Dodaj do ulubionych

Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob...

29.05.07, 08:48
A Colargol?? Większej cioty w życiu nie widziałem!! :-D
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob... IP: *.biuro.multicon.pl 29.05.07, 09:31
      Ja może na temat błyskotliwości dziennikarza, który to pisał... artykuł boski... Fajnie rano pośmiać się do łez.... gratuluję!!!
    • Gość: gayanonim Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:39
      a zapomnieli o smerfach tam to dopiero geje sie panosza
      Gargamel +Klakier
      i jeszcze te wszystkie smerfy
      tylu ich i jedna smerfetka
      no chyba ze tu mamy przypadek gangbang
      wiec totalne zboczenie
      i co tu w telewizji dzieciom pokazać ???
      • Gość: kartofeluberalles Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 30.05.07, 16:03
        A Bolek i Lolek to co? Myślicie może ,że oni tak razem tylko dla koleżeństwa?
    • jacek230 Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wyglada 29.05.07, 15:21
      na to, ze tylko Jacek i Agatka byli nieskazeni homoseksulanym trendem. No moze
      jeszcze Balbina i Ptys. Jak wskrzesza w TV tego Jacka i Agatke i Balbine to juz
      zrobi sie zupelny PRL. Az sie lza w oku kreci. Moze jeszcze ujrzymy niedlugo
      jakiegos prezentera Dziennika TV w mundurze, a Jaroslaw zalozy ciemne okularki?
      Minister Giertych juz sie stara o nowe mundurki. PRL wraca!!!
      • Gość: Macio Re: Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wy IP: 157.25.157.* 29.05.07, 15:27
        Ratunku!!! Niech ktos zapakuje to cale Kaczo-giertychowe towarzystwo w jakas
        sonde kosmiczna i wysle na krance galaktyki.....bo juz dluzej tego zniesc nie
        mozna !!!!

Panowie u koryta!!! Swiat sie z Was smieje juz nie ustami tylko d......i !!!!

• Gość: haberr Re: Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wy IP: *.kalisz.mm.pl 29.05.07, 20:20
        Tylko patrzeć jak wilka z Jasia I Małgosi oskarżą za transwestyte hehhe takie
        fajne bajki sam je oglądałem ze swoim chrześniakiem lepsze takie bajki niż
        dzieci maja grać w jakieś mordobijne gry komputerowe lub jakieś bezsensowne
        strzelanki
        • pstosia Re: Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wy 29.05.07, 22:18
          wilk to chyba w czerwonym kapturku...
        • Gość: kartofeluberalles Re: Tinky Winky! Super artykul. Brawo ten pan. Wy IP: *.bib.wpia.us.edu.pl 30.05.07, 16:05
          Czerwony Kapturek to komunistyczna zoofilia!I jeszcze babcia.
    • Gość: Anonim Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: 85.14.94.* 29.05.07, 15:25
      Chcecie pozbawić dzieci wszytkich bajek.
      Moim zdaniem to jest przesada co wypisują
      na temat tych bajek...
    • Gość: grzegorz87 Łe hehe :) IP: *.chello.pl 29.05.07, 20:24
      Gratuluję elokwencji i ciętego dowcipu autorowi tekstu :) ale zapomnieliście o
      prawdziwym nasieniu szatana! MUMINKI! Na pozór normalna rodzina, ale:
      -chodzą nago (najskromniejsza Mamusia Muminka ma fartuszek)
      -Włóczykij ma naście lat ja pali fajke (i nie ma rodziców-pewnie uciekł z domu i
      jest na gigancie)
      -Małą Mi ma albo nerwicę, albo ADHD albo ciągle lata na prochach bo jest
      agresywna i nadpobudliwa
      -Ryjek - rozchwiany emocjonalnie - narkoman na głodzie
      -Muminek i Migotka - mają po naście lat a jak Migotka pyta się Mamusi mumina czy
      możę dzisiaj spać u nich to mama się zgadza a małolata pakuje się Muminkowi do łóżka

rany... wszędzie dewiacje i zboczenia... jak ja mogłem to oglądać - chodze już
      do psychoanalityka żeby oczyścić się z tych okropieństw... pomocy... ratujcie...
      A TAK SERIO-USA śmieje się z Jarka bo nie ma konta w banku i trzyma kase u
      mamusi a teraz Unia Europejska pada ze śmiechu bo znbaleźliśmy geja w
      dobranocce... EMIGRUJE!
      • Gość: D-T Inne IP: 80.55.130.* 29.05.07, 23:08
        A królik Bugs, który ciągle całuje Elmera?? A zapomnieliście o Smerfach, wśród
        których jest tylko jedna, biedna Smerfetka? A czechosłowacka bajka "Sąsiedzi"??
        A poza tym ta p. Rzecznik, to nie odróżnia homoseksualisty od transwestyty!!
        Tinky Winky woli nosić damska torebkę, ale nie podrywa innych "mężczyzn".
      • Gość: Koona Re: Łe hehe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 23:26
        A ja tak lubiłam Muminki... A co się okazuje? xD

Prawdę mówiąc to już zakrawa o absurd. Są różne dziwactwa na tym świecie, ale
        żeby w bajkach dla dzieci wyszukiwać podtekstów homoseksualnych to już
        przesadyzm. A nawet jeśli, to co? Będziecie dyskryminowali tego fioletowego
        Teletubisia? xD

Popieram - należy emigrować. Szybko i daleko. A wrócić dopiero wtedy, kiedy ktoś
        coś zrobi z tą naszą władza...
    • gacus Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z 30.05.07, 01:24
      a ponadto jest jeszcze Gargamel i Klakier, Kubuś (Winnie- imię żeńskie) i Krzyś!

proponuję zakazać tęczy! ;-)
    • Gość: kora2 A Wilk i zając??? IP: *.is.net.pl 30.05.07, 12:14
      Najpierw przekomarzanie się, niby-dokuczanie, a potem ta zapowiedź "ja ci
      jeszcze pokażę"!!!! Była tu mowa o Kreciku: on nie tylko jest taki mało męski,
      on jeszcze mieszka w dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugich norach, ryje, kopie....
      Reksio wystarczy,ze stanie tyłem do widza i co widz widzi ???? Widz widzi to co
      pies ma pod ogonkiem...i czasem zachęcająco kręci zadeczkiem (Reksio oczywiście
      a nie widz)...
      A Przygód kilka wróbla Cwirka ? Czy to normalne ,żeby mieszkać kątem u bociana i
      podglądać jego życie intymne ? ćwirek wyprzedził podglądaczy z Przygodzic!!!
      • Gość: Aniołek Re: teletubiesie mówią "pa pa..." ???? IP: 193.0.90.* 30.05.07, 12:29
        To poprostu jakas paranoja. Branie sie za bajki dla dzieci. No jesli maja
        zamiar zrobic przeglad wszystkich seriali dla dzieci to powodzenia maja tego
        troche :-) Polecam "Smerfy" przelustrowac przeciez tam jest tylko jedna
        smerfetka a facetów tyle. Możliwe że w dawnej dobranocce o Przygodach Baltazara
        Gąbki ten jeden z bohaterów który był czarnym charakterem i ganial w czarnym
        płaszczu mówiąc :"karaaamba"- może był Ekscybicionistą????? Dajcie spokój. Nie
        zabierajvie dzieciom dziecinstwa.
        • mili28 Teletubiś gejem!!!! 30.05.07, 15:11
          Teletubiś gejem!
          Rzecznik Praw Dziecka Ewa Sowińska chyba obejrzała Teletubisie i zauważyła, że
          jeden z nich nosi torebkę. Damską. A sam jest chłopcem.

Tinky Winky

Wniosek jest prosty - Tinky Winky jest gejem.

To, o czym mówi pani rzecznik, nie jest niczym nowym, bo sam Ojcec Dyrektor
          dobrych kilka lat temu, oglądał Teletubisie.

Ja wiem, że w polskiej telewizji jest teraz wiele amerykańskich bajek. Ale one
          są wymysłem szatana i prowadzą prosto ku zatraceniu.
          Oto jedna z polskich stacji emituje bajkę "Teletubbies", w której występuje
          postać o imieniu Tinky Winky. Postać ta jest wyraźnym symbolem zboczenia, jakim
          jest gejostwo. Po pierwsze jest różowa, kolor geji, po drugie ma na głowie
          antenkę w kształcie trójkąta, a to przecież ich symbol. Po trzecie, nosi coś w
          rodzaju torebki, jak reszta tych zboczeńców.(...)
          • mili28 Re: Teletubiś gejem!!!! 30.05.07, 15:12
            wiadomosci.onet.pl/1543028,69,item.html
    • Gość: Jam Łasica Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.akron.net.pl 30.05.07, 15:17
      Nie nalezy zapominac o smefetce ktora ma do przesmerfowania cala wioske...
      • mili28 Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z 30.05.07, 15:19
        www.plotek.pl/plotek/1,78648,4182867.html
      • Gość: Smerfetka Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z IP: *.atol.com.pl 30.05.07, 15:21
        Ale Smerfa Lalusia nie dotkne:P
    • Gość: q1 Re: Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:09
      A patrzyłeś w lustro? ;-)
    • Gość: dziś gość miś uszatek co prawda do łóżka chodzi sam... IP: *.chello.pl 01.06.07, 18:48
      Ja uważam ze w tych bajkach pomimo wszystko nic zlego nie ma i nie wpływa ich
      oglądanie na dziecięcą psychikę. Moze czas zajac sie krwawymi bajkami ktore
      ostatnio sa w modzie <i to one tak naprawde wplywaja na dziecieca psychike> a
      do pani rzecznik to powiem tylko tyle ze niech zamontuje sobie kablowke i
      obejzy kartoon network tam dopiero bajki leca typu krowa i kurczak czy ed i
      edi .... i one sa w pozadku?
      • Gość: smerf Re: miś uszatek co prawda do łóżka chodzi sam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 16:04
        a ten sonik i te inne bajki co lecą w sobote rano japońskie pokemony i tym
        podobne, to jest CHORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i te bajki w których z kart
        do gry wychodzą potwory z pewną moca i ze sobą walczą, to to jest normalne
        według szanownej pani rzecznik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: setherial Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 11:28
      sama pani rzecznik to homoseksualista
    • Gość: smerf Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 15:57
      tak tak macie racje, ale zapomnieliscie jeszcze o papie smerfie i smerfetce.
      papa smerf przyprowadził sobie ją z za krzaczków i co nie żonaci a juz mają
      małe smerfiątka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Piss on PiS Tinky Winky to małe miki - co jeszcze można zob.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:45
      A GUMISIE!?! Przecież to jawna promocja tzw. "napojów wyskokowych". Dziwią się
      później, że młodzież, a nawet dzieci piją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka