Dodaj do ulubionych

jutro START na Słomianej

31.08.06, 12:21
Moje kochane MAMYsmile jutro moja 21 miesieczna Natala zaczyna kariere żłobkową -
w Krakowie, na Słomianej.
Czy spotkamy kogoś z Was?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wanilia39 Re: jutro START na Słomianej 01.09.06, 15:36
      BYŁO ŹLE sadsadsadsad - płacz, rzucanie zabawkami, talerzami buuuuuu
      co będzie dalej??
      najgorsze ze po powrocie do domu - od 12 do 14 walczyła ze mną i ze swoim
      snem.....
    • wanilia39 Re: jutro START na Słomianej 04.09.06, 08:42
      dziś rano znowu płacz. dobrze było do momentu wejścia do sztni.
      CZY DŁUGO TAK BĘDZIE??!! serce mi pekniesad
      • agucha44 Re: jutro START na Słomianej 04.09.06, 09:04
        Hej, nie załamuj się bo nie jesteś sama. ja jestem w podobnej sytuacji, moja córka 26m tez w zaczęła karierę żlobkową. W piątek poszło super, pani odebrała ją z szatni i zaprowadziła na salę, zeszkliły jej się trochę oczka ale nie płakała. Dzisiaj 2 dzień ale nie było już żadnego zainteresowania nowicjuszką, pani po nią nie wyszła więc ja ją odprowadziłam do sali i ... oczywiście był płacz jak wyszłam a ją zostawiłam sad teraz tez siedzę i myślę co zrobić następnym razem żeby było jej lżej... a mnie samej jak ciężko
        • kas2 Re: jutro START na Słomianej 04.09.06, 11:16
          witajcie
          jestescie w 2gr tak, bedzie dobrze my zaczelismy rok temu 16m teraz jestesmy
          obok w starszakach trauma byla przez ok 2 tyg potem spokj maly nie chcial
          wogole wychodzić ze żłobka a rano chcial pantofelków przebierac tylko odrazu do
          cioc, głowa do góry Panie w 2gr są fajne.
    • wanilia39 Re: jutro START na Słomianej 04.09.06, 21:41
      I BYŁO DOOBRZE!! Panie zdziwione taka przemianąsmile
      A ja to juz wogóle zachwycona jestemsmile
      Czyżby się nam juz udało??!!
      • ana119 Re: jutro START na Słomianej 05.09.06, 13:05
        Wanilko to super!
        Ja dziś spędziłam z małym pierwszy dzień w żłobku i jest mi bardzo smutno.
        Maluch jest zadowolony bo dzieci, zabawki itp. ale są tam maluchy które cały
        czas płaczą i nawet lecących gilów nie ma kto im wytrzeć... przytulałam i
        kołysałam ale jak długo będą tak płakać! samej beczeć mi się chciało. personel
        też za bardzo się nie udziela ale jeszcze poprzyglądam się tym paniom. buuuu
        kto mojego malucha będzie starał się zająć czy przytulić kiedy będzie mu
        smutno! .
    • kas2 Re: jutro START na Słomianej 06.09.06, 13:49
      i jak wam idzie adaptacja mam nadzieję,żejest lepiej a jeśli nie to życzę aby
      niebawem tak było u nas w gr 3 ok
      • wanilia39 Re: jutro START na Słomianej 13.09.06, 19:50
        jest CORAZ LEPIEJ!!
        uffff
        wygląda na to, że zaaklimatyzujemy sięsmilesmilesmilesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka