slawekw1 22.03.09, 09:36 nie ma tam imprez dla singli w Warszawie - ja korzystam z portalu www.strefaaktywnych.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przypadkowa Internet zawiódł singli IP: 94.254.133.* 30.03.09, 01:12 Ja mojego partnera znalazłam na czaterii, jak uciekł mi ostatni pociąg do Domu, a nie chciałam całej nocy marznąć na dworcu. Nie szukałam partnera w sieci [w ogóle nie szukałam, stwierdziłam, że jak będzie chciał to sam się znajdzie]... teraz już razem mieszkamy i jest nam ze sobą dobrze, planujemy wspólną przyszłość, aż trudno uwierzyć że to dopiero 5ty mies znajomości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc123 Łamanie prywatności. IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 23:25 A co z pstrykaniem i wrzucaniem zdjęć grupowych bez zgody jednego z uczestników, który nie chce być na serwerach lub nie życzy sobie pokazywania się z danym towarzystwem? To chyba już jest łamanie prawa? Przykładem tutaj może być eNKej taki. Tego co fotki takowe umieszcza to to też chyba głupio podawać czy sądzić się? Przykładem też są wątpliwej treści szkoły, które ujawniają w internecie podobizny byłych uczniów z imieniem i nazwiskiem na dole. To jest też chyba łamanie prawa jeśli uczeń do szkoły tej się już nie przyznaje i wglądu do swej byłej podobizny mieć nie chce jak i nie chce by inni naruszali prywatność jak i przeszłość od której się człowiek chce odciąc czy nie ma zamiaru wracać na stronach szkół jak i eNKejowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawakacjechce Re: Internet zawiódł singli IP: *.centertel.pl 11.03.10, 18:13 wlasnie jestem na etapie przegladania ofert wyjazdow wakacyjnych. Znalazlem jeszcze jedna strone - wyjsc.pl. Szkoda ze w innych wynikach wyszukiwania w googlach wyskakuja strony, na których nie ma wcale oferty dla singli. Odpowiedz Link Zgłoś