ewelina312 27.02.06, 14:32 czy znacie jakieś żłobki z Piaseczna lub okolic??? najchęniej państwowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niusianiusia Re: Żłobki Piaseczno i okolice 28.02.06, 00:10 kiedyś był taki żłobek obok ul.Żeromskiego, tzn. jedna z prostopadłych ulic. Nie wiem czy to nie Chyliczkowska, ale nie pamiętam.Kilkoro dzieci z mojej rodziny tam chodziło. Nie mniej w tej chwili mają one po 17-25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina312 Re: Żłobki Piaseczno i okolice 28.02.06, 08:31 To troszkę dawno. w naszym pięknym kraju wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie, więc teraz może być różnie. nie mniej jednak dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
d-orka Re: Żłobki Piaseczno i okolice 28.02.06, 16:30 jestem na biezaco - tez szukalam w Piasecznie ul. Chyliczkowska 17 tel 7567855, przyjmuja dzieci od 18 mies. czynne od 06:30 - 16:30. Konstancin ul. Jaworskiego 3 tel 7543939. dalej, na Ursynowie sa 3 złobki: ul.Mandarynki, Warchalowskiego i Wiolinowa. w W-wie pierszenstwo maja rodzice i dzieci tutaj zameldowane Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina312 Re: Żłobki Piaseczno i okolice 02.03.06, 10:28 piaseczno i konstancin odpada bo niunia będzie miała 4 m-ce. a orientowałaś się jak jest z miejscami?? ja co prawda będę potrzebowacza ok 3 m-ce. czy juz powinnam składać wnioski czy to coś zmieni?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: Żłobki Piaseczno i okolice 02.03.06, 13:54 nie ma miejsc dla takich maluchów sama czekam... jedyna grupa jest na Warchałowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
d-orka Re: Żłobki Piaseczno i okolice 02.03.06, 16:38 ja bede skladac wniosek w W-wie na ul. Bonifacego (przyjmuja tez maluszki od 4 m-ca)bo pracuje w tej okolicy i podobno miejsce pracy rodzicow tez ma wplyw na przyjecie. wnioski sklada sie od 3 kwietnia, decyduje kolejnosc zgloszen no i to zameldowanie (ktorego nie mamy). dzieci zaczynaja dopiero od wrzesnia od nowego roku szkolnego. teraz miejsc nie ma. pani dyrektror bardzo mila Odpowiedz Link Zgłoś