wanilia39 31.08.06, 12:21 Moje kochane MAMY jutro moja 21 miesieczna Natala zaczyna kariere żłobkową - w Krakowie, na Słomianej. Czy spotkamy kogoś z Was? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilia39 Re: jutro START na Słomianej 01.09.06, 15:36 BYŁO ŹLE - płacz, rzucanie zabawkami, talerzami buuuuuu co będzie dalej?? najgorsze ze po powrocie do domu - od 12 do 14 walczyła ze mną i ze swoim snem..... Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: jutro START na Słomianej 04.09.06, 08:42 dziś rano znowu płacz. dobrze było do momentu wejścia do sztni. CZY DŁUGO TAK BĘDZIE??!! serce mi peknie Odpowiedz Link Zgłoś
agucha44 Re: jutro START na Słomianej 04.09.06, 09:04 Hej, nie załamuj się bo nie jesteś sama. ja jestem w podobnej sytuacji, moja córka 26m tez w zaczęła karierę żlobkową. W piątek poszło super, pani odebrała ją z szatni i zaprowadziła na salę, zeszkliły jej się trochę oczka ale nie płakała. Dzisiaj 2 dzień ale nie było już żadnego zainteresowania nowicjuszką, pani po nią nie wyszła więc ja ją odprowadziłam do sali i ... oczywiście był płacz jak wyszłam a ją zostawiłam teraz tez siedzę i myślę co zrobić następnym razem żeby było jej lżej... a mnie samej jak ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: jutro START na Słomianej 04.09.06, 11:16 witajcie jestescie w 2gr tak, bedzie dobrze my zaczelismy rok temu 16m teraz jestesmy obok w starszakach trauma byla przez ok 2 tyg potem spokj maly nie chcial wogole wychodzić ze żłobka a rano chcial pantofelków przebierac tylko odrazu do cioc, głowa do góry Panie w 2gr są fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: jutro START na Słomianej 04.09.06, 21:41 I BYŁO DOOBRZE!! Panie zdziwione taka przemianą A ja to juz wogóle zachwycona jestem Czyżby się nam juz udało??!! Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: jutro START na Słomianej 05.09.06, 13:05 Wanilko to super! Ja dziś spędziłam z małym pierwszy dzień w żłobku i jest mi bardzo smutno. Maluch jest zadowolony bo dzieci, zabawki itp. ale są tam maluchy które cały czas płaczą i nawet lecących gilów nie ma kto im wytrzeć... przytulałam i kołysałam ale jak długo będą tak płakać! samej beczeć mi się chciało. personel też za bardzo się nie udziela ale jeszcze poprzyglądam się tym paniom. buuuu kto mojego malucha będzie starał się zająć czy przytulić kiedy będzie mu smutno! . Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: jutro START na Słomianej 06.09.06, 13:49 i jak wam idzie adaptacja mam nadzieję,żejest lepiej a jeśli nie to życzę aby niebawem tak było u nas w gr 3 ok Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: jutro START na Słomianej 13.09.06, 19:50 jest CORAZ LEPIEJ!! uffff wygląda na to, że zaaklimatyzujemy się Odpowiedz Link Zgłoś