izaga81 03.10.06, 10:36 niedługo przeprowadzam się na Nowodwory... bardzo proszę o opinie i namiary na żłobki w okolicy, dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_sz77 Re: żłobki na białołęce 04.10.06, 13:59 Tu nie ma żłobków. Jest jeden prywatny, który ma umowę z gminą i płaci się normalnie, czyli 200 zł. Żłobek jest na Nowodworskiej i jest cudny i piękny i czyściutki, ale mało miejsc i z dostać się to jak zdobyć Himalaje. Ponadto są prywatne żłobki na ul. Okienko i na ul. Zagaje. Warunki bez rewelacji, zwłaszcza na Zagaje było dosyć brudno i słysząłam o nim raczej złe opinie, ale najlepiej sprawdzić samemu. Najbliższe żłobki państwowe są na Bródnie (Chodecka/Tokarza) lub na Klaudyny na bielanach, ale sa tu takie korki, że czasami sie ulewa człowiekowi i ja dla odmiany wkrótce stąd się wyprowadzam. Ja zapisałam córkę na Okienko do prywatnego MISIA. Kosztuje 700zł i ma dosyć dobrą opinię, ale w końcu nie poszłyśmy bo tydzień przed terminem okazło się że dostałyśy się do państwowego na Szymanowskiego. Generalnie Białołęka, a zwłaszcza Tarchomin i Nowodwory to dramat w kwestii złobków i przedszkoli. Tworzy się cały czas jakies prywatne, albo przedszkola przyjmujące od 2 lat, więc może cos znajdziesz. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zara13 Re: żłobki na białołęce 09.10.06, 14:21 polecam mini zlobek przy ul Barei .domowa atmosfera ,indywidualne traktowanie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś