Dodaj do ulubionych

Dlaczego wszyscy chcecie mnie swatać?

20.03.09, 10:18
bycie singlem to droga do nikąd. Jeśli wszyscy nagle zaczną być singlami system emetytalny się załamie w skutek czego gospodarka upadnie, i będziemy mieli piekło na Ziemii.

Brak młodych ludzi, młodego pokolenia to śmierć dla narodów i cywilizacji ludzkiej. Ale widać ludzkość dąży do samozniszczenia :(
Obserwuj wątek
    • Gość: marsa Re: Dlaczego wszyscy chcecie mnie swatać? IP: *.173.14.167.tesatnet.pl 23.03.09, 22:25
      ale kto powiedzial ze nie bedzie mlodego pokolenia??!! przeciez single to
      rowniez zdrowe kobiety zdolne do rodzenia dzieci i tworzenia nowego
      pokolenia!!!!!!!!!!! kobieta singiel moze byc matką mąż nie jest do tego
      niezbędny...
      • Gość: blackpanther Re: Dlaczego wszyscy chcecie mnie swatać? IP: *.adsl.alicedsl.de 24.03.09, 10:31
        tak tylko, ze zadna "singielka" tych dzieci nie chce, one chca
        swoja "wolnosc" i do tego zyja terazniejszoscia, jak w socjalizmie
        lat 80-tych "co bedzie jutro to mnie nie interesuje, wazne ze
        dzisiaj mam"
        • tapatik Re: Dlaczego wszyscy chcecie mnie swatać? 01.04.09, 19:29
          Gość portalu: blackpanther napisał(a):

> tak tylko, ze zadna "singielka" tych dzieci nie chce, one chca
          > swoja "wolnosc" i do tego zyja terazniejszoscia, jak w socjalizmie
          > lat 80-tych "co bedzie jutro to mnie nie interesuje, wazne ze
          > dzisiaj mam"

Skąd wiesz, że nie chce?
          • Gość: zra Re: Dlaczego wszyscy chcecie mnie swatać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 00:02
            Po pierwsze, zaraz jak wzorową samicę d..a ją swędzi, by samcowi przyprawić
            rogi. Później jest różnie - najczęściej okazuje się, że ten kolejny samiec z
            większą ilością forsy nie chce jej wydawać, więc samica szuka następnych, co
            przeszkadza dzieciom. Albo takie zasilają szeregi elementów spod budki z piwem
            minus studenci albo są spychane gdzieś na bok. Nie chce? Ano nie chce.
            • Gość: 1246xfgjhxcgjnxvjm Testy DNA mamy! IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 23:53
              Jeśli bobasa żonie dorobił sąsiad czy szef z pracy lub kolega ze szkolenia to
              się odrazu zobaczy czy żonka chciała Cię na ojca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka