Dodaj do ulubionych

Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,okolice

05.12.06, 22:43
CZY ZNACIE JAKIEŚ FAJNE MINI-ŻŁOBKI, EW. ŻŁOBKI - MOGA BYC PRYWATNE, GDZIE
DZIECKO BEDZIE CZULO SIE MILO I BEZPIECZNIE. A MOZE LEPSZA OPIEKUNKA, CO
RADZICIE?
Obserwuj wątek
    • chatka-skrzatka Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 07.12.06, 09:19
      Zapraszamy do Chatki Skrzatka smile)) tel.608643245
    • pluszowy_k Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 07.12.06, 12:32
      Zapraszamy do Pluszowego Kącika!
      www.pluszowy.pl , 228402005
    • malemisie5 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 13.12.06, 12:59
      Małe Misie zapraszają do siebie: Ursynów ul.Hawajska 3,prywatny żłobek,
      kontakt: 022-855-27-25. Pozdrawiamy.
    • ewa2009 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 14.12.06, 18:29
      Jeżeli chodzi o Małe Misie, to napewno jest bezpiecznie i miło.Chodzimy tam od
      2 m-cy,byłam z córką w czsie adaptacji, przebiegła super panie stawały na
      głowie,żeby mała się przyzwyczaiła. Mimo płaczu i krzyków paniom się udało ją
      do siebie przekonać. Jestem pewna, że jest w dobrych rękach, pracuję spokojna.
      Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, to przeszli wszystkie kontrole sanepidu i
      innych instytucji.Polecam, warto!!!
      • milena.borkowska Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 19.12.06, 09:51
        A ja odnisłąm złe wrażenie po wizycie w Małych Misiach. Kierowniczka nastawiona
        na kasę.
        • ewa2009 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 19.12.06, 14:46
          Kierowniczka na kasę!!! Chyba pani myli żlobki, widuję ją codziennie i jest
          bardzo miła i życzliwa. Nigdy nie odniosłam wrażenia,że robi coś dla pieniędzy,
          myślę, że pracuje tu z powołania, jak i inne panie. W tym zawodzie i przy tak
          małych dzieciach liczy się tylko powołanie.
          • milena.borkowska Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 20.12.06, 08:58
            Nie myle żłobka. Ona z powołania pracuje ? To dlaczego ten żłobek kosztuje aż
            tyle pieniędzy ? Jeszcze jestem w stanie zrozumieć comiesięczną opłatę
            wynoszącą ok. 1000 zł. (tyle co prywatna opiekunka), ale wpisowe 1000 zł. to
            dla mnie totalne zdzierstwo.
        • mouse1001 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 20.12.06, 15:05
          Zgadzam się w 100%! Dają dzieciom jedzenie przywożone przez firmę cateringową.
          Kto wie, kiedy i z czego to robią? I w jaki sposób mógł to sanepid kontrolować?
          A na śniadanie dzieciaki robią codziennie parówki! I to za taką kasę! A ciasno
          tak, że się nie mozna przecisnąć. Jak dziecko chce spać wcześniej niż inne to
          ląduje w kanciapie bez okna! Wiem, bo tam byłam. I z ulgą posłałam małego do
          państwowego żłobka przy Wiolinowej.
          • ewa2009 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 21.12.06, 10:51
            przestancie!!! zdenerwowałam się bardzo!!! jezeli chodzi o jedzenie to te
            dzieci dostają to samo co twoje dziecko, bo jedzenie jest ze żłobków
            państwowych,ustalone przez dietetyków. Jaka kanciapa bez okna,to pokój z dużym
            oknem,któro zasłonięte jest roletą, brak mi słów na to co piszecie!!! A tak
            wogóle to nietylko sanepid ich kontroluje ale i mazowieckie centrum zdrowia
            publicznego. Sama byłam tam przez 3 dni z dzieckiem i widziałam wszystko od
            kuchni. Nie boję się tam zostawić dziecka!!!!
          • beatrice112 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Małe Misie 28.12.06, 00:35
            takie rzeczy może opowiadac jedynie ktos kto tam nie byl, szkoda ze nie
            napisalas iz jedzą tam ciagle banany, otoz nie jedza ani bananow ani parowek,
            lecz najrozniejsze kleiki, pasty i mielone kotlety. Przyznam iz moze byc to
            monotonne ale zgodne z dieta specjalistyczna dla dzieci w tym wieku. A co do
            kanciapy to jedyna kanciapa bez okna o ktorej slyszalam jest magazyn
            gospodarczy ale chyba tam Twojego Małego nie zamykaliwink. Ja o swoja pociechę
            byłam zawsze spokojna.
    • beatrice112 Re: Żłobek, MINI-żłobek,niania Ursynów, Kabaty,ok 14.12.06, 23:12
      O ile się dobrze orientuję to jedynym prywatnym żłobkiem na Ursynowie są Małe
      Misie. Oczywiście są inne placówki zajmujace się opieką nad dziećmi ale jedynym
      żłobkiem czyli Niepublicznym Zakładem Opieki Zdrowotnej są właśnie Małe Misie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka