Dodaj do ulubionych

Pazernosc SLD!!!

IP: *.zeto.com.pl 18.12.01, 08:28
Jak mozna bylo sie spodziewac komunisci znowu czuja sie wspaniale. Ciesze sie,
ze dbaja o losy najubozszych, sluzby zdrowia, nauczycieli i studentow.
Najwazniejsze, ze realizuja swoje hasla przedwyborcze. Ale moze w koncu ludzie
w Polsce przejza na oczy i w nastepnych wyborach podziela los AWS. Takiej
arogancji i chamstwa od wielu lat w Polsce nie widzialem. Szkoda tylko, ze w
miedzyczasie zbyt wiele popsuja i ustawia sie na dalsze lata.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakus Re: Brawo SLD!!! IP: *.chello.pl 18.12.01, 08:42
      Ciąć przekupnych gnoi, kurwy męskie i nieudaczników ! Wypalić ten wrzód po
      AWS !!!

• Gość: waw Re: Brawo SLD!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 11:17
        Krakus, Robaczku drogi poczytaj trochę historii współczesnej i zapytaj matkę,
        jak wyglądało życie przed latami 90., chyba, że jesteś ubeckim albo partyjnym
        pomiotem, wtedy dowiesz się prawdy o tym jak dobrze żyło się garstce towarzyszy.
      • Gość: antykomu Re: Brawo SLD!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 11:48
        CZerwony gnojek mam dla ciebie info za cztery lata SLD to będzie klapa
    • Gość: eres Re: Pazernosc i przewrotność SLD!!! IP: 212.244.106.* 18.12.01, 10:35
      Wydawać się może, że ich wyborcy nie zapomnieli półwiecza fałszu, drańst i
      obłudy komuchów, przerabiali także ich rządy w latach 90. (choćby wprowadzenie
      wówczas przez Blidę okrutnej ustawy o wyrzucaniu na ulicę nawet samotnych matek
      z kilkorgiem dzieci). Nie otrzeżwieli nawet po ostatnich działaniach
      (okołobudżetowych) czerwonego rządu i nadal, niczym masochiści, kadzą swoim
      ciemiężycielom.
    • Gość: waw Re: Pazernosc SLD!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 11:13
      Panowie, ktoś na to draństwo głosował, prawie co drugi biorący udział w zabawie
      w demokrację. Problemem nie jest sld, ale ci, którzy na nich głosują.
      Rozejrzyjcie się wokół siebie, ilu spośród waszych znajomych poparło powrót
      mateczki komuny? Sporo tylko nigdy się do tego nie przyznają im trzeba się
      dobrać do tyłka i dokręcić śrubę. Trzeba pogonić tę bandę leni i nierobór
      liczących na darowizny od sld kosztem tych co ptrafi, chcą i pracują.
    • Gość: Janek Re: Pazernosc SLD!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.01, 12:09
      Z historykami jak widać mam przyjemnośc w spór sie wdać. Tylko akurat historia
      mni nie interesuje, a dzień dzisiejszy. Jaki on jest po 4 latach rządów etosu i
      wartości każdy widzi. Efekty wyborów to potwierdziły. AWS nie tylko, że
      złodziejstwa w imię najwyższych wartości nauczył to i biedy niewyobrażalnej
      narobił. Argumenty o rządach komuny są natomiast tyle warte jak wyprawa
      Batorego na Moskwę.
      • Gość: Kazio Re: Pazernosc SLD!!! IP: *.ibch.poznan.pl 18.12.01, 13:14
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Z historykami jak widać mam przyjemnośc w spór sie wdać. Tylko akurat historia
        > mni nie interesuje, a dzień dzisiejszy. Jaki on jest po 4 latach rządów etosu i
        >
        > wartości każdy widzi. Efekty wyborów to potwierdziły. AWS nie tylko, że
        > złodziejstwa w imię najwyższych wartości nauczył to i biedy niewyobrażalnej
        > narobił. Argumenty o rządach komuny są natomiast tyle warte jak wyprawa
        > Batorego na Moskwę.
        Alez zgadzam sie z Panem. Obwiesic wszystko solidaruchow. Dwa razy dostaly kraj
        mlekiem i miodem plynacy i co zrobily. Zwlaszcza w 1989, jak dobrze pamietam byl
        to raj na ziemi. Bylo wszystko co dusza zapragnela, no w koncu panie dobrodzieju,
        jakby nie patrzec 10 potega przemyslowa swiata. Tylko malkontenci cos tam
        pieprzyli o jakis brakach. I do czego te solidaruchy doprowadzily, teraz i 50 lat
        wytezonych wysilkow calego SLD nie wystarczy zeby przywococ normalnosc. Mam
        pytanie, czy to ta normalnosc i dobrobyt z 1989 roku

• Gość: Jacek Re: Pazernosc SLD!!! IP: *.zeto.com.pl 18.12.01, 14:35
          Jak dziala haslo wyborcze "PRZYWROCMU NORMALNOSC" juz widac. Fajniejsze
          podatki, mniejsze koszty wszedzie ciecia, gdzie tylko sie da, a nawet tam gdzie
          sie nie da (jak twierdzi wielu specjalistow z roznych kregow nie wszystkie
          ciecia sa potrzebne). Gdzie tu jest NORMALNOSC to ja nie wiem...
          • antoni.goczal Re: Pazernosc SLD!!! 18.12.01, 14:48
            Kazio i Jacuś !!! Jacy Wy mądrzy jsteście ! I jacy wykształceni ! I jacy
            ślicznie opozycyjni do tego niedobrego i paskudnego SLD.
            Bravo ! Brvo ! Bravo !

To dlaczego Naród ma w dupie solidaruchów ??????????????????????!!!!!
            Nie mogę tego zrozumieć. Jestem bardzo tym faktem rozczarowany.
            A przecież my chcieliśmy tak dobrze ! I szefa mieliśmy ślicznego jak malowanie.
            I Glemp & Rydzyk byli za nami !
            Dlaczego Naród ma nas w dupie ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • slav_ Re: Pazernosc SLD!!! 18.12.01, 15:12
              Myślę że sam fakt zastąpienia "ekipy" Buzka nie usprawiedliwia żadnych poczynań
              obecnych władców (coraz bardziej) Polski. Fakt niechęci do Buzka nie świdczy
              czyjejś o miłości do Millera.
              Rozumiem że za to nie jesteś rozczarowany "lekkim" odejściem SLD od obietnic
              wyborczych. Ja też nie - z dwóch przyczyn 1. nie wierzyłem w nie i nie
              glosowałem na nich; 2. dziwnie przewidywałem że tak właśnie będzie wyglądało
              ich działanie po przejęciu władzy. Jest to po prostu kolejny, żenujący, wręcz
              nudny swą monotonią i powtarzalnością spektakl o szarpaniu sukna w swoją stronę.
          • Gość: POLAK Re: Pazernosc SLD!!! IP: 172.16.2.* 18.12.01, 14:54
            LLUUUDZIIEEE !!!!! Czy SLD,AWS,PSL,LPR,UP,UW,Samoobrona a chyba nawet ostatnio
            PO :to sa wszystko tacy sami zlodzieje-SOCJALISTYCZNI ,tylko roznia sie tym ,ze
            jeden spal na styropianie a drugi nie. Jeden chodzi do kosciolka ,a drugi nie
            itp. NAPRAWDE jesli chodzi o gospodarke niczym sie ONI OD SIEBIE, nie roznia .
            A jak nie wprowadzimy w Polsce przynajmniej tak LIBERALNEJ Gospodarki jak w USA
            czy Kanadzie to zdechniemy tu z glodu jak Bialorusini albo Koreanczycy
            Polnocni !

ps. ta Solidarnosc i SLD to sa dzieci ekonomiczne tej samej matki czyli :
            PZPR.......i sie kloca miedzy soba teraz ,ktom ja mniej kochal.....
    • Gość: Stach Re: Pazernosc SLD!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 17:10
      Zobaczcie co się dzieje w rodzinnym mieście tow. Piechoty.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=SZCZECIN&wid=708799&aid=708799

Tam widac dokladnie jak znakomicie dziala SLD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka