baetap 04.01.05, 19:36 mam 9 miesięczną córeczkę, za 3 miesiące czeka mnie powrót do pracy. Czy ktoś zna dobry, ciepły żłobek na tarchominie, do którego bez obaw można zaprowadzić takiego maluszka? Z góry dziękuję za pomoc Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszenka7 Re: tarchomin 06.01.05, 14:37 Czesc, ja jestem z tarchomina i nasz marcelek (10mcy) juz od 3 miesiecy chodzi do zlobka na ul. Okienko (przy modlinskiej)tel.: 676.83.19 Jesli ciekawa jestes szczegolow napisz na m.kotas@cfe.com.pl Bardzo polecam ten zlobek, cudowne ciocie i domowa atmosfera, zapach obiadkowy... Pozdrawiam serdecznie, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
axe3 Re: tarchomin 06.01.05, 21:16 Przy Modlińskiej to musi być prywatny żłobek. Moja coreczka 21 m właśnie zaczeła chodzić do złobka na Chodeckiej(państwowy), dla nas nabliżej z tarchomina. Jakkolwiek troche dziwne że na takim osiedlu jak Tarchomin nie ma państwowego żłobka. Odpowiedz Link Zgłoś
maja021 Re: tarchomin 14.10.05, 17:54 czy do tego zlobka na ul.okienko ciezko sie zapiac ile wczesniej musze zapisac dzieciaka aby miec pewnosc ze beda miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: tarchomin 17.10.05, 09:33 Jest na Tarchominie żłobek niedaleko szkoły na Strumykowej, w domkach jednorodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
sormon Re: tarchomin 17.10.05, 17:05 witam! proszę o dokładny adres żłobka na strumykowej...nr tel... .lub dokładniejszą lokalizację )))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: tarchomin 17.10.05, 21:45 Mozesz napisac cos wiecej? Namiary, ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś