gayboy 29.05.07, 08:48 A Colargol?? Większej cioty w życiu nie widziałem!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob... IP: *.biuro.multicon.pl 29.05.07, 09:31 Ja może na temat błyskotliwości dziennikarza, który to pisał... artykuł boski... Fajnie rano pośmiać się do łez.... gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gayanonim Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:39 a zapomnieli o smerfach tam to dopiero geje sie panosza Gargamel +Klakier i jeszcze te wszystkie smerfy tylu ich i jedna smerfetka no chyba ze tu mamy przypadek gangbang wiec totalne zboczenie i co tu w telewizji dzieciom pokazać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofeluberalles Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 30.05.07, 16:03 A Bolek i Lolek to co? Myślicie może ,że oni tak razem tylko dla koleżeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wyglada 29.05.07, 15:21 na to, ze tylko Jacek i Agatka byli nieskazeni homoseksulanym trendem. No moze jeszcze Balbina i Ptys. Jak wskrzesza w TV tego Jacka i Agatke i Balbine to juz zrobi sie zupelny PRL. Az sie lza w oku kreci. Moze jeszcze ujrzymy niedlugo jakiegos prezentera Dziennika TV w mundurze, a Jaroslaw zalozy ciemne okularki? Minister Giertych juz sie stara o nowe mundurki. PRL wraca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wy IP: 157.25.157.* 29.05.07, 15:27 Ratunku!!! Niech ktos zapakuje to cale Kaczo-giertychowe towarzystwo w jakas sonde kosmiczna i wysle na krance galaktyki.....bo juz dluzej tego zniesc nie mozna !!!! Panowie u koryta!!! Swiat sie z Was smieje juz nie ustami tylko d......i !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haberr Re: Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wy IP: *.kalisz.mm.pl 29.05.07, 20:20 Tylko patrzeć jak wilka z Jasia I Małgosi oskarżą za transwestyte hehhe takie fajne bajki sam je oglądałem ze swoim chrześniakiem lepsze takie bajki niż dzieci maja grać w jakieś mordobijne gry komputerowe lub jakieś bezsensowne strzelanki Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wy 29.05.07, 22:18 wilk to chyba w czerwonym kapturku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofeluberalles Re: Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wy IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 30.05.07, 16:05 Czerwony Kapturek to komunistyczna zoofilia!I jeszcze babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: 85.14.94.* 29.05.07, 15:25 Chcecie pozbawić dzieci wszytkich bajek. Moim zdaniem to jest przesada co wypisują na temat tych bajek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz87 Łe hehe :) IP: *.chello.pl 29.05.07, 20:24 Gratuluję elokwencji i ciętego dowcipu autorowi tekstu :) ale zapomnieliście o prawdziwym nasieniu szatana! MUMINKI! Na pozór normalna rodzina, ale: -chodzą nago (najskromniejsza Mamusia Muminka ma fartuszek) -Włóczykij ma naście lat ja pali fajke (i nie ma rodziców-pewnie uciekł z domu i jest na gigancie) -Małą Mi ma albo nerwicę, albo ADHD albo ciągle lata na prochach bo jest agresywna i nadpobudliwa -Ryjek - rozchwiany emocjonalnie - narkoman na głodzie -Muminek i Migotka - mają po naście lat a jak Migotka pyta się Mamusi mumina czy możę dzisiaj spać u nich to mama się zgadza a małolata pakuje się Muminkowi do łóżka rany... wszędzie dewiacje i zboczenia... jak ja mogłem to oglądać - chodze już do psychoanalityka żeby oczyścić się z tych okropieństw... pomocy... ratujcie... A TAK SERIO-USA śmieje się z Jarka bo nie ma konta w banku i trzyma kase u mamusi a teraz Unia Europejska pada ze śmiechu bo znbaleźliśmy geja w dobranocce... EMIGRUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D-T Inne IP: 80.55.130.* 29.05.07, 23:08 A królik Bugs, który ciągle całuje Elmera?? A zapomnieliście o Smerfach, wśród których jest tylko jedna, biedna Smerfetka? A czechosłowacka bajka "Sąsiedzi"?? A poza tym ta p. Rzecznik, to nie odróżnia homoseksualisty od transwestyty!! Tinky Winky woli nosić damska torebkę, ale nie podrywa innych "mężczyzn". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koona Re: Łe hehe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:26 A ja tak lubiłam Muminki... A co się okazuje? xD Prawdę mówiąc to już zakrawa o absurd. Są różne dziwactwa na tym świecie, ale żeby w bajkach dla dzieci wyszukiwać podtekstów homoseksualnych to już przesadyzm. A nawet jeśli, to co? Będziecie dyskryminowali tego fioletowego Teletubisia? xD Popieram - należy emigrować. Szybko i daleko. A wrócić dopiero wtedy, kiedy ktoś coś zrobi z tą naszą władza... Odpowiedz Link Zgłoś
gacus Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z 30.05.07, 01:24 a ponadto jest jeszcze Gargamel i Klakier, Kubuś (Winnie- imię żeńskie) i Krzyś! proponuję zakazać tęczy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora2 A Wilk i zając??? IP: *.is.net.pl 30.05.07, 12:14 Najpierw przekomarzanie się, niby-dokuczanie, a potem ta zapowiedź "ja ci jeszcze pokażę"!!!! Była tu mowa o Kreciku: on nie tylko jest taki mało męski, on jeszcze mieszka w dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich norach, ryje, kopie.... Reksio wystarczy,ze stanie tyłem do widza i co widz widzi ???? Widz widzi to co pies ma pod ogonkiem...i czasem zachęcająco kręci zadeczkiem (Reksio oczywiście a nie widz)... A Przygód kilka wróbla Cwirka ? Czy to normalne ,żeby mieszkać kątem u bociana i podglądać jego życie intymne ? ćwirek wyprzedził podglądaczy z Przygodzic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: teletubiesie mówią "pa pa..." ???? IP: 193.0.90.* 30.05.07, 12:29 To poprostu jakas paranoja. Branie sie za bajki dla dzieci. No jesli maja zamiar zrobic przeglad wszystkich seriali dla dzieci to powodzenia maja tego troche :-) Polecam "Smerfy" przelustrowac przeciez tam jest tylko jedna smerfetka a facetów tyle. Możliwe że w dawnej dobranocce o Przygodach Baltazara Gąbki ten jeden z bohaterów który był czarnym charakterem i ganial w czarnym płaszczu mówiąc :"karaaamba"- może był Ekscybicionistą????? Dajcie spokój. Nie zabierajvie dzieciom dziecinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mili28 Teletubiś gejem!!!! 30.05.07, 15:11 Teletubiś gejem! Rzecznik Praw Dziecka Ewa Sowińska chyba obejrzała Teletubisie i zauważyła, że jeden z nich nosi torebkę. Damską. A sam jest chłopcem. Tinky Winky Wniosek jest prosty - Tinky Winky jest gejem. To, o czym mówi pani rzecznik, nie jest niczym nowym, bo sam Ojcec Dyrektor dobrych kilka lat temu, oglądał Teletubisie. Ja wiem, że w polskiej telewizji jest teraz wiele amerykańskich bajek. Ale one są wymysłem szatana i prowadzą prosto ku zatraceniu. Oto jedna z polskich stacji emituje bajkę "Teletubbies", w której występuje postać o imieniu Tinky Winky. Postać ta jest wyraźnym symbolem zboczenia, jakim jest gejostwo. Po pierwsze jest różowa, kolor geji, po drugie ma na głowie antenkę w kształcie trójkąta, a to przecież ich symbol. Po trzecie, nosi coś w rodzaju torebki, jak reszta tych zboczeńców.(...) Odpowiedz Link Zgłoś
mili28 Re: Teletubiś gejem!!!! 30.05.07, 15:12 wiadomosci.onet.pl/1543028,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Łasica Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.akron.net.pl 30.05.07, 15:17 Nie nalezy zapominac o smefetce ktora ma do przesmerfowania cala wioske... Odpowiedz Link Zgłoś
mili28 Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z 30.05.07, 15:19 www.plotek.pl/plotek/1,78648,4182867.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smerfetka Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z IP: *.atol.com.pl 30.05.07, 15:21 Ale Smerfa Lalusia nie dotkne:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q1 Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:09 A patrzyłeś w lustro? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziś gość miś uszatek co prawda do łóżka chodzi sam... IP: *.chello.pl 01.06.07, 18:48 Ja uważam ze w tych bajkach pomimo wszystko nic zlego nie ma i nie wpływa ich oglądanie na dziecięcą psychikę. Moze czas zajac sie krwawymi bajkami ktore ostatnio sa w modzie <i to one tak naprawde wplywaja na dziecieca psychike> a do pani rzecznik to powiem tylko tyle ze niech zamontuje sobie kablowke i obejzy kartoon network tam dopiero bajki leca typu krowa i kurczak czy ed i edi .... i one sa w pozadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: miś uszatek co prawda do łóżka chodzi sam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 16:04 a ten sonik i te inne bajki co lecą w sobote rano japońskie pokemony i tym podobne, to jest CHORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i te bajki w których z kart do gry wychodzą potwory z pewną moca i ze sobą walczą, to to jest normalne według szanownej pani rzecznik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setherial Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:28 sama pani rzecznik to homoseksualista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 15:57 tak tak macie racje, ale zapomnieliscie jeszcze o papie smerfie i smerfetce. papa smerf przyprowadził sobie ją z za krzaczków i co nie żonaci a juz mają małe smerfiątka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piss on PiS Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:45 A GUMISIE!?! Przecież to jawna promocja tzw. "napojów wyskokowych". Dziwią się później, że młodzież, a nawet dzieci piją. Odpowiedz Link Zgłoś