecie?Gada takie androny i sam z nich się śmieje,jego miny i gesty są beznadziejne.Kto mu pisze teksty,a może to improwizacja? Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Taniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:06 no tak, niechby nie dali Rusin wygrać...pióra by leciały (conajmniej.Rusin to beztalencie, brzydka i złośliwa baba, ale za to silna. Odpowiedz Link Zgłoś