ania.de 06.12.04, 09:14 czy znacie jakieś żłobki godne polecenia w okolicach warszawy? a dokładniej na trasie wołomin-ząbki. nie jestem jeszcze dokładnie w temacie ale chcę zebrać jak najwięcej inf na ten temat. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.de Re: okolice warszawy 07.12.04, 07:29 nikt nic nie wie? nie ma takich? pomyślcie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa Re: okolice warszawy 10.12.04, 14:16 Czesc ja jestem z Wolomina i nie mam dla Ciebie dobrych wiesci. Jakies pol roku temu szukalam po trasie do Wawy takiej placowki i nic. W wolominie jest zlobek ale przyjmuje dzieci samodzielne, tzn. co najmniej chodzace i od roku. Ale to tylko info z plotek nie sprawdzalam, bo doszlam do wniosku ze lepiej bedzie szukac w Wawie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: okolice warszawy 14.12.04, 07:53 i co? czy teraz swoją pociechę wozisz do żłobka do w-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa Re: okolice warszawy 14.12.04, 16:14 Nie bo na razie nie pracuje, ale jak zaczne to bede wozic do Wawy. Wydaje mi sie to lepsze bo moge odebrac synka do 17 czy 18 ze zlobka. A w okolicach Wlomina musialby to robic ktos inny, bo moglabym nie dojechac na czas. Wszystko przez te korki... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_qan Re: okolice warszawy 17.12.04, 13:15 dziewczyny, mozliwe ze ja bede miala niedlugo ten sam problem. mieszkam w zabkach bede jezdzic do warszawy ul.radzyminska. czy ktoras z was wie o zlobku w tych rejonach? aga Odpowiedz Link Zgłoś
marzena401 Re: okolice warszawy 20.01.05, 21:44 Dziewczyny, jeśli jesteście zainteresowane prywatnym żłobkiem na Bródnie to mam dla Was dobrą wiadomość od 1 marca otwieram żłobek dla maluszków między 1.5 roczku a 3 lata. Jeśli jesteście zainteresowane podaję mój numer telefonu 0501 216 084. Odpowiedz Link Zgłoś
rilla3 Re: okolice warszawy 06.02.05, 00:35 Hej W wołominie nie ma złobków ale odkrylam przedszkole prywatne(polecone)przy os. Sloneczna, do ktorego przyjmuja juz niespelna poltoraroczne maluchy.Sama jestem na etapie szukania, gdyz za tydzien zaczynam prace ale w wolominie i niestety dow arszawy nie moglabym jezdzic.Generalnie bylam w przedszkolu,bardzo ladnie czysto, mila pani ceny tez umiarkowane mianowicie 400zl od 7-17.Nie musis osobno placic za zajecia ani przybory,a jesli dziecko nie bedzie chodzic caly tydzien, tak jak moj skarb to oczywiscie nie placisz pelnej stawki Jesli jednak zdecydujesz sie tam oddac malenstwo to kolo maja trzeba sie zglosic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś