siewka2 05.12.06, 22:43 CZY ZNACIE JAKIEŚ FAJNE MINI-ŻŁOBKI, EW. ŻŁOBKI - MOGA BYC PRYWATNE, GDZIE DZIECKO BEDZIE CZULO SIE MILO I BEZPIECZNIE. A MOZE LEPSZA OPIEKUNKA, CO RADZICIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka-skrzatka Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 07.12.06, 09:19 Zapraszamy do Chatki Skrzatka )) tel.608643245 Odpowiedz Link Zgłoś
pluszowy_k Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 07.12.06, 12:32 Zapraszamy do Pluszowego Kącika! www.pluszowy.pl , 228402005 Odpowiedz Link Zgłoś
malemisie5 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 13.12.06, 12:59 Małe Misie zapraszają do siebie: Ursynów ul.Hawajska 3,prywatny żłobek, kontakt: 022-855-27-25. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2009 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 14.12.06, 18:29 Jeżeli chodzi o Małe Misie, to napewno jest bezpiecznie i miło.Chodzimy tam od 2 m-cy,byłam z córką w czsie adaptacji, przebiegła super panie stawały na głowie,żeby mała się przyzwyczaiła. Mimo płaczu i krzyków paniom się udało ją do siebie przekonać. Jestem pewna, że jest w dobrych rękach, pracuję spokojna. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to przeszli wszystkie kontrole sanepidu i innych instytucji.Polecam, warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milena.borkowska Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 19.12.06, 09:51 A ja odnisłąm złe wrażenie po wizycie w Małych Misiach. Kierowniczka nastawiona na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2009 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 19.12.06, 14:46 Kierowniczka na kasę!!! Chyba pani myli żlobki, widuję ją codziennie i jest bardzo miła i życzliwa. Nigdy nie odniosłam wrażenia,że robi coś dla pieniędzy, myślę, że pracuje tu z powołania, jak i inne panie. W tym zawodzie i przy tak małych dzieciach liczy się tylko powołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
milena.borkowska Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 20.12.06, 08:58 Nie myle żłobka. Ona z powołania pracuje ? To dlaczego ten żłobek kosztuje aż tyle pieniędzy ? Jeszcze jestem w stanie zrozumieć comiesięczną opłatę wynoszącą ok. 1000 zł. (tyle co prywatna opiekunka), ale wpisowe 1000 zł. to dla mnie totalne zdzierstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mouse1001 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 20.12.06, 15:05 Zgadzam się w 100%! Dają dzieciom jedzenie przywożone przez firmę cateringową. Kto wie, kiedy i z czego to robią? I w jaki sposób mógł to sanepid kontrolować? A na śniadanie dzieciaki robią codziennie parówki! I to za taką kasę! A ciasno tak, że się nie mozna przecisnąć. Jak dziecko chce spać wcześniej niż inne to ląduje w kanciapie bez okna! Wiem, bo tam byłam. I z ulgą posłałam małego do państwowego żłobka przy Wiolinowej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2009 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 21.12.06, 10:51 przestancie!!! zdenerwowałam się bardzo!!! jezeli chodzi o jedzenie to te dzieci dostają to samo co twoje dziecko, bo jedzenie jest ze żłobków państwowych,ustalone przez dietetyków. Jaka kanciapa bez okna,to pokój z dużym oknem,któro zasłonięte jest roletą, brak mi słów na to co piszecie!!! A tak wogóle to nietylko sanepid ich kontroluje ale i mazowieckie centrum zdrowia publicznego. Sama byłam tam przez 3 dni z dzieckiem i widziałam wszystko od kuchni. Nie boję się tam zostawić dziecka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice112 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Małe Misie 28.12.06, 00:35 takie rzeczy może opowiadac jedynie ktos kto tam nie byl, szkoda ze nie napisalas iz jedzą tam ciagle banany, otoz nie jedza ani bananow ani parowek, lecz najrozniejsze kleiki, pasty i mielone kotlety. Przyznam iz moze byc to monotonne ale zgodne z dieta specjalistyczna dla dzieci w tym wieku. A co do kanciapy to jedyna kanciapa bez okna o ktorej slyszalam jest magazyn gospodarczy ale chyba tam Twojego Małego nie zamykali. Ja o swoja pociechę byłam zawsze spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice112 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 14.12.06, 23:12 O ile się dobrze orientuję to jedynym prywatnym żłobkiem na Ursynowie są Małe Misie. Oczywiście są inne placówki zajmujace się opieką nad dziećmi ale jedynym żłobkiem czyli Niepublicznym Zakładem Opieki Zdrowotnej są właśnie Małe Misie Odpowiedz Link Zgłoś