Dodaj do ulubionych

okolice warszawy

06.12.04, 09:14
czy znacie jakieś żłobki godne polecenia w okolicach warszawy? a dokładniej
na trasie wołomin-ząbki. nie jestem jeszcze dokładnie w temacie ale chcę
zebrać jak najwięcej inf na ten temat.
z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • ania.de Re: okolice warszawy 07.12.04, 07:29
      nikt nic nie wie? nie ma takich? pomyślcie jeszcze.
      • lilaa Re: okolice warszawy 10.12.04, 14:16
        Czesc
        ja jestem z Wolomina i nie mam dla Ciebie dobrych wiesci. Jakies pol roku temu
        szukalam po trasie do Wawy takiej placowki i nic.
        W wolominie jest zlobek ale przyjmuje dzieci samodzielne, tzn. co najmniej
        chodzace i od roku. Ale to tylko info z plotek nie sprawdzalam, bo doszlam do
        wniosku ze lepiej bedzie szukac w Wawie.
        pozdrawiam
        • ania.de Re: okolice warszawy 14.12.04, 07:53
          i co? czy teraz swoją pociechę wozisz do żłobka do w-wy?
          • lilaa Re: okolice warszawy 14.12.04, 16:14
            Nie bo na razie nie pracuje, ale jak zaczne to bede wozic do Wawy. Wydaje mi
            sie to lepsze bo moge odebrac synka do 17 czy 18 ze zlobka. A w okolicach
            Wlomina musialby to robic ktos inny, bo moglabym nie dojechac na czas. Wszystko
            przez te korki... niestety.
            • aga_qan Re: okolice warszawy 17.12.04, 13:15
              dziewczyny,

mozliwe ze ja bede miala niedlugo ten sam problem. mieszkam w zabkach bede
              jezdzic do warszawy ul.radzyminska. czy ktoras z was wie o zlobku w tych
              rejonach?

aga
              • marzena401 Re: okolice warszawy 20.01.05, 21:44
                Dziewczyny,
                jeśli jesteście zainteresowane prywatnym żłobkiem na Bródnie to mam dla Was
                dobrą wiadomość od 1 marca otwieram żłobek dla maluszków między 1.5 roczku a 3
                lata. Jeśli jesteście zainteresowane podaję mój numer telefonu 0501 216 084.
    • rilla3 Re: okolice warszawy 06.02.05, 00:35
      Hej
      W wołominie nie ma złobków ale odkrylam przedszkole prywatne(polecone)przy os.
      Sloneczna, do ktorego przyjmuja juz niespelna poltoraroczne maluchy.Sama jestem
      na etapie szukania, gdyz za tydzien zaczynam prace ale w wolominie i niestety
      dow arszawy nie moglabym jezdzic.Generalnie bylam w przedszkolu,bardzo ladnie
      czysto, mila pani ceny tez umiarkowane mianowicie 400zl od 7-17.Nie musis
      osobno placic za zajecia ani przybory,a jesli dziecko nie bedzie chodzic caly
      tydzien, tak jak moj skarb to oczywiscie nie placisz pelnej stawki
      Jesli jednak zdecydujesz sie tam oddac malenstwo to kolo maja trzeba sie zglosic

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka