boranet 23.01.07, 09:47 Czy w żłobkach, do których chodzą Wasze dzieci też dostałyście do podpisu oświadczenie o tym czy wyrażacie zgodę na pielęgnację i przytulanie dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolita27 Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 09:57 Nie moja corka chodzi na Grzybowska i nic takeigo nei podpisywałam. A Tobei cos takeigo dlai do podpisania?? W ktorym złobku? Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 10:34 ja wogole nic nie podpisywalam.nawet tego ze oddaje dziecko itp tylko zgloszenie Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaa7 Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 10:34 hahaha..... Ja tez dostalam. Na Humanskiej zawsze wymysla cos glupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boranet Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 10:53 No właśnie, ja też z Humańskiej Byłam ciekawa czy to pomysł tylko mojego żłobka czy odgórne zalecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaa7 Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 10:58 to chyba tylko u nas.....Swoja droga myslalam ze panie opiekunki pielegnuja moje malenstwo i tula je gdy sobie np. poplacze... to jakies wariactwo Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 11:04 nic takiego nie podpisywalam.Chyba ze jest taki zapisa w umowie ze zlobkiem (ktora podpisalam) ale wydaje mi sie,ze nie ma. A jak ktos nie podpisze, to panie dziecka nie przytula jak placze? Odpowiedz Link Zgłoś
boranet iwonkaa7 23.01.07, 12:36 Do której grupy chodzi Twoje dziecko? Chciałabym się o coś zapytać, ale wolałabym na priv Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaa7 Re: iwonkaa7 23.01.07, 12:42 boranet napisała: > Do której grupy chodzi Twoje dziecko? Chciałabym się o coś zapytać, ale > wolałabym na priv wiec pisz na poczte...czekam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 11:55 Nic takiego nie podpisywałam. Ale pewnie wzięło się to z nadmiernej ostrożności żłobka oraz z głupoty rodziców. Koleżanka, która ma syna w przedszkolu opowiadała, że niektórzy rodzice na fali podejrzeń o pedofilię zabraniają opiekunkom przytulania dzieci i straszą sądem. I stąd pewnie się wzięło to oświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaa7 Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 12:09 czyli ze Twoja kolezanka tez jest glupia? puszcze dziecko do przedszkola wiedzac ze moze szerzyc sie tam pedofilia? Nie dajmy sie zwariowac... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 12:59 Nie zrozumiałaś mnie. Ja też uważam, że nie nalezy dać się zwariować a koleżanka opowiadała o tych przypadkach jako o kuriozum a nie o postępowaniu wartym naśladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkaa7 Re: też podpisywałyście coś takiego...? 23.01.07, 13:16 a to przepraszam..... Odpowiedz Link Zgłoś